Konu: DM - Reshaad_Burningham  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.09.2022 00:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reshaad_Burningham @Anılbey The Predatory

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bisikletle bir açılışın önünde bekliyordum , sonra emote vererek bana ateş açmaya başladı, ne olduğunu bende anlamadım?  O:-)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): arkadaşa neden sıktığını pm üzerinden sordum, ve bana savaşta olduğumuzu söyledi. giriş logları kontrol edilirse ben yaklaşık 1-2 aydır inaktifim, bunu birliktekiler de doğrulayacaktır. bugün oyuna girdim, başıma böyle bir olay geldi, ben olayı ıc olarak bilmiyordum bile, arkadaşlar idlewood ile savaşta, fakat benim idlewood üyesi olduğumu nerden biliyorlar? dediğim gibi 1-2 aydır inaktifim. bir de arkadaşı etiketleyemedim, yetkililer etiketlerse sevinirim

#1 - 10.09.2022 00:57
Forum üzerinde susturması olduğu için iletiyi ben gönderiyorum:

Merhaba, in aktif olabilirsiniz bu benim sorunum değil, Bu gün akşam üzeri olması gerekiyor kasparov-idlewood sokaklarında durduğunuzu gördüm. Sıkma sebebim savaşta olduğumuzdan dolayı ve karakteriniz eski bir karakter.
Savunmam bu kadar.
-
Maskeli adamları çok iyi tanıyor o arkadaşların değil mi? :))

#2 - 10.09.2022 01:05
Forum üzerinde susturması olduğu için iletiyi ben gönderiyorum:

Merhaba, in aktif olabilirsiniz bu benim sorunum değil, Bu gün akşam üzeri olması gerekiyor kasparov-idlewood sokaklarında durduğunuzu gördüm. Sıkma sebebim savaşta olduğumuzdan dolayı ve karakteriniz eski bir karakter.
Savunmam bu kadar.
-
Maskeli adamları çok iyi tanıyor o arkadaşların değil mi? :))
Kimse benim arkadaşım değil, kasparov-idlewood sokaklarında gördüysen bunu kanıtlamanı istiyorum. ayrıca o sokaklara akşama kadar bin tane adam giriyor söylediğin biraz mantıksız olmuş, karakterim eski olabilir, ben karakterimi tanıdığını zannetmiyorum. lütfen savunmanı ss sunarak detaylı bir şekilde yap, hoodda gördüm falan filan gibi klasik sözler söyleme. bence daha zeki cevaplar verebilirsin, neyse savunman bitmiş zaten yetkililer gerekli kararı verir. ss li bir şekilde savunma yapmayacaksan lütfen ileti gönderme. sonuçlanabilir.

#3 - 10.09.2022 01:10
Her bir oyuncuyu şurada gördüm diyerek ss aldığımı varsaysak bile, o ss lerin arasında seni bulmam uzun sürer ahbap ss yok, in aktif olup savaş esnasında oyuna girmende ironi 🙈

#4 - 10.09.2022 01:27
Her bir oyuncuyu şurada gördüm diyerek ss aldığımı varsaysak bile, o ss lerin arasında seni bulmam uzun sürer ahbap ss yok, in aktif olup savaş esnasında oyuna girmende ironi 🙈
savaştan hem ıc hem ooc haberim bile yoktu kardeşim, savaş esnasında girdim desem hadi silahım bile yok . yumruklamı dövmeye girdim sizi? cidden bir savaş için 1-2 aydır bıraktığım oyuna tekrar girmek senin için mantıklı geliyor ve bunu cevap olarak yazabiliyorsan, vay haline :garip:

#5 - 12.09.2022 13:32
Reshaad_Burningham karakterine DM üzerinden ceza verilecek.