senin oyundan çıkıp tekrar girdiğini fark edip ateş açmıyorum belki role uyarsın diye (videoda görünüyor) ama sen sıkıyorsun ve sen sıkana kadar ben aim bile koymuyorum, sonra da karşılıklı sıkışıyorduk diyorsun. Bir oyun için bu kadar yalan söylemene gerek yok.
@meriawam adına;
Ne rolüne uyacağım? Ben vuruldum da haberim mi yok? Oyundan çıkmıyorum, anla artık şunu. Kanıtı yukarıya bıraktım, hala uzatıyorsun. Aim açıyorsun işte, sıkmaman beni ilgilendirmiyor, ben role kaldığım yerden devam ediyorum. Seni vuruyorum, arkadasından da aşağı inip "Carlo Mancini" ile de çatışıyorum onu da vuruyorum.
Sanki beni düşürdünüz de yaralı kural ihlali yapmışım gibi davranmayın, oyun hatası yüzünden oyundan düşüyorum. 1 dakika dahi geçmeden(Saatlere bak?) oyuna dönüş sağlayıp sizi vuruyorum, olay bu.
Oyundan düşmemde benim en ufak bir kusurum yok, sistemin hata vermesi. O hata olmasa belki orada bulunan arkadaşlardan hiç birini vuramayacaktınız.
Yukarıda zaten kanıtla savunma yapmışım, hala neyin peşindesin? Şikayeti uzatmanın mantığı nedir? Bakın, rica ediyorum beni daha fazla ileti atmaya iteklemeyin. Savunma yapıldı işte, iki taraf da bekleyebilir.
Ateş de ediyorsun ama vuramıyorsun: