Konu: Michael Avaliani / TP  (Okunma sayısı 336 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2022 17:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @schurtytheemperor
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Ryu ve savaşta bulunan birlik üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Selam.
06/09/2022 - 15:23 tarihinde çıkan çatışmada Michael Avaliani düşüyor. Ortadan esrarengiz bir şekilde kayboluyor? Evet, sonradan üniversiteye ışınlandığını tahmin ederek giden arkadaşımız @Ryu kendisini enseliyor.
Her şey açık bir şekilde ortada, kendisini TP'liyor, chate bağlantı kopması veya herhangi bir /q düşmüyor. Çünkü bağlantısını koparmıyor, kendisini ışınlıyor ve orada /q atıp bir süre giriş yapmıyor. Arkasından tekrar giriş yapıyor ve onu orada bekleyen arkadaşımız onu yakalıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
-Video:(Michael karakteri görüldüğü üzere düşmüş ve yerde beklemekte.)

-Görseller(Burada Avaliani karakteri yerde gözükmekte, göründüğü gibi.)

-Gelelim devamına, Saat(15:24) videoyu alan arkadaşımız devam ediyor, arkasını döndüğünde Michael ortada yok?

-Saat (15:36) Avaliani çatışmadan esrarengiz bir şekilde kaybolduktan hemen sonra yaralı bir şekilde spawn alanı olan Üniversiteye kendini ışınlıyor?

Her şey çok açık ve net, videoyu yetkili kişi daha detaylı izleyecektir. Kendisine açılmış bir hile şikayeti daha bulunuyor. Bu çatışmada bulunan yanında duran 2 kişi de "GOD" kullanımından yasaklandı...
NOT: Video görsellerden daha net, ona göre.

Ek açıklamalar(varsa):Yasaklansın, her düştüğünde ortadan kayboluyor. Açtığım diğer bir şikayette de aynı bugu yaparak hooddan kaçış sağladı, bunu hep kullanıyor.
Diğer şikayet : https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136662.0

#1 - 08.09.2022 17:56
Şikayetlerden yasaklanırsa, mal varlığı da kontrol edilmesini rica ediyorum.

#2 - 08.09.2022 21:55
Michael Avaliani'nin forum susturması olduğundan dolayı onun SAVUNMA'sını ben atıyorum.

Merhaba, savaş durumu mevcut her şey ani gelişiyor arabaya yanıma bindi ben de sürdüm. Benim yanımda da videoda göründüğü üzere bariz bir hilesi mevcut değil, bilemezdim. TP savunmasına geleyim herhangi bir TP atma durumu yok, çatışırken düşüyorum sonrasında crash yiyorum. Gtamda codsmp yüklü olduğu için custom_models dosyamda üstüme kurulu bir skin bulunuyor savaşta kullanmak halde olduğum. Oyuna tekrar giriş yapıyorum girdiğimde /reloadmodels yazmayı unutup crash yiyorum, sonrasında Vice City Üniversitesinde doğuyorum. Etrafımda Castucci üyelerini görüyorum yaralı süremi bekliyorum, yanımda aynı bugdan bir Dyakonov üyesi daha yatıyor. Etrafımda kimse kalmadıktan sonra RK sürem geçene kadar oyundan çıkış sağlıyorum. Sizin gibi ban yerken mal varlık aktaracak kadar düşmedik, paraya muhtaç değiliz Meriawam.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#3 - 08.09.2022 22:03
süren geçmeden q atıyon yalnız

#4 - 08.09.2022 23:40
tamam @Lia ...

#5 - 11.09.2022 01:19
Karakter yasaklı.