Konu: Maske 23042 - DM  (Okunma sayısı 173 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.08.2022 18:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: [Maske 23042

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Quarse

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
dm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Uzun uzun yazacak bir şey yok Robert ile kod7 durumunda sohbet ediyorduk dm yedik

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): sunucuda dm olayları çok arttı, bana kalırsa banlanması lazım. robert ile aramızda özel konuşma olduğu için ssi sansürledim yönetici isterse özel mesaj yoluyla yollayabilirim.

« Son Düzenleme: 27.08.2022 19:11 karabüklü gangster »

#1 - 27.08.2022 18:54
Şahitliğimi onaylıyorum. Zavyalova Miloslava karakteri ile roldeyken, bir anda anlamsız bir şekilde ateş almaya başladık.

#2 - 27.08.2022 19:08
Arkadaşlar öncelikle merhaba, hasarlar bugu olmuş sanırım... Hem karakterimde Deagle model silah bulunmamakta ve son günlerde sadece kasabamda rollerime devam ediyorum. Bundan ayrı olarak herhangi bir emote veya benim olduğuma dair pek bir görüntü yok. Dediğim gibi, metionu görünce zaten garipsedim. Olayla ilgi ve alakam yoktur. Ayriyeten kontrol edilirse herhangi bir maske&maske hakkım yok. Ya bug ya da absürt bir şey, yetkili daha iyi karar verecektir.
« Son Düzenleme: 27.08.2022 19:10 Brown »

#3 - 27.08.2022 19:10
Arkadaşlar öncelikle merhaba, hasarlar bugu olmuş sanırım... Hem ic karakterimde Deagle model silah bulunmamakta ve son günlerde sadece kasabamda rollerime devam ediyorum..
anlıyorum, o zaman adminler maskeli kişinin forum adını bulursa sevinirim suçsuz bir kişinin ceza almasını istemem.

#4 - 28.08.2022 17:18
Kural ihlali yapan kişi yasaklandı.