Konu: [30.08.2022] FearRP ve Yaralı Rolü İhlali.  (Okunma sayısı 529 defa)

#10 - 31.08.2022 01:21
Sen izinsiz yanıt atıyorsan benimde öyle bir hakkım oluşur, telefonda konuştuğu kişinin Harry karakteri olduğunun kanıtı yok. Yalan SS'ler ile ''şikayeti sonuçla'' gibi  emir veremezsin sen ve ayrıca bölgemizin onaylı olmaması senin kadın karakterinin 4 erkeğe kafa tutabileceği anlamına gelmiyor dostum. İyi forumlar! 8)

#11 - 31.08.2022 01:26
Dostum kendinle çelişiyorsun, bilmem anlatabiliyor muyum. "Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir." Bunu kendin diyorsun, sonrasında zaten ben onun rolüne girdim, karakterimin dudağı patlamış bir vaziyette rolümü gerçekleştiriyorum. Fakat ss alamadım, bunada ağlamazsınız diye umuyorum artık. Siz bir motorcu kulübüne gelip, bize sataşıp, bizi dövmeye çalışınca problem olmuyor. Yüze yumruk yediğim için öleceğimi falan mı sanıyorsun ? Silahla vurulmuşum gibi yapmamı bekleme bu konuda. Kinlerinizi kendinize saklayın. Savunma bu kadar, sonuçlanabilir.

#12 - 31.08.2022 01:30
dostum kimsenin kinlendiği yok ve bunada ağlamazsınız ne demek? artı olarak harry ile konuştuğuna dair kanıt yok ise seninde dudağı patladı şekilde rol yaptığına dair kanıt bulunmuyor.. dostum kimse emir vermiyor kimse "şikayeti sonuçla" gibi bir şey demedi bunu ooc kin olarak algılamışsınız sanırım, hayır sadece daha iyi rol ortamı oluşturma çabasındayız

#13 - 31.08.2022 01:34
Bayağı iyi oluşturuyorsunuz kankim, pick me girl karakterinizle mc çarını dövmede başarılar ne diyeyim sana ben.

#14 - 31.08.2022 01:35
En ufak bir şeyden şikayet açıyorsanız, böyle demekten başka bir şey bulamıyorum. Daha fazla buradan münakaşaya girmeyeceğim. Dudağı patladı emote'unu gerçekten ss almamı bekliyorsan yanılıyorsun. İstersen oyuna girip bir daha atayım emote'u için rahat olsun. "Şikayeti sonuçla" tarzında bir şey diyen yok zaten. Siz daha fazla savunma yapmayacağınızı söylediniz, biz de son savunmamızı yaptık ve daha savunma gelmeyecek manasında sonuçlanabilir yazdım. Ağlamazsınız kısmı için özür diliyorum anlık olarak yazdım.

#15 - 31.08.2022 01:38
pick me girl veya kadın karakter mc çarını dövemez,vuramaz gibi bir kural mı bulunmakta? varsa eğer buraya yanıt olarak at kankam onun harici böyle savunmalara gerek yok.

#16 - 31.08.2022 01:43
Pick me kadınlar dövemez diye bir şey yok, ama biraz mantıklı düşünürsen zaten idrak edebileceğin bir şey. 40 kiloluk kadınsın, bizim barımıza gelip bizimi dövüyorsun ?  O:-)

#17 - 31.08.2022 01:46
Dostum dediğim gibi. Buradan münakaşaya falan girmek istemiyorum. Ekstrem saçmalamadığın sürece savunma yapmayacağım. Bizlik savunma bu kadar, arkadaşlarda bitirdiyse admin sonuçlayabilir.

#18 - 31.08.2022 01:47
Ya alt tarafı bi sokak kavgası, keleşlerle baskın yapmışcasına mafya havası katıyorsunuz kendinize.
Bugün sokakta birini dövsen, ona dövmekten baska zarar veremedigin icin, ever korkar ama saldirmaya korkar laf ve ya küfür etmeye korkmaz. Cünkü yapabildigin is belli biraz dovuyorsun iki dakika sonra adam kalkıyor.

Kural kural diyorsun
İki tane kızın agresif bir motor cetesine saldırması powergaminge girer.
Her kural icin orayı okuyacaksan
Evet kızlar saldıramaz diye kural yok, ama  insanlar ucamaz diye kural da yok, emotu atayım uçayim ben de o zaman nasıl fikir?

#19 - 31.08.2022 01:48
Siz şikayetinizi açarsınız, savunmayı şikayetin hedefi kişi yapar. Savunmayı değerlendirmek senin misyonun değil yetkili arkadaşlar bakacaklardır. Yok savunmanı beğenmedim bunu değerlendireyim tarzında bir durum yok burada açık oturum yapmıyoruz. Sevgili dostum yapılan rolde fearden şikayet oluşturulması gerekiyorsa bunu bizim yapmamız gerekiyordu. Başından sonuna feari ihlal edip faction rol bölgesinde azınlıkta olmanıza rağmen garip bir şekilde korkusuz davrandınız, bir önceki iletide söylediğim gibi sistemsel olarak yere düştüğüm için orada sana fear yapmamı beklemen büyük saçmalık. Roleplay platforumunda a sen yere düştün o zaman şu an fear yapman gerekiyor tarzında bir düşünce yapın varsa fps oyunlara yönelmeni öneririm. Daha fazla ileti atılmasının bir anlamı yok, başlı başına gariplikler silsilesi.