Konu: DM  (Okunma sayısı 269 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2022 23:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @feddilz  Jaydee_Celfod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş sebepsiz yere rol yokken, gelip beni vurdu :D?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 09.09.2022 00:21

yeterlidir umarım sebesiz yere sıkmışım :D

#2 - 09.09.2022 00:41
Okey, mesaj gittiğini bilmiyordum fakat bu olayın kaynaklısı @Nolrew 

Olmayan bir şey için beni vurdurtman :D şimdi ben mesaj atmadım dersin arkadaşını da etkiet atayım @selamlarbenim321

Olmayan şey için benim önümü kesip soru sorman :D Ayrıca Sureno birliğinde adım Sergio Velazquez değildi, Sergio Torres'di. Hepiniz alışmışsınız OOC kin tutmaya aynı yoldan devam ediyorsunuz. Neden vurdurttun dediğimde El Corona'da takılıyordun dedi, what :D??  Yalan der şimdi istersen atarım ssleri sorun değil.

Nolrew seninde oyuna girmeden önce Memati racon videoları izleyip oyuna girdiğini itiraf etmen gerekiyor.
Bonom kom oldoğomo boloyor moson? Oğronocokson! Kendine gel kanka Kutlar Vadisi RP oynamıyoruz.

#3 - 09.09.2022 00:43
Savunma için beklemedeyim.

Ayrıca emote da kadın kelimesine fazla takmayın hata yaptığımı fark edip /b den düzelticektim fakat arkadaş arabayla asfalta resmen resim çizdiği için yazamadım.
« Son Düzenleme: 09.09.2022 00:47 Samedssz31 »

#4 - 09.09.2022 14:47
Arkadaşım bütün kanıtları sunmuş, kişi her zaman agresif rol yapıyor. Defalarca onu tehdit ediyorum, yine de bunu sürdürüyor. Ondan sonra arkadaşıma mesaj çekiyoruz, vuruyoruz.

#5 - 09.09.2022 14:53

Ayrıca emote da kadın kelimesine fazla takmayın hata yaptığımı fark edip /b den düzelticektim fakat arkadaş arabayla asfalta resmen resim çizdiği için yazamadım.
umarım öyledir. İki kişi gözünün önündeyiz, do kanalındanda Sokak jargonu, aynenn. Neyse şikayet sonuçlanabilir. Ortada bir Dm yok, hem de hood bölgemin etrafında bunu yapıyorsun. DM değil yanii kısacası, iyi günler sonuçlansın.

#6 - 09.09.2022 17:18
Arkadaşım bütün kanıtları sunmuş, kişi her zaman agresif rol yapıyor. Defalarca onu tehdit ediyorum, yine de bunu sürdürüyor. Ondan sonra arkadaşıma mesaj çekiyoruz, vuruyoruz.
Hahah, admin düşünsene onünü kesip sen South Side ekibinden misin diyorlar ardından küfür yiyorsun, karakter ne yapsın yani?

Karakterime bir kere hesap soruyorsun ve olmayan şey için küfür ediyorsun, doğal olarak da sana saldırıyorum. Sanırım eskiden seni çok sinirlendirmişiz de bunları diyebiliyorsun LOL.  Boş ileti atmayıp şikayetin sonuçlanmasını bekle.

#7 - 09.09.2022 17:21

umarım öyledir. İki kişi gözünün önündeyiz, do kanalındanda Sokak jargonu, aynenn. Neyse şikayet sonuçlanabilir. Ortada bir Dm yok, hem de hood bölgemin etrafında bunu yapıyorsun. DM değil yanii kısacası, iyi günler sonuçlansın.
/do ya cevap olsun diye öylesine söyledim, bu hatamın farkındayım. Şahısın (Nolrew) Retarted RP kapsamında ceza almasını rica ediyorum. Amacı olmayan( var olmayan) şey için beni yargılayamaz/vuramaz. Üstelik ben o birlikteyim bile demedim. Üstelik birlikteki adım bile farklıydı, bir anda önümü kesip küfür etmesi.. Senin seviyen Vice'a yetmiyor maalesef.  :manifdog
« Son Düzenleme: 11.09.2022 14:30 Samedssz31 »

#8 - 11.09.2022 14:25
Sonuçlanabilir..

#9 - 11.09.2022 15:28
Savunmalar yeterli olduğunu düşünüyoruz, daha da fazla forum üzerinden toksiklemesen çok iyi olacaktır. İyi forumlar, sonuçlansın.