Konu: Kamran Antebian - Non rp - RK ihlali.  (Okunma sayısı 340 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.09.2022 14:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kamran Antebian - forum ismini bulamadım.

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Kanıt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Kanıt

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Non-rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:RK'lı birisi tarafından vuruluyorum, ona ayrı şikayet oluşturdum. Sonrasında ise bu arkadaş gelip /sit 7 çekerek non-rp gerçekleştiriyor. Aşağıda bıraktığım SS'te görüleceği üzere kişinin ne noktalama işaretleriyle bir alakası, ne de bir yazım kuralı mevcut. Tamamen DM amaçlı oyunda barınıyor. Üstüne /b den belirttiğim durumu alaycı bir şekilde RK ihlaliyle karşılıyor. Beni üst üste 10 dakika içerisinde üç kere yaralıya düşürüp rol zevkimi bozduğu da kanıtlar arasında yer almakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: =/sit 7 çekip yaralı şekilde olan karakterimin üstüne oturması.
2.düşürüşü.
Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezai işlemin uygulanması.

#1 - 09.09.2022 14:54
Bunlara ek olarak kişi /b kanalını amacı dışında troll amacıyla kullanıyor. İnceleyecek adminin, bunuda göz önünde bulundurarak cezai işlem uygulamasını talep ediyorum. Kanıt aşağı bıraktığım video da mevcut.

/b kullanımı =

#2 - 09.09.2022 15:28
hadi son günlerin aç şikayetleri

#3 - 09.09.2022 15:35

Boş laf salatası yapmaya gerek yok Ozan, kişi savunmasını yapsın ona göre görüşelim senle discord üzerinden. Boş boş yanıtlar atmayı kes.

#4 - 09.09.2022 15:42
Kişi kendi ihlalini forumda da sergilediğine göre artık şikayet sonuç görebilir. Yapacak bir savunması olduğunu düşünmüyorum.

::)

#5 - 09.09.2022 15:52

Aynı şey bu arkadaş içinde geçerli, lütfen ilgilenilsin.

Kaç kere söyleyeceğim? Alakanız olmayan şikayetlere yorum yapmayın. İlgilenen admin, kişiye gerekli işlemin uygulanmasını istiyorum. Daha önce aynı birlikte olduğumuz Gregor_Sullivan karakteri, alakası olmayan bir şikayete yorum yazdığı için 300 dakika jaile atıldı. Aynı tepkiyi bekliyorum, iyi forumlar.

#6 - 09.09.2022 16:48
İhallerine hala devam ediyor, sayın adminlerim. Banlanmasını talep ediyorum.

#7 - 09.09.2022 18:15
Savunma yapman gerektiğini biliyor musun? @shun

#8 - 09.09.2022 18:30
Şimdi gördüm, savunmamı yapıyorum

#9 - 09.09.2022 18:33
Bunlara ek olarak kişi /b kanalını amacı dışında troll amacıyla kullanıyor. İnceleyecek adminin, bunuda göz önünde bulundurarak cezai işlem uygulamasını talep ediyorum. Kanıt aşağı bıraktığım video da mevcut.

/b kullanımı =

Merhaba, daha demin Özmeninho tarafından NON-Rp tarafından ceza yedim zaten. RK konusununa gelirsek bu benim umrumda değil, RK yapan adama şikayet açabilirdin. Seni o vurdu diye rolü kabullenmedin, ondan sonra ben seni vurdum. Ayrıca, ilk /b bölen sensin. Sürekli Roleplay yapman gerekirken /b'den itiraz ediyorsun. Savunmam kısa ve öz. Beni etiketlemeden ceza aldırmaya çalışman da komik  :-\