Konu: Richard Henrique - Aktif Rolde /q kullanımı  (Okunma sayısı 178 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.08.2022 14:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard Henrique - @Hyper09

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Desmond Campbell - @etaraybill

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q atmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Richard Henrique karakteri birliğimizin Ifant'ıyla, yani birliğin saygın karakterlerinden birisi ile kavgaya girip küfürler etmeye başladı. Ardından sokağa gelip sağa sola ateş etti, biz de onu durdurmak amaçlı aramaya çıktık, fotoğrafta gördüğünüz saatte ve tarihte Richard karakterini bulup düşürdük. Benim silahım yoktu, yanımda ki rol arkadaşım Desmond tüfeği ile Richard'ı düşürdü. Sanırım arkadaş düştükten sonra kendine yedirememiş ki direkt olarak /q kullanmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Yaralı konumuna düşüyor.
Spoiler: GösterGizle

/q atıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli ceza verilmeli.

#1 - 25.08.2022 16:23
Ceza verildi mi?

#2 - 25.08.2022 16:28
arkadaşında gooa ve meta, gaming den işlem görmesi gerekiyor. motorluyken motordan shotgun çıkarıyor + olarak /hasarlardan kimin vurduğuna bakıp beni arıyor ve küfür ediyor

#3 - 25.08.2022 17:10
Richard karakterinin ihlalleri var colt ile bizi vurmaya çalışıyor bu normal fakat çete liderine kadar ateş ediyor, emote görülmeden bize sıktı hasarlara bakamadım çünkü yere düşmedim direkt kaçtım afkydım dcden yazdılar oyuna bak diye baktım ve bize Richard karakteri saldırmış.
Chatime düştüğü için gördüm karakterimin beyni var, yok diye bir şey demedim.
Küfür etmişsin o küfürden sonra zaten ateş sesleri yükselmiş kimin sıkacağı belli değil mi?
Motorla kaçarken küfür ettin ekstra.
:D

#4 - 25.08.2022 17:33
arkadaşında gooa ve meta, gaming den işlem görmesi gerekiyor. motorluyken motordan shotgun çıkarıyor + olarak /hasarlardan kimin vurduğuna bakıp beni arıyor ve küfür ediyor

/hasarlar komutuna bakarak seni aramadık. Seni hood içerisinde birliğimizin Infant karakteri Tyzee McDaniels'a ( Skatty ) küfrettiğin için, hood içerisinde rastgele ateş açtığın için aradık. Karşılığında seni vurduk, bu olayı IC bir şekilde çözebilecekken sen kalkıpta yaralı rolü yapmayı kendine yediremeyip, /q kullandın. Konuyu başka yere çekmeye çalışma, savunmanı yap.   O:-)

#5 - 25.08.2022 17:58
kanka ben de mini shotgun var yavaş yavaş motoru kullandım geldim ve ateş açtım knk

#6 - 27.08.2022 12:40
Merhabalar, Richard karakteri /q 'dan işlem, Desmond karakteri motorda shotgun taşıdığı için PG'den işlem görecek.