Konu: Gerard Palmieri  (Okunma sayısı 594 defa)

#0 - 28.08.2022 20:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gerard_Palmieri @titanyaveri
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ryan_Leggio @Alper But God  @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.08.2022 , 15:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gerard_Palmieri adlı karakter (ak ile bisiklete binmek, gözükmeyecek şekilde) bisikletten iniyor ve hiç eğilmeden veya tektek sıkmadan ayakta sürekli bir şekilde sağ ve sol yaparak sadece tarıyor ve mermilerde hiçbir şekilde sekmeden (NoSpread) karaktere geliyor. AK-47 ile gözükmeyecek bir şekilde bisiklete binmesini (EMOTESİZ ATEŞ ETMESİNİ) de gözden kaçırmayalım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bunu bir kez değil, bir çok kez yaptı, sadece emin olamıyorduk, burada gerçekten belli etti. Ayrıca silahlarını başkasına vermiş ve mülk aktarımı yapmış olabileceğini düşünüyorum ve silinmesini istiyorum.
« Son Düzenleme: 29.08.2022 00:20 AgtBack »

#1 - 28.08.2022 20:10
Şahitliğimi onaylıyorum, yaverin gözünü kin bulamış.

#2 - 28.08.2022 20:13
Şikayet ile alakası olmayanlar ileti atmasın rica ediyorum, yasaktır.

#3 - 28.08.2022 20:33
İyi günler, sizin daha spreadın ne olduğunu bilmediğinizden şüphe çekiyorum, eğer spread olsaydı /hasarlar komutunda hepsi aynı bir bölgeye odaklanırdı. Merminin gidişatı ve sonucunda vücüda dağılışı /hasarlar komutuyla alınan ekran görüntüsünde görünüyor ve ek olarakta spread olsaydı orda can değeri M4 ile tararmışçasına daha hızlı bir şekilde düşerdi, kesintili olarak HP değerinde düşüş oluyor. Bisiklet olayında herhangi bir savunmam yok, yönetici değerlendirir. Her gün vurduğum birliğe niye kin tutayım beyler? Kin tutması gereken birileri varsa sizsiniz, fazla kasmayın.

#4 - 28.08.2022 20:45
İyi günler, sizin daha spreadın ne olduğunu bilmediğinizden şüphe çekiyorum, eğer spread olsaydı /hasarlar komutunda hepsi aynı bir bölgeye odaklanırdı. Merminin gidişatı ve sonucunda vücüda dağılışı /hasarlar komutuyla alınan ekran görüntüsünde görünüyor ve ek olarakta spread olsaydı orda can değeri M4 ile tararmışçasına daha hızlı bir şekilde düşerdi, kesintili olarak HP değerinde düşüş oluyor. Bisiklet olayında herhangi bir savunmam yok, yönetici değerlendirir. Her gün vurduğum birliğe niye kin tutayım beyler? Kin tutması gereken birileri varsa sizsiniz, fazla kasmayın.

Sabit duran hitbox'a sağ sol yaparak sıkarsan vücudunun farklı yerlerine gitmesi normal değil mi sence? Canı da gayet hızlı bir şekilde düşüyor, sağ sol yaptığın için genellikle gövde ve kollara sıkıyorsun, bahane bulmaya gerek yok yönetimi kandırmaya çalışarak çırpınma.

Kin tutmuyorum diyorsun hergün vurduğum birliğe neden kin tutayım felan diyorsun dostum  :D Gerçekten bu yanıtı ciddi bir şekilde yazdığını söyleme bana. Her gün vurdum şunu vurdum yerden kaldırmadım gibi cümlelerle oyunu ne kadar ooc kafayla oynadığını ve IC de yaralıya düşsen OOC de de yaralıya düşecekmiş hissiyatına kapıldığını yüzümüze yeterince vuruyorsun dostum. Uzatmaya gerek yok, admin kararı.

#5 - 28.08.2022 20:52
Sürekli vurulduğunuz için kin tuttuğunuzdan bahsediyorum dostum, sürekli vurulduktan sonra hile ve bu tarz yollara başvuran biz değiliz. Kaç tane R19'unuz hileden ban yedi? Şikayet konusuna gelecek olursak spread kullansaydım eğer o HP değeri M4 ile sıkarmışçasına çok daha çabuk bir şekilde erirdi, kademeli olarak HP değerinde düşüş yaşanıyor. Şu şikayeti tamamen birliğinizden birçok kişinin hile kullanımından ban yemesi üzerine algı yaratmak için açtığınızı ikimizde biliyoruz bence, savunmam bu kadar sonuçlanabilir.

örnek bir şikayet, aynı silahla; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=130710.msg802415#msg802415

ek olarakta değerlendirecek admin için videoyu ekledim

@Lia

https://streamable.com/hjh5ep
« Son Düzenleme: 30.08.2022 20:11 titanyaveri »

#6 - 28.08.2022 23:37
Sürekli vurulduğunuz için kin tuttuğunuzdan bahsediyorum dostum, sürekli vurulduktan sonra hile ve bu tarz yollara başvuran biz değiliz. Kaç tane R19'unuz hileden ban yedi? Şikayet konusuna gelecek olursak spread kullansaydım eğer o HP değeri M4 ile sıkarmışçasına çok daha çabuk bir şekilde erirdi, kademeli olarak HP değerinde düşüş yaşanıyor. Şu şikayeti tamamen birliğinizden birçok kişinin hile kullanımından ban yemesi üzerine algı yaratmak için açtığınızı ikimizde biliyoruz bence, savunmam bu kadar sonuçlanabilir.

ek olarakta değerlendirecek admin için videoyu ekledim

https://streamable.com/hjh5ep

Cross /hasarlar da gözüken yerlerde dostum? :D bi tık kendini patlattın gibi. Kanka ne olur bana NoSpread olmadığını söyleme lütfen :D daha fazla rezil olma rica ediyorum. Attığın videoya bak kanka :D
« Son Düzenleme: 28.08.2022 23:39 AgtBack »

#7 - 28.08.2022 23:44
Rezil olan sensin dostum. Daha AK-47'nin yuvarlak şeklinde sektiğini bilmiyorsun bile.

#8 - 28.08.2022 23:56
Rezil olan sensin dostum. Daha AK-47'nin yuvarlak şeklinde sektiğini bilmiyorsun bile.

Dostum yuvarlak şekilde gitse o kafa bacak felan giderdi dostum değil mi? Bu kadar rezil olmuşken hala bunu savunmaya devam ediyorssun, rica ediyorum senden devam etme. Cross unun küçük olması sekmesini engellemez, aslında bakarsan o mermilerin çoğunun ona deymemesi gerek veya dediğine göre yuvarlak olduğu için bacak yada kafa gitmesi gerek ama gövde ve kollara gidiyor sadece, bunun daha neyini savunuyorsun anlamıyorum.

#9 - 28.08.2022 23:59
Ne yazdığını inan okumadım bile, dediğim gibi. Girip herhangi bir yerde kendinde deneyebilirsin AK-47'nin yuvarlak biçimde sektiğini. "aslında bakarsan o mermilerin çoğunun ona deymemesi gerek " istiyorsan mermilerin hiç biri gitmesin, ne bu kadar ölücülük? (duran bir karakterde) Herhangi NoSpread kullanımı/3. parti yazılım kullanımı söz konusu değildir.

Benim ekranımdan görüntü - https://streamable.com/hjh5ep

Yan karakterde ki karakterin görüntüsü - https://streamable.com/6ztx48

ek olarak, SAMP'in AK47 mantığını bilenler bilir, AK-47 sürekli yuvarlak biçimde mermi atar ufak daire içerisinde. Daha hile olmadığımızı size kaç kere kanıtlayacağız?
« Son Düzenleme: 29.08.2022 00:04 titanyaveri »