Konu: Michael_Avaliani aktif rolde bağlantı koparmak.  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.09.2022 13:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Michael_Avaliani @schurtytheemperor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Redzhep_Tsvetkov @Crex  / @scienly the notorious  Vahid_Kalenderov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  07.09.2022 SS'de saati mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde bağlantı koparmak.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Arkadaşlarla çatışıyorduk, düşürmüştük. Evin içerisine kaçtı sq çekti ardından bekledik oyuna geldi araca kaldıracaktık araca kaldıracağımızı duyunca tekrardan bağlantsını kopardı nasılsa tam vurulduğu vakit bağlantsı kopuyor buna savunma yapılacağını zannetmiyorum herşey ortada, gerekli  ceza almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Çatışıyorduk evin içerisine kaçmış evin içerisine girdiğimiz vakit q atmıştı, bekledik oyuna girdi bizi gördü tekrardan bağlantsını kopardı.

Ek açıklamalar(varsa):  Ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 07.09.2022 13:06 quarion »

#1 - 07.09.2022 13:10
Şahitliğimi onaylıyorum video kayıtımda var gerekirse atarım.

#2 - 07.09.2022 13:23
schurty adına;

Selam, gece yaralıya düşürüldüm oyuna girdim etrafımda kimse yoktu. Anlık bir crash yedim sonra tekrardan girdim, giriş/çıkış loglarım kontrol edilebilir. Sizinle bu sabah herhangi bir çatışmaya girmedim.

#3 - 07.09.2022 13:30

#4 - 07.09.2022 13:36
schurty adına;

Selam, gece yaralıya düşürüldüm oyuna girdim etrafımda kimse yoktu. Anlık bir crash yedim sonra tekrardan girdim, giriş/çıkış loglarım kontrol edilebilir. Sizinle bu sabah herhangi bir çatışmaya girmedim.
Bro herhangi bir kanıtın yok kanıt istiyorum, yazı ile savunma yapman beni alakadar etmez. Video kaydı veya ss istiyorum çatışmadaydık evin içerisine girdin q çektin seni bekledik, oyuna geldin sq çektin. Kanıtlarımız bulunmakta gerekli ceza almanı istiyorum. Savunman bittiyse sonuçlanabilir.

#5 - 07.09.2022 20:31
schurtytheemperor adına,

Crash yerken nasıl bir kanıt almamı bekliyorsun, veya düştüğümde? Yetkili kişiler hasar ve yaralı loglarını incelesin. Giriş/çıkış loglarımda kontrol edilebilir problem yok.

#6 - 07.09.2022 20:55
schurtytheemperor adına,

Crash yerken nasıl bir kanıt almamı bekliyorsun, veya düştüğümde? Yetkili kişiler hasar ve yaralı loglarını incelesin. Giriş/çıkış loglarımda kontrol edilebilir problem yok.
Dostum, ne hikmetse düştüğün vakit q atıyorsun neden düşmeden önce crash yemiyorsun da düştükden sonra yiyorsun. Birbirimizi kandırmaya gerek yok herşey ortada gerekli ceza almanı istiyorum.

#7 - 11.09.2022 04:03
Kanıt olarak sunulan link kırık, Michael Avaliani yasaklı karakter. Şikayet kapatıldı.