Konu: [07.09.2022] Matsag_Assarian - /q  (Okunma sayısı 315 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 07.09.2022 05:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matsag_Assarian @rollinpeace

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolden kaçmak için /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın evine baskın atıyoruz /q atıp rolden kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.09.2022 05:18
Bu nasıl şikayet beyler? Telefondan yazıyorum, saat 5 olmuş bakım bitmiş yeni attırdığım skini giyip q attım. Gate'li evi basıyorsun üstüne şikayet açıyorsun, senin eve girdiğinden haberim bile yok üst kattaydım. Fazla söze gerek yok, skin giymek için girdim giyip çıktım. İyi sabahlar.

#2 - 07.09.2022 05:23
Bu nasıl şikayet beyler? Telefondan yazıyorum, saat 5 olmuş bakım bitmiş yeni attırdığım skini giyip q attım. Gate'li evi basıyorsun üstüne şikayet açıyorsun, senin eve girdiğinden haberim bile yok üst kattaydım. Fazla söze gerek yok, skin giymek için girdim giyip çıktım. İyi sabahlar.

gateden atlanır kanka, ben zamanında okuldan kaçarken gateden atlardım. İyi savunmalar kardeşim.

#3 - 07.09.2022 05:24
Her neyse, sonuç olarak ben sizi görmedim. Siz beni zaten göremezsiniz tabii görmüşte olabilirsiniz artık nasılsa  :-\ Üst kattaydım, sizi görüp q attığıma dair bir kanıtta yok. Hadi iyi geceler sana okuldan firar eden adam.

#4 - 07.09.2022 05:25
Senin skin denemen falan bizi ilgilendirmiyor, sonuç olarak içeri girdiğimizi gördüğün gibi /q attın. Skin denemek için tam zamanını beklemişsin.

#5 - 07.09.2022 05:27
Kanka bakım yeni bitmiş yeni skin attırmışım diyorum, iyi okusana sabah kafanla iyi okuyamıyorsun herhalde. Giydik q attık, bakılsın loglara sonuçlansın. Oyuna girip eve küçük bir gezinti yaparsan yukarıda olan odaları görebilirsin.

#6 - 07.09.2022 05:28
Sabah kafanla daha iyi yalanlar uydurmanı tavsiye ederim veya öğleni bekleyebilirsin. Beni ilgilen bir durum değil, biz evi bastığımız gibi /q attığının kanıtları ortada.

#7 - 07.09.2022 05:28
Her neyse, sonuç olarak ben sizi görmedim. Siz beni zaten göremezsiniz tabii görmüşte olabilirsiniz artık nasılsa  :-\ Üst kattaydım, sizi görüp q attığıma dair bir kanıtta yok. Hadi iyi geceler sana okuldan firar eden adam.

hacım /q'yu kopyala yapıştır yapmış olabilir misin? Ben dahil birçok karakter içeri girer girmez /q chate düşüyor. Ben sizi gördüm ama skin için girmiştim, o yüzden /q attım geride giresim gelmedi desen daha çok sempati gösterirdim, en azından net olurdun be kanka.

#8 - 07.09.2022 05:29
Seni görüp q attığımın kanıtını sunsana kanka, yalan uyduruyorsun diyorsun hala  8) Bakım biteli on dakika bile geçmeden girdik, /kiyafet yazıp skini giydik. Sonra q attık, baksana skinimin fotoğrafı bile yok  :D Dakikaları kontrol ederseniz arkadaşlar ben skini giyerken basmış herhalde interior'u. Savaşmaya girsek sizin gibi interiorda mı sabahlarız beyler, kendinize gelin.

« Son Düzenleme: 07.09.2022 05:34 rollinpeace »

#9 - 07.09.2022 05:34
Seni görüp q attığımın kanıtını sunsana kanka, yalan uyduruyorsun diyorsun hala  8) Bakım biteli on dakika bile geçmeden girdik, /kiyafet yazıp skini giydik. Sonra q attık, baksana skinimin fotoğrafı bile yok  :D

kardo o kadar hızlısınız ki /q da ssler bile size yetişemiyor, anti spawn killdeyken hemen /q yu koydun. Neyse en azından biz olan bitenin farkındayız, yeni skininle iyi roller yapmanı diliyorum. Ekstra bir şey yazmayacağım, sabah sabah sıkıldım.