Konu: GBI İHLALİ  (Okunma sayısı 314 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.09.2022 00:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vahid_Kalenderov @scienly the notorious - Khamzat_Aslarahov @BallıSüt - Edward_Mikaileov @sipeace

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Laure Tedrick @Axy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/09/2022 - 23:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güvenli bölgede bu üç arkadaş tarafından vuruluyorum, savaş durumundaysak bu ihlalleri arkaplana atıp uymamazlık yapmanız anlamına gelmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsınlar.

#1 - 09.09.2022 00:56
Selamlar, kendi adıma kısa bir savunma yapacağım.

Sol altta yazan güvenli bölge yazın buga girmiş, ne tarafa gidersen git güvenli bölge yazıyor büyük ihtimalle. Seni vurduğumuz yer Hastanenin arkası Burger shotın yanı güvenli bölge ise Vicemall ve hastane tarafları. Seni vurduğumuz bölge güvenli bölgeye girmiyor ki orada defalarca illegal rol yapıldı. Seni ronin hooduna giderken ki yolda vuruyoruz orası da GB ye girmiyor. Ona bakılırsa Burnout hoodunun yanında defalarca adam vuruldu GB kural ihlalinden ceza verilmedi.

#2 - 09.09.2022 01:11
Burası GBI ben market caddesine doğru çıkıyordum dönüyordum. Önüme gelip birden ateş ettiniz. Adminlerimiz gerekeni yapacaktır.

#3 - 09.09.2022 05:30
Burası GBI ben market caddesine doğru çıkıyordum dönüyordum. Önüme gelip birden ateş ettiniz. Adminlerimiz gerekeni yapacaktır.
Sıktığımız yer GB değil, daha fazla ileti atmayacağım.

Axy

*
v2 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında Oyundaydı
#4 - 09.09.2022 11:46
Şikayeti açan taraf GB diye bir yaklaşımda bulunduğu için ona şahit olarak eklemesini istedim. Bendede bazen altta güvenli bölge diye bildiri geçiyor. Ama bug ve ya bir hata mı bilmiyorum. Fakat gerçekten orası güvenli bölge olarak değerlendiriliyorsa şahitliği onaylıyorum.

#5 - 11.09.2022 02:04
Merhabalar, sol altta güvenli bölge yazmıyordu. Bizde bu yüzden sıktık. Ve arkadaşımızın dediği gibi, o bölgede bir çok defa illegal role tanık olduk. İyi forumlar beyler.  :sampanya:

#6 - 14.09.2022 18:24
Merhaba, kanıtlarda gösterilen bölge güvenli bölge değil. Market caddesi güvenli bölge olarak geçiyor evet, fakat güvenli bölge çevreleri güvenli bölge olarak geçmiyor. Herhangi bir ceza verilmeyecek.