Konu: Tysean Devonish hatalı emote & retarted rp  (Okunma sayısı 304 defa)

#0 - 25.08.2022 16:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tysean Devonish @rollinpeace

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.08.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Onu kölesi yapar gibi roleplayden uzak saçma bir emote atıyor. Daha sonra yaralı karakterin üstüne sit 7 çekiyor. Kardeşimiz oyuna kendini fazla kaptırmış sanırım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hak ettiği cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 26.08.2022 15:08 mahalledream »

#1 - 25.08.2022 17:32
Esirsin onaylı birliğe savaş açıyorsun, konuşmak için yalvarıyorsun ve dediklerinin aksini uyguluyorum. Tek emote ile ooc kinleniyorsanız bu benim sorunum değil, esirsin ve köle yapabilirim seni. Ayrıca, birliğin lideri falanda değilsin. Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta mahalledream nickli arkadaşın rolde bile bulunmaması ::) Ooc kinden açılmış bir şikayet, yetkili kararını bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 25.08.2022 18:34 rollinpeace »

#2 - 26.08.2022 03:17
Esirsin onaylı birliğe savaş açıyorsun, konuşmak için yalvarıyorsun ve dediklerinin aksini uyguluyorum. Tek emote ile ooc kinleniyorsanız bu benim sorunum değil, esirsin ve köle yapabilirim seni. Ayrıca, birliğin lideri falanda değilsin. Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta mahalledream nickli arkadaşın rolde bile bulunmaması ::) Ooc kinden açılmış bir şikayet, yetkili kararını bekleyebiliriz.

ahsjeldnekek bu yazdiklarina bakip utanmiyon mu knk tek vasfi sabahtan aksama kadar bilgisayar oynayan asosyal bir cocugun sence benim hayatimda en ufak yeri var mi da kin besleyeyim savunman bu kadarsa yetkili karari

#3 - 26.08.2022 03:24
olmayan hayatiyla mahalledream konustu gene  ::)

#4 - 26.08.2022 12:16
olmayan hayatiyla mahalledream konustu gene  ::)

instagramdan takip edip olmayan hayatimi gorebilirsin burdan carlama cocugum savunmani yaptiysan cok konusma bu saatten sonra sanaldan 15 yasında çocukla tartışamam  :D

edit: retarted rp eklendi şikayete ona da savunma yaparsın
« Son Düzenleme: 26.08.2022 15:08 mahalledream »

#5 - 26.08.2022 15:57
Üstlerine oturmadım, emote ile ortalarına oturduğumu belirttim. Ssini bir sorayım arkadaşlara, gene olmadı be sahte hayatıyla övünen mahalledream, başkalarının hayatına özenip idol alan max 17 yaşında tanımadığın adamlar hakkında yorum yapan çocuğun tekisin, sen sen ol fazla yapma böyle.  ::)

#6 - 26.08.2022 18:35
Üstlerine oturmadım, emote ile ortalarına oturduğumu belirttim. Ssini bir sorayım arkadaşlara, gene olmadı be sahte hayatıyla övünen mahalledream, başkalarının hayatına özenip idol alan max 17 yaşında tanımadığın adamlar hakkında yorum yapan çocuğun tekisin, sen sen ol fazla yapma böyle.  ::)

21 yasindayim emin ol o birlikteki cogu kisi benim ooc fotograflarimi bilir tahminimce kolumdan daha kucuk bir vitaminsizin tekisin sanalda takildigin cocuklarla beni karistirma her yerde fotograflarim var tek elimle seni bitkisel hayata geciririm burda benle sidik yarisina girme ucube

cok merak ediyorsan discordumu ekle goruntulu konusalim
« Son Düzenleme: 26.08.2022 18:38 mahalledream »

#7 - 26.08.2022 19:37
tm orchinin kuzeni yaparsin  ::) sensin sen, mahalle ruyasi senni. bu ortamdaki herkeste bi rapcinin sol seyi affedersin  :garip: biride eroyla basketbol oynamisti. adam beni discorda cagiriyor abi  ??? kolu boyundayim inanir misin, yas 21 mahalle ruyasiyla yasarim bedelimizi odedik.  :-\ adam forumdan beni dusurebilecegini iddia ediyor, sadece bir oyun forumundan. yorum yok  :D buradan seninle atismayacagim actin sikayetini bekle sonuclansin, otmene gerek yok burada. hayati yok bana sikayet aciyor birde iki emotedan tanimam etmem  8)
« Son Düzenleme: 26.08.2022 19:41 rollinpeace »

#8 - 26.08.2022 19:46
tm orchinin kuzeni yaparsin  ::) sensin sen, mahalle ruyasi senni. bu ortamdaki herkeste bi rapcinin sol seyi affedersin  :garip: biride eroyla basketbol oynamisti. adam beni discorda cagiriyor abi  ??? kolu boyundayim inanir misin, yas 21 mahalle ruyasiyla yasarim bedelimizi odedik.  :-\ adam forumdan beni dusurebilecegini iddia ediyor, sadece bir oyun forumundan. yorum yok  :D buradan seninle atismayacagim actin sikayetini bekle sonuclansin, otmene gerek yok burada. hayati yok bana sikayet aciyor birde iki emotedan tanimam etmem  8)

dostum pcden kalksana  :D

#9 - 26.08.2022 19:47
 ::)