Konu: [03.09.2022 - Birden fazla kişi] Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 242 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.09.2022 02:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Calsus White @Vito_Antonio , Claus Lucania @salvus , Edwin Carter @LynX31

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anthony_Khambatta @Ducatro 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Bunny Hop
Metagaming
Emote'suz İşlem
Gun Out Of A**
Noob DM
Retarded RP
Meslek Araçlarının Kişisel Kullanımı
Refuse RP
Yetersiz Oyuncu Profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood bölgemizde rol yapıyorduk. Edwin_Carter ve Calsus_White karakterleri birbirlerine noob-dm ata ata rol bölgemizin etrafında koşuşturuyorlardı. Beş dakika kadar onları görmezden geldik fakat rolümüzün ciddiyetini bozunca onlarla role girmeye çalıştık. Role girmeye çalıştığımızda Edwin Carter karakteri "Burası senin mekanın değil" gibi bir şey söyleyip koşarak uzaklaşmaya başladı.

Ardından gelişen rolde kişiyi East Vice'tan Idlewood'a kadar kovaladık.

00:00'dan itibaren kişi bunnyhop yapa yapa kaçmaya başladı.

00:06'da, aralarında hiçbir iletişim olmamalarına rağmen Calsus_White karakteri olaya taksi meslek aracıyla dahil oldu ve emote vermeden ve GOOA ihlali yaparak beyzbol sopasıyla bize saldırmaya başladı.

00:25'te, Claus_Lucania karakteri yine aralarında hiçbir iletişim olmamasına rağmen olaya dahil oldu ve yine emote'suz ve GOOA yaparak bize saldırdı.

01:03'ten itibaren de kişilerin rol yapmayı reddettiklerini görüyoruz.

Kişiler birkaç dakika sonra tekrar bizim hood bölgemize üşüştüler. Role girmeye çalıştığımda yine uzaklaştılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 03.09.2022 02:46
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 03.09.2022 20:58
Evet, ben Edwin_Carter. Video kesilmiş ve videonun sesi yok arkadaş ilk başta arkadaşı ile rol yapmıyordu arkadaşını rol dışı yanına çağırdı ve arkadaşı sonradan geldi bunu da videonun sesini isteyerek kanıtlayabiliriz onun haricinde arkadaşın verdiği saatler ile videodaki saatler uyuşmuyor emotemizi verip saldırdık ve rolümüzü yaptık arkadaşın açtığı şikayetin haklılığını kabul etmiyorum.

#3 - 03.09.2022 23:49
Evet, ben Edwin_Carter. Video kesilmiş ve videonun sesi yok arkadaş ilk başta arkadaşı ile rol yapmıyordu arkadaşını rol dışı yanına çağırdı ve arkadaşı sonradan geldi bunu da videonun sesini isteyerek kanıtlayabiliriz onun haricinde arkadaşın verdiği saatler ile videodaki saatler uyuşmuyor emotemizi verip saldırdık ve rolümüzü yaptık arkadaşın açtığı şikayetin haklılığını kabul etmiyorum.

:D pekala

Ben şikayette saat değil, videodaki saniyeyi söylüyorum. Bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok.
Hiçbir emote vermededen gun out of a** yaptığınız gayet net gözüküyor. Yönetimi kandırmaya yönelik tutumundan vazgeç. Nası olsa yalancıyı... 999 dk jail atmıyorlar dimi? Anthony Khambatta karakterinin ta en baştan beri rolün bir parçası olduğu gayet açık chatlogda. Emote yazabilme kabiliyetiniz olsaydı chatlog'uma düşerdi. Uzakta emote verip yakına gelseniz kafanızın üstünde gözükürdü. Fakat videoda kafanızın üstünde yazan emote "aracın kontağını çevirir ve motoru kapatır" emote'u. Videonun sesiyle ne alakası var anlamak güç. Rol dediğime bakmayın, Anthony karakteriyle birlikte tek taraflı bir rol oldu. Sizin taraftan ne bir emote ne de bir tepki alabildiğimiz zaten chatlogta mevcut.
Geri kalan iddiaların için eğer kanıtın varsa bekliyorum. Kanıt yok, çünkü anlattıkların yalan, dolayısıyla boş gürültü yapmaya gerek yok.
Şikayetin haklılığını kabul edip etmemek tanrıya şükür sana değil yönetime kalmış bir konu bu arada.

Muhteşem(!) savunman(?) için teşekkürler. Yetkili kararı bekleniyor.
« Son Düzenleme: 04.09.2022 02:03 Chieftain »

#4 - 04.09.2022 11:39
Yazdığın bir tane kelime bile doğru değil, sen ve arkadaşın başta hoodumda sopayla kapışıp düşüp, hiçbişey yokmuş gibi bana laf edip daha sonrasında da yaptığın ihlallerden sana şikayet açılınca yalana başvurman fazla acınası Lynx31 kimseyi kandırmaya gerek yok. İhlallere karşılık hayır yapmadık kanıtımız var diyorsan at, sonuçlanabilir.

#5 - 15.09.2022 11:02
Merhabalar, kişiler ceza alacak.