Konu: 25.08.2022 DM Ronald Eichberg  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.08.2022 00:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ronald Eichberg @ulanolii 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasabadan geçerken daha önce hiç görmediğim adamlar tarafından düşürülüyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adamlar sırf sıkmak için sıkıyor rol yapmamıza engel oluyor, caydırıcı bir ceza almasını rica ediyorum.

#1 - 26.08.2022 00:44
"Adamlar sırf sıkmak için sıkıyor rol yapmamıza engel oluyor, caydırıcı bir ceza almasını rica ediyorum." Sana durumu açıklamama rağmen böyle bir dönüş almak beni açıkçası üzdü. Detaylı açıklama ve savunma gece saatlerinde gelecek.

#2 - 26.08.2022 12:26
Selam. Gördüğünüz üzere iki oluşumun orada bir çatışma içerisinde olduğu net. Sadler model aracın ile içimize ani bir şekilde daldın, silahımı sadece sana doğrulttum ve soru sordum. "Kimlerdensin oğlan?" Sen ise cevap vermek yerine kaçmayı tercih ettin, ben ise ani bir karar alarak seni vurdum. Burada tüm olaylar IC işliyor, orada sorumu yanıtlasaydın ve sakin olsaydın paşa paşa gidecektin. Ayrıca dünya masumluk ödülünü sana teslim ettirmek için çabalayacağız, ClmDbdI. Beni bile inandırdın dostum. Bir sivil değilsin, daha önce illegal faaliyetler süren ve savaşta olduğumuz, kasabasında bulunduğun oluşumun bir üyesiymişsin. Bilerek kasti bir şekilde kendini vurduruyorsun ve sivil(miş) gibi şikayet oluşturuyorsun. Bizim burada bir ihlalimiz yok. Yöneticinin kararına bırakıyorum.

Söylediğimi destekleyecek ekran görüntüleri.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 26.08.2022 14:53
Eskiden birlikte olmam bir şeyi değiştirmiyor? Karakterleriniz bu karakterimin oraya bağlı bir tane rolünü görmedi. Varsa kanıtın atabilirsin. An itibari ile "Sivil" konumdayım. Ayrıca bana hem "Uzaklaş" "Kaybol" kelimeleri edildikten sonra orada mı duracağım? Tabi gideceğim, derdinizi herkes biliyor, çok konuşmaya gerek yok. Açılan oluşum şikayetini inceledim. Baskın saatinden çok sonra geliyorum. Bölgeye yerleşmişsiniz, baskın sırasında orda olsamda vursanız anlarım, yerleştikten sonra gelen adamı vurmak açıkca ihlal. Sonuçlanabilir.

#4 - 26.08.2022 14:55
Tamam, yetkili kararını bekleyelim.

#5 - 28.08.2022 16:55
Yasaklandı.