Konu: [05.09.2022 - Kendell Champney] Bilerek AFK kalma, refuse-sürekli RP ihlali.  (Okunma sayısı 210 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.09.2022 03:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kendell Champney -- @BigDrill

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Raphael Blackwell --- @Tyracaz  & Gerald Lennon --- @ByRevenge

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.09.2022 - 02:50 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse-sürekli RP ihlali & bilerek AFK kalmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sıradan bir PD rolünde devriyemizi Raphael Blackwell karakteri ile sürdürürken Idlewood sokağında yerde yatarken görüldü arkadaş. Maskeliydi, silahı vardı. Durduk, emoteler vesaire verildi. /do üzerinden sorular soruldu. Hiçbirine cevap bile vermedi. Yaralı süresi bittiği gibi silahını eline alıp "reload" cleosu yardımı ile reload yapıp silahını sakladı. PM üzerinden yazdığımda bile cevap vesaire vermedi. AFK taklidini sürdürdü, rollere cevap vermediği için kelepçeleme olaylarını vesaire bıraktık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın Deagle marka silahının silinip 1.23B kapsamından 180 dakika IC jaile atılacak. OOC ceza yönetim kararına bağlı. Bu tür durumlar can sıkmaya başladı.

#1 - 05.09.2022 03:27
Kişinin Refuse-RP yaptığı bariz belli, silahını gizliyor ve yaklaşık 20 saniye boyunca emoteye herhangi bir cevap vermiyor ki rolün ilerleyen zamanında da kişiden hiçbir türlü bir tepki alamıyoruz. Şahitliğimi onaylıyor, gerekenin yapılmasını arz ediyorum.

#2 - 05.09.2022 03:39
Merhaba. Şahitliğimi onaylıyorum.

Kişi AFK değil, üzerinde silahı olduğu için kaptırmamaya çalışıyor.

Üst aramasını reddediyor biz gidince:
Spoiler: GösterGizle

Üzerinde silahı olduğunun delili:
Spoiler: GösterGizle

#3 - 05.09.2022 03:43
Merhaba afkydım hooda arkadaşım tarafından yumrukla düşürülmüşüm baktım 80 saniye yazdı afk attım film seyrediyordum ondan yaklaşık 30 dk sonra chat logumda bir sürü yazı gördüm ayrıca gtamda reload Cs bile yok oyuna bile girmedim az film izledim yemek yedim geldiğimde pd chat loglarını gördüm daha detaylı bir savunmayı 24 saat içinde yapacağım

#4 - 05.09.2022 14:23
Savunma yapmayacağım vakitim yok sonuçlanaibilir.

#5 - 05.09.2022 14:54
Merhaba afkydım hooda arkadaşım tarafından yumrukla düşürülmüşüm baktım 80 saniye yazdı afk attım film seyrediyordum ondan yaklaşık 30 dk sonra chat logumda bir sürü yazı gördüm ayrıca gtamda reload Cs bile yok oyuna bile girmedim az film izledim yemek yedim geldiğimde pd chat loglarını gördüm daha detaylı bir savunmayı 24 saat içinde yapacağım

AFK olmadığını herkes biliyor, sağa sola bakıyordun. Kanıtları aşağıda.

Sağa bakıyor: GösterGizle

Kafasını sola çeviriyor: GösterGizle

#6 - 05.09.2022 17:54
Hiçbir şekilde yaralıyken elinde silah olsa bile yaralı zamanından çıktığında reload yapmaz-olmaz. Burada reload cs kullanıyorsun, bu zaten yasak değil ancak orada AFK değildin çünkü reload sonunda silahını e-q yaparak sakladın, emotesiz şekilde. Üzerine ByRevenge'nin attığı ekran görüntülerinde biz yanından gittiğimiz an aramayı reddettin. Bu yine senin oyun başında, AFK taklidi yaptığını gösterir. Eğer oyuna  geldiysen yazmanda gerekiyordu.

#7 - 11.09.2022 15:37
Kendell Champney karakteri Yönetimi Kandırmaya Teşebbüs ve Rol Esnasında AFK gerekçeleriyle ceza alacak. IC hapis süresi jaile eklenecek ve silah silinecek.