Konu: Toplu ihlal 08.09.22  (Okunma sayısı 510 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2022 02:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @SATIROĞLU @Sidelya @Senseii @eRnnnnn @Rowling00 @ABDÜLHEY

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Wiquend

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

İçeriye girdikten sonra direkt düşüyorum.

Yaralı sürem bittikten sonra direkt tekrar RK. Ruslan Tarasov.

Mikhail Artemov'n yaptığı ihlal, vurulduktan sonra üzerime oturması.

Maske_36680 hatalı emote.

Chad Mardirosian, rolde B.

John Kasparian tarafından tekrar RK.

Vincenzo Bertuzzi, Rolde Q

Josef Hector, köpek rolü.

Ek açıklamalar(varsa):  :sampanya:

#1 - 08.09.2022 02:20
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 08.09.2022 02:28
Selamlar, o bölgede kişiye şahsen olarak odaklanmadım. Bölgede 10/15 tane garaja giren kişiler vardı. Ak-47 kullandığım için attığım mermiler adama denk gelmiş. Garajdakileri direk tarıyorduk, dediğim gibi 10/15 kişi birden girdiği için kim-kime dum-duma oldu. Vurulan elbet bir kez daha vurulabilir, istemsizce gerçekleşmiş bir eylem. Şahsen kendi adıma insiyatifi adminlere bırakıyorum.
« Son Düzenleme: 08.09.2022 02:39 Rowling00 »

#3 - 08.09.2022 02:35
Selamlar, o bölgede kişiye şahsen olarak odaklanmadım. Bölgede 10/15 tane garaja giren kişiler vardı. Ak-47 kullandığım için attığım mermiler adama denk gelmiş. Garaj girişini direk tarıyorduk, dediğim gibi 10/15 kişi birden girdiği için kim-kime dum-duma oldu. Vurulan elbet bir kez daha vurulabilir, istemsizce gerçekleşmiş bir eylem. Şahsen kendi adıma insiyatifi adminlere bırakıyorum.
Vurulan bir kez daha vurulabilir mi? Üç dört kere vurdunuz, daha ss almadığım yerler var bir kere düştüğümü ve yerde yattığımı gördün ikinci kere vurma amacın dışında bir savunma. Sana da selam.

#4 - 08.09.2022 02:39
Selamlar, o bölgede kişiye şahsen olarak odaklanmadım. Bölgede 10/15 tane garaja giren kişiler vardı. Ak-47 kullandığım için attığım mermiler adama denk gelmiş. Garaj girişini direk tarıyorduk, dediğim gibi 10/15 kişi birden girdiği için kim-kime dum-duma oldu. Vurulan elbet bir kez daha vurulabilir, istemsizce gerçekleşmiş bir eylem. Şahsen kendi adıma insiyatifi adminlere bırakıyorum.
Vurulan bir kez daha vurulabilir mi? Üç dört kere vurdunuz, daha ss almadığım yerler var bir kere düştüğümü ve yerde yattığımı gördün ikinci kere vurma amacın dışında bir savunma. Sana da selam.
Yanlız dostum dikkat etmediniz sanırım, üç kez dışarı çıktınız dördüncüde girip beklediniz. Videosu elbet yarın-bir gün çıkar görürsün. Unutma bu detayları. Boş yere almadığım yerler var demeye gerek yok, varsa atabilirsin. Ekstra olarak senin düşüp/kalktığını takip edemiyorum maalesef. İlk ben vurmuş olsaydım bunu takip edebilirdim, adminler gereğini yapar. Ki zaten ilk ben vurmadığım için, seni de takip edemiyeceğim için.  :garip:
« Son Düzenleme: 08.09.2022 02:42 Rowling00 »

#5 - 08.09.2022 02:43
Yanlız dostum dikkat etmediniz sanırım, üç kez dışarı çıktınız dördüncüde girip beklediniz. Videosu elbet yarın-bir gün çıkar görürsün. Unutma bu detayları. Boş yere almadığım yerler var demeye gerek yok, varsa atabilirsin. Ekstra olarak senin düşüp/kalktığını takip edemiyorum maalesef. İlk ben vurmuş olsaydım bunu takip edebilirdim, adminler gereğini yapar. Ki zaten ilk ben vurmadığım için, seni de takip edemiyeceğim için.  :garip:
İçeriye ilk giren ve ilk düşenlerdenim, görmemen olasılık dışı.

#6 - 08.09.2022 02:57
@SATIROĞLU;

Merhaba, orada araba ters dönünce buga girdim ve yeraltına düştüm. -relog attım- Q'yu destekleyecek bir kanıtın bulunmuyor. İyi günler.
Koşarak mı buga girdin, gün içinde videolu kanıt gelecek

#7 - 08.09.2022 03:29
« Son Düzenleme: 08.09.2022 03:31 TuskIsGod »

#8 - 09.09.2022 00:21

#9 - 09.09.2022 11:18
Tarafıma açılan kısım için savunma;

Rol dahilinde kişi herhangi bir Fear-RP sergilemediğinden dolayı emote ile kişiye ateş açıyorum. Amacım YKI yapmak değil fakat rol dahilinde gerçekleşti, kişiyi esir aldık, rol yapıyoruz ve /garaj cik komutu ile garajdan çıkıyor. Alta bırakacağım ekran görüntüsünde Fear yapmadığı görülebilir.