Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gordon_Parman
@kandökülecekOlaya dahil olan şahit karakter adı: Tüm Devil's Law ve Burnout birlik üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, Burnout birliğinin düzenlediği bir etkinliğe katıldık, her şey iyi hoş giderken bu şikayeti açtığım şahıs bir baktım ki uça uça kilitlene kilitlene dövüşüyor, benimle olan dövüşünün videosu ne yazık ki yok fakat sonrasındaki bir dövüşün videosunu bırakıyorum. Bunca zamandır brawl atıyorum, iki farklı karakterimle(Kai Kaiser, Eowyn Eich) zamanında VFC şampiyonu olmuş biriyim, bu arkadaşın hızı ve kilitlenmesi bariz olarak belli oluyor atacağım kanıtlarda. Fazla söze gerek yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:&ab_channel=%C4%B0sa ---- (Gordon Parman olduğunu kanıtlayacak 1 saniyelik video:
&ab_channel=%C4%B0sa)
Ek açıklamalar(varsa): Adminlerden şunu rica ediyorum ki bu attığım ilk kanıtı saniyesi saniyesine gerekirse izlesinler, karşısındaki adam nereye giderse o yöne anında dönüyor ve hızı akıl almaz derecede fazla. Kimsenin oyun zevkini, yapılan etkinliği, onca verilen emeği çöpe atmaya hakkı yok. Ek olarak: Arkadaş "Video sahibinin pingi var, ışınlanmıyorum ben mükemmelim." diye bir savunma yapacak olursa şimdiden cevabını vereyim, videoda tam 14. saniyede pingi göstermek için taba basıyoruz.