Konu: Michael Avaliani - DM  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2022 00:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael Avaliani - @schurtytheemperor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.09.2022 / 23.43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: East Beach taraflarında araba sürerken bir süre AFK kaldım, insanların bana yolda çarpmaması için ara sokakta bekliyordum o sırada birkaç tane maskeli arkadaş gelip silah doğrultma emoteları vermişler. Daha sonra orada turlarken bir anda camdan keleş ile sarkan birisini gördüm kımıldamayıp ne yapacağını izliyordum. Tahmin ettiğim gibi oldu, arkadaşlar daha önce hiç rol yapmadıkları Koz Blanchett karakterini AK47 ile kevgire çevirdiler. Bu karakterim ile Kasparov oluşumdan hiçbir oyuncuyla rolüm yoktu. Kendisine sorduğumda ise oradan geçtiğim için vurulduğumu, savaşta olduğu Bulgar oluşumuyla OOC olarak samimiyim diye beni orada vurmuşlar. Kendisinin bu sebeple vurduğunu yazdığı ss'leri de maskeli olduğu için paylaşma gereği duymuyorum. Daha sonra gerek olursa paylaşabilirim. İki oluşumun içinde de samimi olduğum oyuncular mevcut, bu yüzden kimse kimseyi vurmamalı. Koz karakteri Bulgarlar ile samimi değil, Gaki samimi. Bunu anlayabildiğin zaman, iyi bir samp oyuncusu olabilirsin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/b9zscl

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.09.2022 00:10
müsait olduğumda savunma yaparım (24 saat içinde)

#2 - 07.09.2022 19:18
Savaş zamanları böyle şeyler olur, problem yok. Konuşarak çözdük, yanlış anlaşılma sonucu jaile ya da kırgınlığa gerek yok. Şikayeti çekiyorum.
Kilitlenebilir @Hammerlein @breackner
« Son Düzenleme: 07.09.2022 20:39 Gaki »

#3 - 08.09.2022 12:39
Geri çekilmesi üzerine K6A