Konu: Ivar_Heimdall - Mixing  (Okunma sayısı 254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.08.2022 21:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ivar_Heimdall - @Legacy55

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Phoebe_Rowland - @SincUp    Alina Mishenka @Leave

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhabalar, iyi forumlar dilerim. Kişi hastaneden çıktıktan-atıldıktan bir kaç dakika sonra bana bir pm'den mesaj yazıp kendi hastanesine çekmeye çalıştı ve bende onu hayır geçmek istemiyorum diye reddettim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 25.08.2022 21:25
Şahitlik ediyorum.

#2 - 25.08.2022 21:47
Herhangi bir MİX konusu bulunmuyor, bazı ekip arkadaşlarımızla birlikte hastane açma kararı verdik ve hastaneyi açtık, bunu size de belirtmek istedim. Hastanenin herhangi bir yerde olduğunu veya farklı bir konuya değinmedim. Sadece gelip gelmeyeceğinizi sordum.

Ek olarak hastanemiz şuanda  yeni olmasından ve forum konuları , yetkileri hazır olmamasından kaynaklı OOC alımları aktif.

SS'in oynanmasından da bu durum belirtiliyor zaten, kişinin art niyetli ve sadece ceza aldırmaya yönelik şikayet açmasından incelenmesini talep ediyorum.

Şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 25.08.2022 22:03
Selam, OOC alım da olsa PM atmanın, özellikle de halihazırda aynı konseptte bir birlikte bulunan oyuncuya PM atarak bu "daveti" gerçekleştirmenin doğru bir davranış olduğuna inanmıyorum. Kural ihlali yapıldığını düşünüyorum. Discord PM'den sorduğumda zaten hak vermiştin, şimdi savunmanda bunu yazarak kendinle çeliştin bile  :garip:, özel konuşmayı buraya dökmeyeceğim, gerekirse yapabilirim sorun olmaz benim için. Karalanan yazılar kişinin benimle olan PM'leri, konuyla alakası bulunmuyor. Zaten farkındaysan senin PM'inden önce gerçekleşmiş bir konuşma.
Aleyhine açılan bütün şikayetlerin sana ceza aldırmaya yönelik olmasını düşünmen çok doğal. Hatalar cezaları getiriyor bu platformda. Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 25.08.2022 22:47
Yeni kanıtlarla beraberinde yeni şikayet oluşturacağım, K&A.

#5 - 27.08.2022 12:49
K/A.