Konu: Neville Goodwin / Rolde Q  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.09.2022 18:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Neville Goodwin @Vasilyev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Braxtan Pearson ve diğer AGB üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile çatıştık ve arkadaş kaçırılmamak için rolde Q attı, birlik üyelerim düştüğünde onlar kaçırınca q atmadı ve 2 - 2.5 saat esir tuttular, bu arkadaş kritik bir çatışmada düşüp, işine gelmeyip q attı. Ağır bir yaptırım almasını istiyorum. Ek olarak oluşum lideri olan birinin böyle hareketler yapması doğru değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 05.09.2022 19:18 Cullenz »

#1 - 07.09.2022 23:25

5 dk olmadan oyuna girdim ama kimse oyun da yoktu, alt tab attığım da otomatik olarak çok fazla atabiliyor oyun, bu yüzden dolayı sorun yaşıyordum, üç dakika içerisin de oyuna girdim zaten.

#2 - 08.09.2022 11:13

5 dk olmadan oyuna girdim ama kimse oyun da yoktu, alt tab attığım da otomatik olarak çok fazla atabiliyor oyun, bu yüzden dolayı sorun yaşıyordum, üç dakika içerisin de oyuna girdim zaten.

Oyundan düştükten sonra 5 dakika seni bekliyoruz gelmiyorsun biz de arkadaşını alıp gidiyoruz, Jamyron Goodwin'e pm üzerinden arkadaşın gelecek mi? Diye soruyorum yanıtlamıyor. Oyuna girdikten sonra bizimle iletişime geçip rolüne devam etmek istediğini söyleyebilirdin.

#3 - 08.09.2022 11:16
Ben girdim, bekledim kimse yoktu kimse olmayınca çıktım, pek fazla vaktim yoktu zaten, sonuçlanabilir.

#4 - 08.09.2022 12:43
Ceza verilecek. Oyuna girdikten sonra kişilere PM üzerinden ulaşıp role devam etmeniz gerekiyordu, fakat siz bunu yapmamışsınız oyundan çıkmışsınız. K&A