Konu: [24.08.2022]James_Palmer - Zack_Rogers  (Okunma sayısı 492 defa)

#0 - 24.08.2022 16:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @R4VEN - Zack Rogers  @HükümsüzYaveri - James Palmer
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @meriawam @akaGrower
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Wallhack, Antidrug

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıtlar kısmında açıkladım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Zack Rogers - Uyuşturucu kullandığı halde antidrug sayesinde herhangi bir etkisi olmuyor, (ekran sallanması vs.) videodada her şey açık ve net etraftan ve chatten anlaşıldığı üzere kullanmış zaten.
Kanıtlar: GösterGizle

James Palmer - Wallhack kullanımı ise ekran görüntüsünde açık ve net.

Ek açıklamalar(varsa): Karakterlerin yasaklanması durumuna karşı silahlarını aktarabileceklerini düşünüyorum, kontrol edilirse sevinirim.
« Son Düzenleme: 24.08.2022 16:50 TitaN »

#1 - 24.08.2022 16:16
Alıntı
Zack Rogers - Uyuşturucu kullandığı halde antidrug sayesinde herhangi bir etkisi olmuyor, (ekran sallanması vs.) videodada her şey açık ve net etraftan ve chatten anlaşıldığı üzere kullanmış zaten.

Şikayet için aldığın kanıt benim videom zaten,

Videomda uyuşturucu içtikten sonra direkt gelip sıkmıyorsunuz, ben zaten çok önceden uyuşturucu içiyorum hatta ben içtikten çok sonra reklamlar düşüyor zaten.

#2 - 24.08.2022 16:16
Alıntı

Şikayet için aldığın kanıt benim videom zaten,

Videomda uyuşturucu içtikten sonra direkt gelip sıkmıyorsunuz, ben zaten çok önceden uyuşturucu içiyorum hatta ben içtikten çok sonra reklamlar düşüyor zaten.
Uyuşturucu içtikten sonra oyundaki hava durumu ve etraftaki görünüm o şekilde oluyor, isteyen herkes açıp deneyebilir. Aradaki zaman farkının o kadar uzun süre olmadığını burdan anlayabiliriz.
« Son Düzenleme: 24.08.2022 16:18 TitaN »

#3 - 24.08.2022 16:21
Bir not düşmek istiyorum. James Palmer'ın mal varlığı aktarabileceğini düşünüyorum. Şikayet tarihinden itibaren tüm mal varlığı aktarımının kontrol edilmesini talep ediyorum. AK-47 silahı özellikle.

#4 - 24.08.2022 16:28
Bir not düşmek istiyorum. James Palmer'ın mal varlığı aktarabileceğini düşünüyorum. Şikayet tarihinden itibaren tüm mal varlığı aktarımının kontrol edilmesini talep ediyorum. AK-47 silahı özellikle.

Bir açıklık getireyim üstümde ki hiç bir silah bana ait değildi savaş için verilmişti. Araç vesayri yoktu zaten. Herşey Hükümsüz'e aittir.

#5 - 24.08.2022 16:43

Bir açıklık getireyim üstümde ki hiç bir silah bana ait değildi savaş için verilmişti. Araç vesayri yoktu zaten. Herşey Hükümsüz'e aittir.
Çok sevdiğin abinin malını düzgün kullansaydın, yapacak bir şey yok. Zararı ona sen verdin, artık yeni hesapla para kasarak ona mı verirsin? Bizi ilgilendirmez. O silah silinecek, aktarım yapmaya kalkma.
Hile kullanarak yeterince o silahlarla vakit geçirdin.

#6 - 24.08.2022 16:44
Tekrar açıklık getireyim, Üstümde görmüş olduğunuz AK-47 Anton karakterine aittir işe gittiği için bana vermişti savaş olduğu için, Üstümde ki mekan da Lisa karakterinin üstünde 5 mekan olduğu için bana vermişti hiç bir mülk bana ait değildi anlıyacağınız yani.

Ayrıca şunu da belirteyim ben bazı kişiler gibi sürekli hileden ban yiyen biri değilim ilk defa böyle bir şey oluyor onun da sebebi karşı tarafın adilce oynamadığı ve hileye baş vurdukları içindi. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.  ;)

#7 - 24.08.2022 16:47
Tekrar açıklık getireyim, Üstümde görmüş olduğunuz AK-47 Anton karakterine aittir işe gittiği için bana vermişti savaş olduğu için, Üstümde ki mekan da Lisa karakterinin üstünde 5 mekan olduğu için bana vermişti hiç bir mülk bana ait değildi anlıyacağınız yani.

Ayrıca şunu da belirteyim ben bazı kişiler gibi sürekli hileden ban yiyen biri değilim ilk defa böyle bir şey oluyor onun da sebebi karşı tarafın adilce oynamadığı ve hileye baş vurdukları içindi. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.  ;)
Senin gibi kolsuzları vurmak için hileye ihtiyacımız yok, hepinize yetiyorum. ;)
Senin gibi hile kullanıcılarına güvenerek mal varlıklarını vermeleri bizi ilgilendirmez, o karakterle hile açtıysan bu iş orada bitmiştir. Aktarım yapacağı bariz ortada, yetkili kişiler gerekeni yapacaktır...
Sana bol şans, bir oyun için hırs yapıp hileye başvurup yine vuramıyorsunuz.. ::)

#8 - 24.08.2022 16:52
Bu arada @R4VEN baş dönmesi geçtiği zaman sağ üstte ekran çalışacaktır, burada başın hala dönüyor olmalıydı ama Antidrug.cs kullandığın için başın asla dönmüyor.
Videodasın sürekli, içtiğin anın videosunu da atar mısın? Arada bir dakika bile yok, reklam var demişsin. Reklam tam video başladığı zaman gelmiş. 00:01?

#9 - 24.08.2022 16:54

knk gerçekten utanmıyon mu? bunları yazarken yüzün falan kızarmadı mı yani