Konu: Gabriel Martinez  (Okunma sayısı 104 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2022 14:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gabriel Martinez @John_Marth

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alessia_Leonhart @Mustang

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/09/2022 - 14.01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Trolling - Hatalı Emote.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vice Mall taraflarında dolanıyorduk ve bir yandan rol yapıyorduk. Gabriel Martinez isimli oyuncunun ile karşılaştık ve rol yapmadığını, sunucuda troll amaçlı bulunduğunu fark ettik. Kişi ile rol yapmıyorum, daha öncesinde herhangi bir tanışıklığım yok fakat telefonu açıp karakterimin adını birilerine söylüyor. Saçma roller sergiliyor, saçma sapan emoteler atıyor ve bu hoş bir görüntü yaratmıyor. Oyuncuya bir süre daha katlanıp rapor attık, rapor incelendi ve kişiyi bir yetkili yanına çekti. Birkaç dakika sonra çektiği yere geri bıraktı ve Gabriel Martinez isimli oyuncu trolüne devam etti. Sunucuda böyle kişilerin barınmasına ne gerek var gram anlamıyorum, zaten rol yapmak için orada değil troll için girip sunucuda rol yapanların rolünü baltalıyor fakat buna rağmen sunucu içerisinde tutuluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136666.msg883669;boardseen#new - Kişi hakkında açılan bir diğer şikayet.

#1 - 08.09.2022 15:51
Konuyla alakam olmamasına rağmen yazma gereği duydum, şikayet açılan kişi benide defalarca trolledi. Daha sonrasında rapor attım ve jail yedi. Ondan dolayı şikayet açma gereği duymadım, kişi tamamen troll yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.

Ek olarak kişi bir kez yasaklanmış ve üç kez trollingden ceza almış. Jail yedikten sonra ck attığı düşüncesindeyim, profili öyle gösteriyor.
« Son Düzenleme: 08.09.2022 15:56 KerimYK »

#2 - 08.09.2022 20:02

Göz önünde bulundurulmasını istiyorum, bir defa trolling sebebiyle banlanmış ve üç defa farklı tarihlerde jail yemiş. Neden hala sunucuda barındırıldığını anlamadım, bu adamın bu sunucuya rol için girmediği, sadece sunucu içerisinde kargaşa yaratıp rol baltalamak için girdiğini anlamak zor değil.

#3 - 11.09.2022 19:32
Trolling kapsamında ceza alacak.