Konu: [27.08.2022-Randarious McDowell]-Mix-Meta.  (Okunma sayısı 331 defa)

#10 - 29.08.2022 11:12
oğlum sana bir şey demedim on dakika arayla art arda üç paragraf yazmışsın, derdin ne? canın sıkıldıkça bir şeyler mi sallayacaksın bana
::) Öncelikle Oglum kelimene dikkat et ,derdim şu saçma bir savunma yapıyorsun onu anlatabilmek belki canım sıkıldıkça yazıyorum bu seni alakadar etmez
« Son Düzenleme: 29.08.2022 11:40 Tunahank »

#11 - 29.08.2022 11:22
Yazdığın kural ihlallerinden hiçbiri açtığın şikayet ile alakası yok ama sen bilirsin.

PM konusuna gelirsek, normalde kırpılmış ekran görüntüleri kanıt niteliği taşımıyor fakat içinde kalmaması için sana anlatayım.

Idlewood üyesi Taevion Pearson ile kişisel aracım Sultan ile gezerken Arkell Rogers bizi çağırıyor, Taevion Pearson onu bulamayınca ben onu gördüm pmi atıyorum. Bu kadar kindar bir insan olma. En ufak şeyden kural ihlali çıkartmaya çalışıyorsun. Seni düşürüyor.

fazla savunma yapasım yok, yeterli bir savunma zaten
Yaptıgın savun'ma zaten saçmada neyse elinde her hangi bir kanıtın bile yok fakat laf kalabalıgı yapmayı iyi biliyorsun burda boş laf yapmaya açmadık adam akıllı elindeki kanıtlarını sunarak bir Savunma yap ki seni Kaale alayım.yaptıgın suçu savunamıyorsun yaptıgın boş laftan ibaret bu sunucu'yu DM sunucuzu zannetmişsin fakat yanlış yerdesin Dedigim gibi Burası bir ROL sunucusu ve sizin gibi saçma Rol yapanlar ve durduk yere DM çıkaranlar için uygun bir sunucu degil burası bu Platforum'daki Kuralları olan Önemli bir Rol sunucusu'dur. Ben sizin gibileri çok iyi tanırım siz 7/24 PC başında oturup arkadan DM şarkıları açıp boş yere gaza gelen saçma roller yapan Dm çıkaran kişilersiniz bu sunucudaki her kez burda Rol yapmaya geiyor boş yere Dm çıkartıp Saçma nedenlerden Kinlenip gaza gelmiyorlar.Seni düşürüyor yazmışsın fakat ben burda bu şikayeti açıp kendimi adam akıllı kanıtlarımla savundum burda Asıl Seni düşürüyor adam akıllı kendini savunamıyorsun Laf kalabalıgndan başka bildigin bir şey yok

Sana karşı bir şey yazmayacaktım, sonuçlanmasını bekleyecektim fakat bu toksik yazış stiline tav oldum.

Alıntı
Ben sizin gibileri çok iyi tanırım siz 7/24 PC başında oturup arkadan DM şarkıları açıp boş yere gaza gelen saçma roller yapan Dm çıkaran kişilersiniz
Sana kendimi tanıtayım dost, ismim Berk. Izmir'de yaşayan on dokuz yaşında bir adamım. SA-MP'ı zevkine oynayan, Philip Morris'te çalışan biriyim. OOC hayatıma yoğunluk gösteriyorum, bu platformu da eğlenmek için oynuyorum. Beni tanıyan tanır. Hadi senin için SA-MP hakkında da konuşayım. Birçok gelişmiş, yükselmiş platformlarda yönetim ebinide bulundum. Her girdiğim oluşum ya hood onayı alır, ya hood onayı alır, senin gibi dili A1 olanları da oluşumuzda barındırmayız. Altı senedir SA-MP platformunun içerisinde bulunuyorum, bu hakaretleri bana edebilecek listesinde son kişisin. Böyle bir kişiliğe sahip olduğunu, rol bilginin bu kadar düşük olduğunu bilseydim inan seninle role dahi girmezdim, seçiciyim, evet. Yüksek ihtimalle Roleplay'e OOC arkadaşların olmadığı için, zaman geçirecek bir aktivite bulmak amacıyla başladın. Sana tek önerim rol destek alman.
Her hangi bir toksik'ligimde yok burası bir evlendirme programı degil kendini tanıtmana gerek yok.SA-MP'ı zevkine görede oynasan kurallara uymalısın OOC hayatın'da beni hiç alakadar etmez boş boş laf kalabalıgı yapma senin girdigin oluşumlar aldıgın rütbeler beni ilgilendirmez ve bu birliklere Onay'lı Hood yaptım diyorsun fakat bunu tek başına yapamassın kendini övmeyide seviyorsun bunu anladık A1 olan sensin bence ama bunu biraz daha düşün Altı senedir bu Platforum'da bulunmuşsun fakat her hangi bir şey ögreneme'miş sin Sen ilk kendi kişiligine bakıp sorgula sonra başkalarını sorgularsın daha ögrenecegin çok şey var Benim rol bilgim yeterince yüksek fakat seninki bakıyorumda yerlerde benimle zaten bu saçma role girdigin'de anlamalıydım Benim bu Platforumda çok arkadaşım var bu seni alakadar etmez zaman geçirmek için degil Rol yapmak için girdim buraya Seningibi durduk yere DM atmaya girmedim Bence sen benden bir Rol destegi al yada yetkililerimiz'den rica et ve burda boş boş saçmalama.Konuyu uzatma.
« Son Düzenleme: 29.08.2022 11:41 Tunahank »

#12 - 29.08.2022 11:26
Üzgünüm ama, gerçekten bana hakaret edebilecek bir adam değilsin.
O görsel seni hiç alakadar etmez ve bu insanların zevkine kalan bir-şey saçmalıyıp daha'da uzatma.Sana hakaret etmiyorum zaten sana ben şu-an hakaret etsem bu forumda bile bulunamazdın gelip buraya yazı yazma cesaretin bile olmazdı.

#13 - 29.08.2022 11:28
Yazdığın kural ihlallerinden hiçbiri açtığın şikayet ile alakası yok ama sen bilirsin.

PM konusuna gelirsek, normalde kırpılmış ekran görüntüleri kanıt niteliği taşımıyor fakat içinde kalmaması için sana anlatayım.

Idlewood üyesi Taevion Pearson ile kişisel aracım Sultan ile gezerken Arkell Rogers bizi çağırıyor, Taevion Pearson onu bulamayınca ben onu gördüm pmi atıyorum. Bu kadar kindar bir insan olma. En ufak şeyden kural ihlali çıkartmaya çalışıyorsun. Seni düşürüyor.

Yaptıgın savun'ma zaten saçmada neyse elinde her hangi bir kanıtın bile yok fakat laf kalabalıgı yapmayı iyi biliyorsun burda boş laf yapmaya açmadık adam akıllı elindeki kanıtlarını sunarak bir Savunma yap ki seni Kaale alayım.yaptıgın suçu savunamıyorsun yaptıgın boş laftan ibaret bu sunucu'yu DM sunucuzu zannetmişsin fakat yanlış yerdesin Dedigim gibi Burası bir ROL sunucusu ve sizin gibi saçma Rol yapanlar ve durduk yere DM çıkaranlar için uygun bir sunucu degil burası bu Platforum'daki Kuralları olan Önemli bir Rol sunucusu'dur. Ben sizin gibileri çok iyi tanırım siz 7/24 PC başında oturup arkadan DM şarkıları açıp boş yere gaza gelen saçma roller yapan Dm çıkaran kişilersiniz bu sunucudaki her kez burda Rol yapmaya geiyor boş yere Dm çıkartıp Saçma nedenlerden Kinlenip gaza gelmiyorlar.Seni düşürüyor yazmışsın fakat ben burda bu şikayeti açıp kendimi adam akıllı kanıtlarımla savundum burda Asıl Seni düşürüyor adam akıllı kendini savunamıyorsun Laf kalabalıgndan başka bildigin bir şey yok

Sana karşı bir şey yazmayacaktım, sonuçlanmasını bekleyecektim fakat bu toksik yazış stiline tav oldum.

Alıntı
Ben sizin gibileri çok iyi tanırım siz 7/24 PC başında oturup arkadan DM şarkıları açıp boş yere gaza gelen saçma roller yapan Dm çıkaran kişilersiniz
Sana kendimi tanıtayım dost, ismim Berk. Izmir'de yaşayan on dokuz yaşında bir adamım. SA-MP'ı zevkine oynayan, Philip Morris'te çalışan biriyim. OOC hayatıma yoğunluk gösteriyorum, bu platformu da eğlenmek için oynuyorum. Beni tanıyan tanır. Hadi senin için SA-MP hakkında da konuşayım. Birçok gelişmiş, yükselmiş platformlarda yönetim ebinide bulundum. Her girdiğim oluşum ya hood onayı alır, ya hood onayı alır, senin gibi dili A1 olanları da oluşumuzda barındırmayız. Altı senedir SA-MP platformunun içerisinde bulunuyorum, bu hakaretleri bana edebilecek listesinde son kişisin. Böyle bir kişiliğe sahip olduğunu, rol bilginin bu kadar düşük olduğunu bilseydim inan seninle role dahi girmezdim, seçiciyim, evet. Yüksek ihtimalle Roleplay'e OOC arkadaşların olmadığı için, zaman geçirecek bir aktivite bulmak amacıyla başladın. Sana tek önerim rol destek alman.
Bu arada her on dokuz yaşındaki insanlar adam olmuyor,Bunu biraz daha düşün.

#14 - 29.08.2022 11:32

Alıntı
Burada ben'de kendimi tanıtır'dım fakat burası bir Evlendirme programı degil burası bir Forum burda savunmanı yapıp susarsın ama sen susmak yerine saçmalıyıp uzatıyorsun

#15 - 29.08.2022 11:39
Daha çok boş laf yapıp konuyu uzatma daha çok saçmalıyorsun gittikçe çünkü seninle daha çok tartışıp bu saçmalıklara maruz kalamam daha uzatma beni biliyorsun ben daha'da uzatırım ve burda konuşamıyacak duruma düşersin en iyi si uzatmaki insan içine çıkarsın gerisini Yetkililere bırak ben bırakıyorum Sonuçlana bilir.

#16 - 29.08.2022 23:48
t'a'm'a'm. b'i'r d'a'h'a a'd'a'm'l'ı'ğ'ı'm'ı s'o'r'g'u'l'a'm'a

#17 - 31.08.2022 11:02
Kanıtlar bunun için yetersiz.