Konu: Birden fazla Teleport ve Mixing (PD ARKADAŞLAR İNCELERSE SEVİNİRİM)  (Okunma sayısı 651 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.09.2022 17:09
Alıntı
Rapor attım ama bakan olmadı, bende kendi yöntemlerimi kullandım. Ana karakterine girmeyip sadece yan karakterinde açık araman bana göre saçma.
Kendi yöntemlerin? 2 dakika içinde rapora bakmadılar diye TP mi atılırmış? Buna bug abuseyi gizlice kullanmak deniyor.
 Bu yöntemlerini deneyen arkadaşın da hile kullanımından yasaklandı. Düştüğünüz gibi sürekli nasıl TP attığınızı öğrenmiş olduk. :garip:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136685.msg885311#new
Beraber aynı anda da yaralıya düşmüşsünüzdür kesin. Savunmada "rapora bakan olmadı, bende kendim hallettim" diyorsun, b üzerinden bunu yazıyorsun.

Sen galiba anlamıyorsun dostum, motorumuz ile dünyanın aşağısına düştük. 60 saniye yaralıya düştüm ben. O sanchezden inmedi. Bana pmden rapora geç bakarlar codsmp bugu yapalım zaten buga girdik yazdı ve q attım. İkimiz bugu başka bir bug ile fixledik. Bunda bir sorun göremiyorum.
Buga düştüğünüze dair herhangi bir kanıt yollarsan (chatlog.txt hariç) şikayeti geri çekerim. Diğer bakımdan yaptığınız her türlü Bug Abuse sayılıyor.
Rapor logları varsa zaten dünyanın altına düştüm diye rapor atıyorum, her anı f8 ile gezmeme gerek yok. Ne yazık ki o an ana karakterine girmek yerine sadece yan karakterinde açığımızı arayan o kadar çok kişi vardı ki kimin nereden çıkacağı belli olmuyor. Bu bir nevi ikinci karakter kullanım ihlali ama hadi bakalım. Savunmam bu kadar.

Dünyadan aşağı düşüyorum ve rapor atıyorum, arkadaşım geç bakacaklarını söylüyor ve zaten bugda olduğumuz için codsmp bugunu yapmamızda bir sorun olmayacağını söyledi. Yaptık ve devam ettik. O an bir çatışmada ya da başka bir şeyde değildik.

#11 - 19.10.2022 05:59
Michael Avaliani adlı karakter bug abuse sebebiyle cezalandırılacak.