Konu: [09.09.2022] scienly  (Okunma sayısı 1255 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.09.2022 15:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sCiEnLy
Olaya dahil olan şahit karakter adı: kasparwoodzzi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Editli video olduğu için tam emin değilim.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 0:30 ve 0:33 arasında arkadaşa silent ile vuruyor. Adama tutturamıyor ama arkadaş ölüyor. Çok anlatmaya gerek yok zaten.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 27.09.2022 16:18 Baldwin in your turf »

#1 - 09.09.2022 16:51
 :D
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sCiEnLy
Olaya dahil olan şahit karakter adı: kasparwoodzzi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Editli video olduğu için tam emin değilim.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 0:30 ve 0:33 arasında arkadaşa silent ile vuruyor. Adama tutturamıyor ama arkadaş ölüyor. Çok anlatmaya gerek yok zaten.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#2 - 09.09.2022 16:52
editli videolar kanıt niteliği taşımaz.

ayrıca, orada son hiti o karakter atmıyor, çatıdan pompalıyla bir başkası hit atıyor. hiti atan karakter o olsaydı, hitmarker çalışırdı.
« Son Düzenleme: 10.09.2022 17:35 scienly the notorious »

#3 - 09.09.2022 17:01
yeni sevgili yapmışsın inan hiç biri dengim değil

#4 - 09.09.2022 17:48
biz buna arkadaslarla çok güldük, godalays. editli videolar kanıt niteliği taşımaz, o küçük beyninin bi kenarına bunu yaz.

ayrıca, orada son hiti o karakter atmıyor, çatıdan pompalıyla bir başkası hit atıyor. hiti atan karakter o olsaydı, hitmarker çalışırdı. sen nasıl hilecisin, godalays? yoksa .. ya mı yatıyorsun?  :D
Hayır, hile şikayetlerinde editli videonun bir önemi yok. O zaman ben sobeit ile video atayım ama videoyu kırpayım, böyle bir saçmalık mı var?

Pompalı ile tepeden vurduğunun videosunu ya da ssini at, eğer kanıtın yoksa. Hitmarker kimi silentlarda çalışırken kimi silentlarda çalışmaz. Bedellin özentisi gençlik

Videoda yukarıdan hiç bir merminin geldiği gözükmüyor.
« Son Düzenleme: 09.09.2022 17:49 Baldwin in your turf »

#5 - 09.09.2022 18:37

Allah beyin dağıtırken, samp mı oynuyordun godalays? karakterin attığı ilk hite bak, dümdüz gidiyor. ve farkındaysan, gerçi o beyinle (?) zor fark edersin. karakter ilk hiti attığı zaman hitmarker çalışıyor, diyelim silent hilesi var, ilk hitte hitmarker çalışırken, ikinci hitte niye çalışmasın?

daha da ileti atmam, atsam bile anlamayacaksın. anlamak istiyorsan discordumu verebilirim, sana itina ile anlatabilirim. ;)

#6 - 09.09.2022 19:21
Hakaret etmeye devam etmeni önermiyorum, nobody dcsinde abi çekiyordun, şimdi görüyorum kendini toxic sanıyorsun. Hitmarker sen hit atarsan çalışır, eğer samrole kullanırsan çıkmaz. İlk attığın hitte sorun yok zaten, ikinci hitinde sorun var zaten.

Hilelerden gram anlamadığını ya da salağa yattığını bende iyi biliyorum sicenllin. Altta videoyu bırakıyorum, farklı bir sunucuda bir test... Senin gibi beyni 3 kuruş olanların anlayacağı türden bir video.

Az önce yukarıdan başkası sıktı demiştin, videoyu defalarca defa izledim ama ne bir kıvılcım ne başka bir şey. O adamı silent ile sen vurmuşsun dostum.

Vicolays#9213 çok anlatmak istersen gel anlat, sevgi görmemişsin, senin sevilmeye ve dertlerini dökmen gerekiyor. Vice da girmediğin birlik kalmamış, aylardır godlays diyorsunuz, bir kanıtınız yok, bir şeyiniz yok. Varsa benim açtığım gibi şikayet açın
« Son Düzenleme: 09.09.2022 21:22 Baldwin in your turf »

#7 - 10.09.2022 13:37

Bimcola bi susknk çatıdan shotgun düşürüyor onu

Godlays boşuna demiyoruz kanıt yok demiş bide https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=135856.0  :garip:
« Son Düzenleme: 10.09.2022 13:51 Tuncaycan »

#8 - 10.09.2022 13:55
Hani? Burada ben birinin vurulduğunu görmüyorum. SS'e baktığımızda arkadaşın aşağıya sadece bakıyor. Videonun tam halini atarsan belki izleyip bir karara bağlayabiliriz. Shotgun tutan arkadaş aşağıya sıkmış olsa bile ne malum düştükten sonra onun cesedine sıkmadığı? Scienly'nin videosunda 1 tane bile kıvılcım çıkmıyor veya mermi gitmiyor düşen kişiye karşı.

#9 - 10.09.2022 17:01
bu godalays veledine laf geçirmek ne zormuş arkadaş, ileti atmayacağım dedim, illa attırdı. @ErenTryki , hasarlarının SS'ini atarsa herşey açığa çıkar, onun dışında son hitin çatıdan atıldığı bariz ortada.
Şikayeti değerlendiren yöneticiye ricamdır, bu arkadaşın bu hitamlarına karşı bir yaptırım almasını istiyorum, yok beyinsiz yok velet. Platformun bir kuralları var ve suçlanan taraf sensin, savunma yapmak yerine rencide etmeye çalışman seni küçük duruma düşürüyor, istediğin kadar bana hakaret et. Günün sonunda zararlı olan kişi sen olursun, ben değil.