Konu: Exalon - Schurty  (Okunma sayısı 729 defa)

#10 - 24.08.2022 22:55
sizi de anlıyorum, yirmi dört saat içinde @Exalon keyfi geldiğinde savunmasını yapar. Şikayeti toxic bir ortama dönüştürmeyin, bu arada güzel de algı yapıyorsunuz.

#11 - 24.08.2022 22:58
sen de savunma yapacaksın
« Son Düzenleme: 24.08.2022 23:07 vorbeikommen »

#12 - 25.08.2022 00:22
Buna nasıl bir savunma yapmamı bekliyorsunuz? Yetkililer logları incelesin, orada her şey ortaya çıkacaktır. Ortada bir bug olsaydı şu zamana kadar işlem görürdüm, aradan üç ay geçmiş. Meriawam'ın attığı SS'te bile iki ay oynuyor. Ortada isim karalamak için uğraşıyorsunuz, bu kaçıncı profilleriniz? On beş mi? Noname hesaplarınızı bir yana bıraktım, bizi eleştirdiğiniz hile ve toxiclikten hepiniz ban yemişsiniz. Misal veriyorum, mantıklı düşünelim, ortada bir bug var. Hadi diyelim ki var, sen nasıl 38 tane materyali üç ay önce taşırken bunu fark etmedin? Düşman kesildiğin zaman mı bug yaptığımızı düşünmeniz ortaya çıktı? Silah ve materyal için bana yazıyordunuz hepiniz, bende size veriyordum. Bu kadar şeyi aldıktan sonra, gelipte üç ay sonra sizden zengin, ileri olmamız mı size batıyor? Bize zarar vermek istiyorsanız başka şeyleri deneyin, çünkü o eleştirdiğiniz hile, toxiclik ve daha fazlası bizde yok. Geçmişi geçmişte bıraktık, sizde bırakabilirsiniz. Ayrıca emrivaki yapan arkadaş, on beşinci hesabındada gelip bize karşı yaptığın ooc kinden ban yeme tamam mı? Diziler size farklı farklı şeyler öğretiyor herhalde, hepinizde gereksiz bir tavır var bu aralar. Yaşınıza veriyorum.

Schurty ile ortak savunmamızdır.
(Ek olarak bana sobeitçi diye bir tag vermişsiniz, biz zaten saklamıyorduk kullanırkende. Piyasanın %90'ı bizim hilelerimizle bir yere geldi. Ekibinizin yarısı JohnnyProject'ten ban yerken biz rol yapıyorduk. İnsanları geçmişiyle yargılayacak son insanlarsınız.)

Savunma bitmiştir. Bir kelam daha edilmeyecek, toxic ve boş iletilerinizi görmezden geleceğiz.

Eğer ki bu kadar aydır yakalanmayacak bir bugger varsa, bu bir yetenektir. Şahsen biz bu kadar çaba sarf etmiyoruz. Bence siz yönetimi bu konularda çok hafife alıyorsunuz, yönetim emin olun sizin o küçük kafanızda kurduğundan daha çok denetim yapıyor bu sunucuda. Berkayinho'nun 8m'i ve benim 1m materyalim sizin gözünüzü boyamış, biz parayıda beraber kazandık. Beraberde yedik, sizin gibi yediğimiz kaba pislemedik. Bizim dostluğumuz, sizin o para diye sıfatlandırdığınız şeyden çok daha büyük yerlerde.
« Son Düzenleme: 25.08.2022 00:25 Exalon »

#13 - 25.08.2022 00:46
aynen canım ya bug paralarını yerken biz, ama @diawind bana şikayet açmadı???  ::)

#14 - 25.08.2022 07:25
Ekibimizin yarısı sobeitten ban yemiş bak bak bak bak afdjshgadsfkjadskjkds yanımda duran kimse sobeit kullanmadı/kullanmaz, hayatımda sobeit kullanmadım/kullanmam, senin gibi Medium RP sunuculardan çıkma adamlara mı benziyoruz? Sen tabletinde minecraft pocket edition oynarken ben senin efsane diyip videolarını izlediğin birliklerde rol yapıyordum, bak işine.

Hiçbir savunma yok, düşündüğüm gibi, aradan üç ay geçmiş-şimdi mi aklınıza geldi falan filan.

"Düşman kesildiğin zaman mı bug yaptığımızı düşünmeniz ortaya çıktı"

Böyle bir bug yaptığınızı öğrenmem daha öncesine dayanıyor bu doğru, ama o sıralar vice'da banlı olduğum için şikayet açamadım, loglar incelensin, sobeitle övünen bu arkadaşların dağıttığı paralar silinsin, bu bugı bilmesine rağmen bildirmeyen ve kullanan arkadaşlar da yasaklansın.

Ben sobeitle övünmem, banks'te 10-0 yendikten sonra /q atıp "Pyrex senin hayatın samp olmuş" diyip disconnectlemenle övünürüm ahahahahah

Spoiler: GösterGizle
15 yaşında çocuk yaşınıza veriyom yazıyo bi de xdxdxdx
« Son Düzenleme: 25.08.2022 07:32 mehmetcan12qw »

#15 - 25.08.2022 13:16
elemanlar hala hile ve bilek kapıştırıyor
« Son Düzenleme: 25.08.2022 13:22 traumatized »

#16 - 25.08.2022 16:13
Ekibimizin yarısı sobeitten ban yemiş bak bak bak bak afdjshgadsfkjadskjkds yanımda duran kimse sobeit kullanmadı/kullanmaz, hayatımda sobeit kullanmadım/kullanmam, senin gibi Medium RP sunuculardan çıkma adamlara mı benziyoruz? Sen tabletinde minecraft pocket edition oynarken ben senin efsane diyip videolarını izlediğin birliklerde rol yapıyordum, bak işine.

Hiçbir savunma yok, düşündüğüm gibi, aradan üç ay geçmiş-şimdi mi aklınıza geldi falan filan.

"Düşman kesildiğin zaman mı bug yaptığımızı düşünmeniz ortaya çıktı"

Böyle bir bug yaptığınızı öğrenmem daha öncesine dayanıyor bu doğru, ama o sıralar vice'da banlı olduğum için şikayet açamadım, loglar incelensin, sobeitle övünen bu arkadaşların dağıttığı paralar silinsin, bu bugı bilmesine rağmen bildirmeyen ve kullanan arkadaşlar da yasaklansın.

Ben sobeitle övünmem, banks'te 10-0 yendikten sonra /q atıp "Pyrex senin hayatın samp olmuş" diyip disconnectlemenle övünürüm ahahahahah

Spoiler: GösterGizle
15 yaşında çocuk yaşınıza veriyom yazıyo bi de xdxdxdx

Eskiden kullandığımızı hiç bir zaman inkar etmedik, hâlâ sobeit kullanıyorsunuz der geçinirsiniz. Hayatım da sobeit kullanmadığını iddia ediyorsun, ifşalandığının videoları duruyor bunları sende biliyorsun atmama gerek yok. Efsane diyip videolarını izlediğimiz birlikler illaki olmuştur, iyi dediğin adamlardan bir şey kapamamışsın. Savunma üst tarafta gerektiğince yapıldı, Vice'da banlı olduğun için şikayet açmadın, o attığın görüntünün tarihiyle ban yediğin görüntünün arasında en az bir ay var. Hâlâ bug diyip duruyorsun gerekli savunmalar yapıldı, yetkililer logları inceler gereken kararı verir. Karar mercii sen değil, yetkili kadrosu Pyrex. Daha dün dost olup bugün yediğin kapa pisliyorsun, ürettiğin bahaneler seni maalesef kurtarmıyor. Banks'da ekibimizden hiç kimse sana 10-0 filan yenilmedi, kendi rüya aleminde yaşıyorsun sanırım? Bizi başkalarıyla karıştırma.

#17 - 25.08.2022 16:16
dedi laz ziya

#18 - 25.08.2022 21:30
Loglar incelendiğinde ortaya çıkacaktır, fazla bir şey demeye gerek yok iyi forumlar.

#19 - 27.08.2022 20:19
Kişiler yasaklanmış fakat, şikayet sürdürülebilir. Sonuçlanmasını bekliyoruz.