Konu: (Killion_Wilkins)Maske_31348 DM  (Okunma sayısı 276 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.09.2022 14:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Killion_Wilkins @only

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Deep_James

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC'de rol yaptığım kişi telsizden bir şeyler mırıldandı, oraya gittiğimde iki maskeli oyuncu geldi ve biri 2 tane emote verip hiç bir somut neden yokken beni vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 10.09.2022 14:24
Selam. Birlik olarak savaştayız. Normalde karakterim savaşta değildi, ancak dün düşman birliklerden biri tarafından vuruldum ve savaşa dahil oldum. Castucci hood bölgesindesiniz, yaralı adamın başında bekliyorsunuz. Başınızda maskeli bir zenci daha var. Sizin yaralıya yardım ettiğinizi düşünerek indim, yardım etmemeniz için sizi de vurdum. Bundan doğal bir şey yok. Eğer savaşın içinde olmamama rağmen tanınmadan vuruluyorsam, tanımadan vururum. Bu böyle işler, gerçek hayatta da bu şekilde. Eğer düşman bölgesindeysen ve onlarla görülürsen, vurulursun. Savunmam bu kadar, iyi roller.

Not: Bu zamana kadar kimseyi durduk yere vurmadım, DM atmadım. Beni tanıyan tanır, gün boyu rol kovalarım, gerek sahilde, gerek mekanlarda, gerek Idlewood'da. Karakterimin çeteyle tek alakası içeriden bir torbacı ve rap piyasasına adım açmış olması. Eğer karakterim savaşta olmamasına rağmen vurulursa, üzgünüm.
« Son Düzenleme: 10.09.2022 14:28 only »

#2 - 10.09.2022 14:27
İyi de her savaşta olan insan hood bölgesinde ki bir sivili vurmaya kalkışırsa şehirde adam kalmaz, savunman baştan savma senin yerinde olsaydım bir özür diler ve hatamı kabul ederek en azından admin inisiyatifinde cezamın düşük atılmasını beklerdim.  Freeroam oynamıyoruz.

#3 - 10.09.2022 14:30

Not: Bu zamana kadar kimseyi durduk yere vurmadım, DM atmadım. Beni tanıyan tanır, gün boyu rol kovalarım, gerek sahilde, gerek mekanlarda, gerek Idlewood'da. Karakterimin çeteyle tek alakası içeriden bir torbacı ve rap piyasasına adım açmış olması. Eğer karakterim savaşta olmamasına rağmen vurulursa, üzgünüm.

Bro ne saçmalıyorsun?

#4 - 10.09.2022 14:31
İyi de her savaşta olan insan hood bölgesinde ki bir sivili vurmaya kalkışırsa şehirde adam kalmaz, savunman baştan savma senin yerinde olsaydım bir özür diler ve hatamı kabul ederek en azından admin inisiyatifinde cezamın düşük atılmasını beklerdim.  Freeroam oynamıyoruz.

Baştan savma değil savunmam, öncelikle sana bunu ileteyim. Telsizden bir şeyler mırıldanması üzerine oraya YARDIM ETMEYE gidiyorsun. Maalesef, üzgünüm. Tek tek herkesi sivil mi değil mi diye forumdan araştıramam, ben sadece rolümü yapmaya çalışıyorum. Amacım Deathmatching değil, bunu yapmak istesem bir ton DM sunucuları var. (Bkz.Mexico, SAPP)

#5 - 10.09.2022 14:32

Bro ne saçmalıyorsun?

Bunu mu yazdın gerçekten? lol. Bir savunma yaptım, karar bekleyebiliriz.

#6 - 10.09.2022 14:36
Şöyle rolcüyüm böyle rol kovalarım kesinlikle dm atmam aman aman diyorsun fakat yani gözün şaşı değilse attığım fotoğrafta ki saçmalığını görmen lazım.

Soruyorum sana 15'den fazla katı olan bir apartmanın önünde ki bir sivili yaraladıktan sonra ona yardıma gelen iş arkadaşını sırf senin düşüncene göre "risk almamak lazım, bunlar düşman olmalı çünkü düşman bölgesindeler, evet-evet." diyerek vurmak ne kadar mantıklı?

Chati kirletmemek adına şuraya telsiz hakkında bir yazı daha yazacağım. Benim attığım SS'ten yola çıkarak herifin telsizden yardım istediğini söylüyorsun herifin telsizine bir şeyler söylerken gördüğünün fotoğrafı varsa gönder lütfen.

+  Americas Company adında bir şirket işletiyoruz aklına direk polis telsizi gelmesin, telsiz kullanma nedenimiz bu yüzden gidip birliği de inceleyebilirsin, her telsiz kullanan kişi illegal değil

Yemin ederim kan ter içinde kalıyorum savunmalarını okurken.
« Son Düzenleme: 10.09.2022 14:42 Heroldina »

#7 - 10.09.2022 14:38
Şöyle rolcüyüm böyle rol kovalarım kesinlikle dm atmam aman aman diyorsun fakat yani gözün şaşı değilse attığım fotoğrafta ki saçmalığını görmen lazım.

Soruyorum sana 15'den fazla katı olan bir apartmanın önünde ki bir sivili yaraladıktan sonra ona yardıma gelen iş arkadaşını sırf senin düşüncene göre "risk almamak lazım, bunlar düşman olmalı çünkü düşman bölgesindeler, evet-evet." diyerek vurmak ne kadar mantıklı?

Kesinlikle DM atmam, evet. Gözüm şaşı değil, yaptığım da gayet mantıklı. Arkadaşın vurulmuş ve telsizden yardım istemiş. Yardım etmeye gidip yardım ederken yakalandın. Ne yapmamı bekliyorsun, "kızım uzaklaş buradan, rahat bırak onu yardım etme ölsün" dememi mi? Maalesef, bu hiçbir yerde böyle işlemiyor.

Evet, hiçbir somut neden yok.
« Son Düzenleme: 10.09.2022 14:45 only »

#8 - 10.09.2022 14:52

Chati kirletmemek adına şuraya telsiz hakkında bir yazı daha yazacağım. Benim attığım SS'ten yola çıkarak herifin telsizden yardım istediğini söylüyorsun herifin telsizine bir şeyler söylerken gördüğünün fotoğrafı varsa gönder lütfen.

+  Americas Company adında bir şirket işletiyoruz aklına direk polis telsizi gelmesin, telsiz kullanma nedenimiz bu yüzden gidip birliği de inceleyebilirsin, her telsiz kullanan kişi illegal değil

Yemin ederim kan ter içinde kalıyorum savunmalarını okurken.

Ne tesadüf ama? Kapısında biri yaralı, birisi telsizden bir şeyler mırıldanıldığı için yanında beliriyorsun. Oraya yardım için gittiğin bariz dostum. Neden bunu anlamakta zorluk çekiyorsun anlamıyorum, gerçekten. Aklıma gelen şey polis telsizi olmadı zaten, üstünde PD permi yok. Telsiz konuşmalarını kendin SS olarak atabilirsin. /timestamp atarak aldıysan tabii.

#9 - 10.09.2022 14:54
Dostum, savaşta olsan bile nedensiz yere sivillere sıkamazsın. Castucci ile alakamız yok, ayrıca emote atmadan, "/me kıza acımaz." şeklinde yetersiz bir emote ile saldırıyorsun. Kimsenin rolünü baltalamaya ve tadını kaçırmaya hakkınız yok. Yaptığın savunmaların da orada olan olaylar ile alakası yok, sadece karakter tanıtımı yapıyorsun. Yaralı arkadaşına yardım ediyor orada kız, sen de savaş bahanesi ile gelip yetersiz bir emote ile rolümüzü baltalıyorsun. Ayrıca telsiz ile konuşması İL-LEGAL bir birlik üyesi olduğu anlamına gelmez, LEGAL bir şirkette çalışıyor olabilir(zaten öyle), belediye çalışanı, polis, hastane çalışanı vesaire gibi yerlere üye olabilir. Nedensiz yere sıkamazsın, daha geçerli gerekçelerinin olması gerekli. Plaza önü, oradaki kat sahiplerine aittir, birlikler ile alakası yoktur.