Konu: Matsag Assarian / aktif rolde /q  (Okunma sayısı 289 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2022 12:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @rollinpeace

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Kasparov üyeleri tarafından baskın gerçekleşiyor ve Matsag'ın "özel skininden" de görüleceği üzere çatışmada düşüyor. Ardından yanına gittiğimizde ortadan kayboluyor. Kendi kanalına atmış olduğu videosunda da onu vurduğumuz yeri videosundan kesmiş...
Yetersiz kanıt gibi bir söylemde bulunursa, arkadaşımızın o saat dilimlerinde chatinde "Yaralısın" logu düşmüştür. Zaten kendi özel skininden de belli oluyor, o olduğu. Çatışmada aramızda mesafe olduğu için direk q basıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
-Matsag Assarian ve arkadaşları çatıdan taramaya başlıyorlar ve tarafımca vuruluyorlar..
Spoiler: GösterGizle

-Yere düştüğünün kanıtı (23:27)

-Düştükten hemen sonra q basıyor,  geniş açıdan da görüleceği üzere. (İd üzerinden yazdığımızda da çıkmıyor...)

-Kendi videosu (dakika 1:32'ye geldiğiniz zaman arkadan yediği hit de görülmekte.)

Ek açıklamalar(varsa): Örnek şikayet: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=133466.msg836898#msg836898

« Son Düzenleme: 08.09.2022 13:06 meriawam »

#1 - 09.09.2022 00:35
yapıcam savunma

#2 - 10.09.2022 06:49
Selamlar, Castucci hoodunu basıp birilerini keyifle düşürürken bu iki çok zeki arkadaşı helikopterle birlik yetkilileri yukarıya çıkarıp q attırmış herhalde  :garip: Biz basarken bir anda oyuna girip bizi vuruyorlar. Bende tam binanın kenarında ateş ettiğim için vurulurken ayağa kalkıp sola doğru animcut atıyorum. Karakter aşağıya doğru kayıp düşüyor, kayarkende yere düşüyorum, sol üstte mavi bir şeyler çıkıp oyun crash yiyor. Tekrar girdiğimde bu arkadaşlar çoktan q atmıştı veya beni fark etmediler, sonra zaten beni oradan çıkardılar bile. Tıpkı Robert Castucci'nin helikopterini vurduğumda aşağıya düşerken q atması gibi oldu yani olay  :) İhlali yapanlar bunlar, birde şikayet açmış  :D

#3 - 10.09.2022 09:53
@rollinpeace birincisi sizin baskın hakkınız yok, ikincisi ve en önemlisi H işareti bulunmayan yere helikopter indirip yukardan tarıyorsunuz adınız çıkmıyor diye bunu sürekli olarak yaptınız.
Oyuna da tekrar giriş sağladığını söylüyorsun, yalan söyleme bence çünkü Jivan Margarosyan karakterinin başında bekledik 3 dakika boyunca ve onu esir aldıktan sonra da oyundan çıkmadık.
Madem crash yedin ve oyuna geri döndün, o zaman kanıtın nerede? Ya da düştüğün hoodda neden yoksun?
Bu seni ilk vuruşum da değil, Rodeoda seni vuruyorum ve aramızda olan mesafeye güvenerek q atmaktan çekinmiyorsun.
Boş ihlal iftiraları atacağına git ve oyuncu şikayeti oluştur, kendisi de itiraf ettiği üzere oradan bugla kaçarak çıktığını ve rolde hoodumuzda düşmesine rağmen bize dönüş yapıp role devam etmedi. Çünkü oyuna falan girmedi, sırf kaçırılmamak adına her türlü yola başvurursun değil mi?
Max DM bilginiz düşünce buglardan faydalanıp üniversiteye bug ile kendinizi taşımak.

« Son Düzenleme: 10.09.2022 09:57 meriawam »

#4 - 12.09.2022 13:23
Matsag Assarian /q üzerinden ceza alacak.