Konu: Maske_37696 - Non-RP YKİ  (Okunma sayısı 214 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.08.2022 01:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_37696

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-RP YKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışma sırasında düşmemek adına arkadaş çatıdan aşağı atlıyor ve hiç bir şey yokmuş gbi devam ediyor ki @Scealten adlı admin rolün devamını onaylayacaktır. O da rolü izliyordu arkadaş rol sonrası yaralanmamış gibi devam etti. Ceza almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 29.08.2022 21:23

#2 - 29.08.2022 22:55
Üzgünüm, görmemişim.

Çatıda çatışırken sağ sol yaparken aşağıya düşüyorum ve rolün devamında Frank Forester  @meriawam 'ın karakteri hepinizi vuruyor.
Ondan sonra helikoptere binip dönüyoruz, Non-RP'lik ne var anlamadım? Hepiniz zaten yaralı konumdaydınız? Evet, Scealten rolde vardı ve rolün devamında helikoptere dönüş yaptık.
Spoiler: GösterGizle

@breackner

#3 - 29.08.2022 23:11
@HükümsüzYaveri adına;

Konu bizim vurulup vurulmadığımız değil sen vurulmamak için çatıdan atlıyorsun ve anim kullanarak yere düştüğünde hasar almıyorsun. Attığın ekran görüntüleri benim açtığım şikayetin ne alakası var anlamadım, Orada sanırım kaçırılma ile ilgili muhabbet dönüyor. Benim açtığım şikayet senin yapmış olduğun ihlal. Savunman için teşekkürler, Sonuçlanabilir. @breackner

#4 - 29.08.2022 23:42
@HükümsüzYaveri adına;

Konu bizim vurulup vurulmadığımız değil sen vurulmamak için çatıdan atlıyorsun ve anim kullanarak yere düştüğünde hasar almıyorsun. Attığın ekran görüntüleri benim açtığım şikayetin ne alakası var anlamadım, Orada sanırım kaçırılma ile ilgili muhabbet dönüyor. Benim açtığım şikayet senin yapmış olduğun ihlal. Savunman için teşekkürler, Sonuçlanabilir. @breackner
Ben ortada bir ihlal görmüyorum. Çatıdan düşmek ihlal mi onu anlamadım. Sonuçlansın.

#5 - 30.08.2022 20:26
Yetersiz Kanıt. K&A