Konu: Zlatko Dragomirov - DM / FearRP / NONRP / YKİ / Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 207 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.08.2022 14:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zlatko_Dragomirov @barrylex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Forza_g Jonell Cunningham @sonofnight Dishawn Sanders

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FearRP - Yerde "aynen kanka aldın", "direnir" tarzı tavırlar.
Açık havada ateş etti polis gelecek diye vurulduktan sonra /q.
Emote vermeden ateş etme kumarhane içerisine giren adama direkt sıkma ne var ne yok bilmeden DM ve emote ihlali.
Yaralıdan kalkıp ateş etme YKİ.
Yerde pizza yeme NONRP.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jonell kumarhanemizin reklamını atmıştı, sıkıntıdan gidip izleyeyim dediğimde yerde yatarken gördüm Zlatko da başında Deagle ile reload atıyordu. "Ne oluyor?" diye sorduğumda bana sıktı kaçtım silahımı aldım. Arkamdan geldi çatıda vurdum onu. Düştüğü gibi /q attı. Ardından tehlikeyi uzaklaştırmak adına silahı alır beline koyar dedim ve dalga geçti SürekliRP kuralını ihlal ederek, sanki sistemsel alamayacağımı bildiği için role de uymadı. Ardından kelepçeledim. Vurulmamış sözlerine devam etti. Yerden kalktı ateş açtı ve düşürdü elleri bağlı ve silahı yoktu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Olay böyle başlıyor kumarda kaybedince parasını geri istiyor.
Spoiler: GösterGizle

Gasp kuralını ihlal ederek kurpiyerden parasını geri almaya çalışıyor.

Beni kovalıyor, silahımı çekip çatıda vuruyorum ve /q atıyor. Bölgemiz CCTV ile izleniyor ve maskesiz polisten kaçmak için yaptığı bariz.

Oyuna geri giriyor, "Aynen kanka." diyor ve pizza yiyor.

Kalkıp vuruyor, tekrar herkesi elleri bağlı ve silahı yokken.

Ek açıklamalar(varsa): Tat kaçırmaya gelmiş, tadı kaçacak derecede ağır bir ceza talep ediyorum.
Arkadaşın OOC sicili ortada, ekrana sığsın diye %80 ölçeğe aldım. : GösterGizle

« Son Düzenleme: 28.08.2022 14:43 lencarst »

#1 - 28.08.2022 14:34
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.08.2022 15:25
Merhaba şikayet ile alakam yok, ekstra olarak arkadaş sadece troll için girmiş god hilesi ile etrafta gezip herkesi vuruyor, ve bunu sivil olarak yapıyor RK durumu vs farketmez YKİ yapıp tekrardan vuruyor.

#3 - 28.08.2022 15:26
şahitliğimi onaylıyorum

#4 - 28.08.2022 15:43
Kişi ban yedi, arşivlenebilir.

#5 - 28.08.2022 15:54
Yasaklandı, arşiv.