Konu: (Killion_Wilkins)Maske_31348 DM  (Okunma sayısı 271 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.09.2022 15:00
Bu da bulunan tek telsiz konuşması, loglardan da kontrol edilebilir.

#11 - 10.09.2022 15:07
Dostum, savaşta olsan bile nedensiz yere sivillere sıkamazsın. Castucci ile alakamız yok, ayrıca emote atmadan, "/me kıza acımaz." şeklinde yetersiz bir emote ile saldırıyorsun. Kimsenin rolünü baltalamaya ve tadını kaçırmaya hakkınız yok. Yaptığın savunmaların da orada olan olaylar ile alakası yok, sadece karakter tanıtımı yapıyorsun. Yaralı arkadaşına yardım ediyor orada kız, sen de savaş bahanesi ile gelip yetersiz bir emote ile rolümüzü baltalıyorsun. Ayrıca telsiz ile konuşması İL-LEGAL bir birlik üyesi olduğu anlamına gelmez, LEGAL bir şirkette çalışıyor olabilir(zaten öyle), belediye çalışanı, polis, hastane çalışanı vesaire gibi yerlere üye olabilir. Nedensiz yere sıkamazsın, daha geçerli gerekçelerinin olması gerekli. Plaza önü, oradaki kat sahiplerine aittir, birlikler ile alakası yoktur.

Nedensiz yere sıkmadığımı anlatamıyorum sanırım. Silahı emotesiz çekmiyorum, rol gayet normal şekilde ilerliyor. Buradaki tek sorun sizin aktif savaş bölgesinde bulunmanız. Vurulmuş olduğunu belirten bir /do veriyorsun, bende senin vurulduğun için karşı taraftan olduğunu düşünüyorum. Yanındaki karakter sana yardım etmeye çalışıyor, "ki sslerde de bu durum böyle, telefon ile bir numara tuşlanmış", silahla aracımdan inip vuruyorum. Dediğim gibi, gördüğüm her karakteri forumdan araştıramam. Hala herhangi bir DM yaptığımı düşünmüyorum. Ek olarak, her vurulduğunuzda bunu Deathmatching olarak değerlendirmek yerine rol olarak değerlendirin. Hastane, yaralı rolleri. Bunlar karakterinize renk katar, ciddiyim. Minik bir tavsiye olsun. Kimsenin rolünü baltalamıyorum.

Castucci Hood bölgesi, karenin içindesiniz. Plaza önü kat sahiplerine ait olabilir, bölge baya baya Castucci birliğine ait.
« Son Düzenleme: 10.09.2022 15:15 only »

#12 - 10.09.2022 15:20
Anlamamakta senin ısrar ettiğini düşünüyorum ve tekrarlıyorum ;

Plaza önü, kat sahiplerine aittir, birliklerle bağlantısı yoktur. Herkes orada bulunabilir, savaş bölgesi diye şirketi mi kapatacağız? Castucci bile dokunmazken oraya, siz hangi akla hizmet gelip ateş açıyorsunuz.

Ayrıca sen her yardım eden insana sıkıyorsun anladığım kadarıyla. Başka bir şahıs emote'suz bir şekilde, şirketimin önünde bana saldırıyor, bir başkası gelip aynı şekilde saçma bir gerekçe ile rolümüzü baltalıyor. Neyse, sen istediğin kadar karakter tanıtımı yap burada. Yetkililer gerekli kararı verecektir.

#13 - 10.09.2022 15:22
Anlamamakta senin ısrar ettiğini düşünüyorum ve tekrarlıyorum ;

Plaza önü, kat sahiplerine aittir, birliklerle bağlantısı yoktur. Herkes orada bulunabilir, savaş bölgesi diye şirketi mi kapatacağız? Castucci bile dokunmazken oraya, siz hangi akla hizmet gelip ateş açıyorsunuz.

Ayrıca sen her yardım eden insana sıkıyorsun anladığım kadarıyla. Başka bir şahıs emote'suz bir şekilde, şirketimin önünde bana saldırıyor, bir başkası gelip aynı şekilde saçma bir gerekçe ile rolümüzü baltalıyor. Neyse, sen istediğin kadar karakter tanıtımı yap burada. Yetkililer gerekli kararı verecektir.

Seni vurulmuş şekilde görünce düşman sandığım için yanında yardım eden kişiye ateş açıyorum. Seni vuran kişi ben değilim. Bir yanlış anlaşılma varsa üzgünüm, yukarıda yeterince anlattığımı düşünüyorum. Sonuç bekleyebiliriz.

#14 - 10.09.2022 15:28
Sen vurdun demiyorum, olayın şahidiyim ve o bize tavsiye ettiğin, hastaneye rol çıkması için kalp hastası yaptığım karakterim ve çalışanım Bailey ile yaralı rolüne girecekken sadece "öyle sandım" açıklaması ile rolümüzü baltalamandan bahsediyorum. Dediğim gibi gereksiz uzadı bu konuşma, yetkililer gerekli kararı verir.  :vice:

#15 - 10.09.2022 16:23
(telefondan yazıyorum, otomatik düzeltme ve yazım yanlışları için kusura bakmayın)

Tarafımdan yazılacak son yazı olacak, hararetli bir savaş içindeyiz. Dediğim gibi, savaşa dahil bir karakter değilken vurulunca savaşa dahil olmak zorundaydım. Anlık bir karar ile silahımı aldım ve karşı tarafı aramaya koyuldum. O sırada vurulan arkadaşı ve başında birlikten birini ve diğer karakteri görünce ateş açtım. Amacım dm değil, bu zamana kadar DM nedeniyle ceza almış biri değilim. Tamamen yanlış anlaşılma ve anlık bir yanlış karar sonucu ateş açtım, şikayeti şöyle bir inceleyip empati kurduğumda istemeden de olsa hata yaptığımı farkettim, bu olaydan sonra biraz geç oldu. Sanırım gelecek sefer yanlış kişileri vurmamak adına yan ekrandan birliklerin listelerini açmam gerekecek. Yönetici kararı bekleyebiliriz. İyi roller  :vice:

#16 - 12.09.2022 13:21
Killion_Wilkins karakterine DM üzerinden ceza verilecek.