Konu: [27.08.2022 - Alttus_Kahharov - Eldar Nabiyev-Arthur Rahmanov] Hile Şüphelisi  (Okunma sayısı 375 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.08.2022 19:59
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Legend16 @Lakoip @ @erenxia 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.08.2022, '17:46 / 17:49'

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam ilk olarak @Legend16 kişisinin bulunduğu birlikle savaş halindeydik ilk olarak şüphemiz yoktu normaldi  ilk dm atıldıldıktan sonra biz infernus marka arabamızla şehir dışında kasabadaydık @ @Lakoip karakteri  önümüze geldi bi anda bisikletle geldi. sonra şehire kadar bizi takip etti şahısa fark attık bağzı yerlerde durduk her durduğumuz yerde yanımıza geliyordu bir şey yapmıyordu sonra düz yolda infernusla bastık ara yollara girdik kaybettirdik izimizi sonra direk trucker mesleğinin oraya girdik arka kısımlarına sonra adam yine gelip ateş açtı ilk şüphemiz böyle gelişti ikincisi de şöyle oldu bu şüphemiz kanıtlıdır! kendi birliğimizdeki aktif adamlar kimi yan yana kimisi ise tek başına başka biriyle rol yaparken @LegenD adlı oyunucun dmi ile tek tek düşürüldü sonrasında ben kendimi gösterdim ve videoya aldım videoda ilk başkta chate yazdıklarımı görebilirsiniz kendi halimde gezerken beni bulacaklar diyorum ve beş altı dakika kendi halimle geziyorum sonrasına @Legend16 ve @erenxia tarafından bana ateş açılıyor. Ben kimseye hile demiyorum sadece şüphe duydum bunu netleştirecek tek kişiler Vice yönetimi şimdiden teşekkürler.ve ek açıklamayı incelerseniz seviniirim :)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&ab_channel=Merdiven6
&t=1s&ab_channel=Merdiven6

Kanıtlar: GösterGizle
-link buraya-

Ek açıklamalar(varsa): İLK VİDEODA SONA DOĞRU DURAKSIYORUM ÇÜNKÜ TELEFONUM DÜŞTÜ VE BEKLEDİM SONRA BİRAZ İLERLEDİM VE VİDEO ÇOK UZUN OLMASIN DİYE PART PART YAPACAKTIM DİĞER VİDO KAYDINA GİRDİĞİM ANDA DM'E UĞRADIM VİDEOLAR AYNIDIR OYNAMA YOKTUR BİLGİNİZE :)
« Son Düzenleme: 28.08.2022 20:19 GokaLp »

#1 - 28.08.2022 20:07
ŞÜPHELİ GÖRDÜĞÜM ÜÇ KİŞİ VAR  ONLARIN İSMİNİ ETİKETLEDİM Arthur karakterini sadece belirmek istedim kanıt yok ama Altus karakterinin yaptığı şüpheli hareket video altında
« Son Düzenleme: 28.08.2022 20:23 GokaLp »

#2 - 28.08.2022 20:48
Selamlar, gün boyu şehirde turluyoruz. Denk gelmemiz gayet normal ek olarak video kayıtlarımız da mevcut gerekli yetkiliye iletebiliriz.

#3 - 28.08.2022 20:52
Bi tuşla hileyi kapatabilirsin kanka 🤭

#4 - 28.08.2022 20:54
Hileyi o kadar bilmiyorum, senin aşina olduğun belli :D

#5 - 28.08.2022 21:08
şehrin ortasında duruyorsun bulununca hıle dıyon  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

#6 - 28.08.2022 22:26
Markov karakterini şehir dışına kaçırdım, Mix yapıp peşimizden geldin salak değiliz infernus ile geldiğini görebiliyoruz daha sonra Markov'u orada bırakıp şehire döndüm, Kurzah karakterini bırakıp geri Markov'u bıraktığım yere dönerken sizi gördüm ve takip ettim ne hilesinden bahsediyon anlamadım, şikayet açmayayım dedikçe zorluyorsunuz elinizi klavyeden çekip oyun oynadığımızın farkına varın, daha RK'nın ne olduğunu bilmeyen adam bize hileden şikayet açıyor arkadaş :D

#7 - 28.08.2022 22:28
videoları izledikçe gülüyom, bizim hile olduğumuzu kanıtlamak için hoodunun etrafında geziyor vurulunca hile diyor, ne değişik insanlarsınız olum siz üsteki iletiyide arkadaşlar ikna olsun diye yazdım aslında yazmama bile gerek yok çünkü bahsettiği konunun videosu yok arkadaş  O:-)
« Son Düzenleme: 28.08.2022 22:30 Lakoip »

#8 - 28.08.2022 22:40
Şüphe duyduysan hile değilim cano yeterli kanıt sun ona göre savunma yaparım

#9 - 28.08.2022 23:00
Hile olduğumuzu kanıtlamak için hodun etrafında geziyor diyorsun 🤨 orada bölgede biri var mı diye baktım 😄 Rol öğretecek son kişisin hatta değilsin bile Arthur bence admin incelemeye alana kadar konuşma kanka 🙂