Konu: [03.09.2022] Richard Bruno & Ashton Barnes  (Okunma sayısı 258 defa)

#10 - 03.09.2022 23:16
Asıl amacım sana veya arabada olanlara sıkmak değildi, Cascio karakteri hedefimdi. ona sıkmamın sebebi, küfürden dolayı silah çekip sıkmasıydı. arabada olan Clemenza bana sıkıyor, ondan sonra size sıkıyorum. savunmam bu kadar, iyi forumlar.

Spoiler: GösterGizle

Şahitliğimi onaylıyorum, şikayette de sunulan fotoğraflarda ilk önce senin emote verdiğin aşikar şekilde gözüküyor. Bunu okurken fena saldım.
Tam okumamışsın galiba, hak veriyorum. sokağına zorbanın teki gelip herkesi vuruyor, ben de sinirlenirdim. ilkte sana sıkmıyorum, sıktıktan sonra sıkıyorum.

#11 - 03.09.2022 23:17
Ekstra olarak, şikayete Richard Bruno isimli varlık için " Retarted RP " ihlalini de eklemek istiyoruz.

Şikayeti açan sen değilsin, yeni şikayet oluştur.

#12 - 03.09.2022 23:19
Ve bu tarz şeyleri Vice platformunda gerçekten görmek sıkıcı bu konuda sana katılıyorum. Fakat nasıl bir rol sergilerseniz ona göre karşılık alırsınız Dm diye açtığın şikayete sen de sıkıyorsun ardından RK'lı halde motordan tek başına iki kişiyi atıp motoru alıp kaçıyorsun   ::)

Ben Sam Carlo olarak sizin tarafınıza hiçbir şekilde ateş açmadım, sadece oradan uzaklaştım ve işletmemin içine girdim. Dışarıyı kontrol etmek için çıktığımda tekrar gelip bana da ateş ettiniz, bunun ne gibi bir açıklaması var merak ediyorum gerçekten. DM dışında bir rol yok, benim yaptığım bir şey de yokken ne gibi bir sebepten dolayı bana ateş açıldı bilmiyorum. Ekstra olarak bu söylediğini kanıtlayacak bir kanıtın bulunuyorsa paylaş lütfen.

Yerde kanım görünüyor, ateş ettiği net şekilde belli. Hasarlarıma da yansıdı zaten.

Selam dostum, aktif çatışma bölgesindesin ve o bölgeden uzaklaşmıyorsun iki taraflı bir çatışma gerçekleşiyor neden kaçmayı düşünmüyorsun da yumrukla saldırmayı düşünüyorsun? Zaten gereken şeyleri arkadaşım söylemiş. Savunman bittiyse uzatmaya gerek yok sonuçlanabilir.

#13 - 04.09.2022 00:00
Yumrukla silahlıya saldırma, RK'lı iken motordan iki kişiyi atma tarzı ithamlarınızı desteklemekte ısrarcısınız fakat ben ortada bir kanıt görmüyorum. İki eylemde de bulunmadım sadece bölgeme birisi gelip sebepsizce ateş açıyor, karşılık vermeyenlere de ateş ediliyor. Ortamdaki aktif çatışma sona erdikten sonra kontrol için çıktığımda ben de vuruluyorum, bunun ihlal olup olmadığına yetkili ekibi karar verecek kanıtla gelmediğiniz sürece daha fazla yorum yapmayacağım.

#14 - 04.09.2022 10:48
King0 çatışmanın bittiğine dair kanıt atar mısın :)

#15 - 14.09.2022 18:42
Merhaba, şikayet açılan iki kişi de zaten yasaklı durumda.