Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Legend16 @Lakoip @ @erenxia Olaya dahil olan şahit karakter adı: @-Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.08.2022, '17:46 / 17:49'
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam ilk olarak
@Legend16 kişisinin bulunduğu birlikle savaş halindeydik ilk olarak şüphemiz yoktu normaldi ilk dm atıldıldıktan sonra biz infernus marka arabamızla şehir dışında kasabadaydık
@ @Lakoip karakteri önümüze geldi bi anda bisikletle geldi. sonra şehire kadar bizi takip etti şahısa fark attık bağzı yerlerde durduk her durduğumuz yerde yanımıza geliyordu bir şey yapmıyordu sonra düz yolda infernusla bastık ara yollara girdik kaybettirdik izimizi sonra direk trucker mesleğinin oraya girdik arka kısımlarına sonra adam yine gelip ateş açtı ilk şüphemiz böyle gelişti ikincisi de şöyle oldu bu şüphemiz kanıtlıdır! kendi birliğimizdeki aktif adamlar kimi yan yana kimisi ise tek başına başka biriyle rol yaparken
@LegenD adlı oyunucun dmi ile tek tek düşürüldü sonrasında ben kendimi gösterdim ve videoya aldım videoda ilk başkta chate yazdıklarımı görebilirsiniz kendi halimde gezerken beni bulacaklar diyorum ve beş altı dakika kendi halimle geziyorum sonrasına
@Legend16 ve
@erenxia tarafından bana ateş açılıyor. Ben kimseye hile demiyorum sadece şüphe duydum bunu netleştirecek tek kişiler Vice yönetimi şimdiden teşekkürler.ve ek açıklamayı incelerseniz seviniirim
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: &ab_channel=Merdiven6
&t=1s&ab_channel=Merdiven6
Ek açıklamalar(varsa): İLK VİDEODA SONA DOĞRU DURAKSIYORUM ÇÜNKÜ TELEFONUM DÜŞTÜ VE BEKLEDİM SONRA BİRAZ İLERLEDİM VE VİDEO ÇOK UZUN OLMASIN DİYE PART PART YAPACAKTIM DİĞER VİDO KAYDINA GİRDİĞİM ANDA DM'E UĞRADIM VİDEOLAR AYNIDIR OYNAMA YOKTUR BİLGİNİZE