Konu: Maske_21665 / Cedric_Jones - Metagaming  (Okunma sayısı 703 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.08.2022 13:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cedric_Jones - @AgtBack

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kazuo_KenIchi @Wali00, Rika_KenIchi @bugraa, Kojiro_Kenshin @saluterrie, Phillip_Scorazzi @Skysurge

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/08/2022, 01:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Enzo'ya role çağırıldım, Kojiro ile muhabbet ederken baktım mermi yiyorum. Arkadaş Wheeler birliğindenmiş, düşman birlik fakat benim kişiyle herhangi bir tanışmışlığım yok. Ne hood baskınlarında nede kişinin bulunduğu herhangi bir role girmişliğim yok, kendi mekanımızda da çok fazla görüldüğüm söylenemez. Zaten arkadaşla tanışmıyoruz. Beni tanıdığının kanıtı varsa sunabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 28.08.2022 12:07 xPasha »

#1 - 27.08.2022 13:47
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaş Azumi karakterinin bizim birliğimizde olduğunu nasıl öğrendi bilmiyorum, kanıt görmeyi rica ediyorum.

#2 - 27.08.2022 13:53
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 27.08.2022 14:39
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaş Azumi karakterinin bizim birliğimizde olduğunu nasıl öğrendi bilmiyorum, kanıt görmeyi rica ediyorum.
Konuyla alakam yok fakat bir kaç şey eklemek istiyorum, Castucci Hoodun'da ikinizde vardınız. Yaptığınız rolleri biliyoruz, şikayet açmak için açılmış. İkinizde İC olarak tanıyoruz, o yüzden vurmuştur. İyi günler.

#4 - 27.08.2022 14:53
Konuyla alakam yok fakat bir kaç şey eklemek istiyorum, Castucci Hoodun'da ikinizde vardınız. Yaptığınız rolleri biliyoruz, şikayet açmak için açılmış. İkinizde İC olarak tanıyoruz, o yüzden vurmuştur. İyi günler.
Castucci Hoodunda bizi gördünüz, Cedric denilen arkadaş orada yoktu. Arkadaşın Azumiyi nereden bildiğini soruyoruz ve buna dair kanıt istiyoruz çok açık ve net. Gördüğünüzü hepimiz biliyoruz zaten arkadaşdan kanıt istedik. Bu kadar, olayla alakası olmayanlar lütfen karışmasın. Kendi şikayetleriniz ile ilgilenin. Ayrıca alakanız olmayan bir şikayete yazmayın, bu yasaktır.
« Son Düzenleme: 27.08.2022 15:11 Wali00 »

#5 - 27.08.2022 15:43
Savaşın her dakikaları oyundayım dostum, hatta sizin Castucci hoodundan çıktığınızı ve onlara yardım ettiğinizi gördüğüm için, sürekli bölgemizin etrafında dört dönen siyah sultan kullanan bi birlik üyenize sıkmıştım o ara OOC jail yediğimi hatırlıyorum, savaş böyle devam etti. Sizi görmedim diye birşey yok sürekli hood çevresinde geziniyordum zaten(bisikletim ile). Maskem ile vurup kaçtım, emotemde de sadece siz vardınız.

Herhangi bir metagaming yoktur, Castucci nin bölgesinden çıkarken gördüğüm ve onlara yardım ettiğinizi kesinleştirdiğimiz için seni buldum ve vurdum.

#6 - 27.08.2022 15:47
Ve ayrıca benim orada olmadığımı nereden biliyorsun? Orada vardım ve gördüm.

Ayrıca seni gördüğüm her yerde elim f8 de gezeceğim diye bir kural göremiyorum dostum, benden istediğin kanıt biraz saçma değil mi?

Birlik üyelerini kaçırdığınız gece, Rodeo'a bırakıldığı zaman bize gelip ıc bir şekilde olayı anlattılar, bizde ona göre haraket ettik, aslına buna dahi gerek yok ama açıklama yapmak istedim, çünkü sizi zaten Castucci nin bölgesinden çıkarken görmem büyük bir kanıt benim için.

« Son Düzenleme: 27.08.2022 15:57 AgtBack »

#7 - 27.08.2022 18:16
Spoiler: GösterGizle

İki tane UnderBoss karakterin karşısında oturuyorsunuz, IC de tabiki bunun bana haberi geliyor ve seni vurmam söyleniyor bende seni vuruyorum.

Bana pm den neden dm atıyorsun diye sorduğunda sana cevabını vermiştim zaten hatırlarsan.
« Son Düzenleme: 27.08.2022 18:18 AgtBack »

#8 - 27.08.2022 23:32
Spoiler: GösterGizle

İki tane UnderBoss karakterin karşısında oturuyorsunuz, IC de tabiki bunun bana haberi geliyor ve seni vurmam söyleniyor bende seni vuruyorum.

Bana pm den neden dm atıyorsun diye sorduğunda sana cevabını vermiştim zaten hatırlarsan.
Neden DM attığını sordum, Katone ile düşmanız, Wheeler'danım diye cevap verdin. Beni IC olarak tanıdığının kanıtı bulunuyorsa sunabilirsin.

#9 - 27.08.2022 23:35
Savaşın her dakikaları oyundayım dostum, hatta sizin Castucci hoodundan çıktığınızı ve onlara yardım ettiğinizi gördüğüm için, sürekli bölgemizin etrafında dört dönen siyah sultan kullanan bi birlik üyenize sıkmıştım o ara OOC jail yediğimi hatırlıyorum, savaş böyle devam etti. Sizi görmedim diye birşey yok sürekli hood çevresinde geziniyordum zaten(bisikletim ile). Maskem ile vurup kaçtım, emotemde de sadece siz vardınız.

Herhangi bir metagaming yoktur, Castucci nin bölgesinden çıkarken gördüğüm ve onlara yardım ettiğinizi kesinleştirdiğimiz için seni buldum ve vurdum.
Ne gariptir ki ben sizi bir kere bile görmedim oyun içerisinde, eğer ki kanıtınız varsa yine dediğim gibi sunabilirsiniz. Yaptığınız apaçık MG.