Konu: Bertuzzi /q  (Okunma sayısı 628 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2022 16:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincenzo Bertuzzi @SATIROĞLU

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mai Nakaya @haydR

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vurduk kaçırmayalım diye r20 karakter q attı  ::) :garip:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Yatalak halde olduğunun kanıtı

q

Ek açıklamalar(varsa): R20sin birde knk güldüm  :garip: ::) ::) ::) gerekli cezayı alırsın heralde Oyuna tekrar giriş yaptığında bize ulaşmadı kaçmaya çalıştı kaçtığı için arkdaşım onu vurdu tekrar q attı bir başka şikayet daha açılacak.

« Son Düzenleme: 06.09.2022 19:18 Shigeo »

#1 - 06.09.2022 16:38
Ekran görüntüsünde belli oluyor, dürüst olmalıyız. Savunmaya gerek yok. Cezai işlem uygulanabilir.

#2 - 06.09.2022 18:18

Ek açıklamalar(varsa): R20sin birde knk güldüm  :garip: ::) ::) ::) gerekli cezayı alırsın heralde Oyuna tekrar giriş yaptığında bize ulaşmadı kaçmaya çalıştı kaçtığı için arkdaşım onu vurdu tekrar q attı bir başka şikayet daha açılacak.

Yazdığıma referans olarak
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136522.0

#3 - 06.09.2022 22:14
@SATIROĞLU adına.

Rolde Q konusunda, ekran görüntüsünde belli oluyor, dürüst olmalıyız. Savunmaya gerek yok. Cezai işlem uygulanabilir. Açtığınız ikinci şikayet aynı olay ile alakalı. RK'lık bir durum yok, yaralı sürem bitti ve bir şekilde yaralı emotelerini atarak yürümeye devam ettim. Bir kere kaçırdığınız adamı ikinci kez kaldırmak neyin nesi oluyor? Saçmalığın daniskasını yaratmışsınız. Şikayet üslubunda gerçekten çok hoş, nasıl bir toxic olduğunu yansıtıyorsun.

#4 - 06.09.2022 22:18
Vincenzo Bertuzzi karakteri /q sebebiyle caydırıcı bir ceza alacak.

Şikayet sahibi üslubundan dolayı uyarı puanı alacak, oyuncu şikayetleri bölümüne konu açarken bölüm kurallarını gözden geçirin.