Konu: Micheal Navarra - Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 193 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.08.2022 13:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fowy the most hated

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @lencarst

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing, Retarted RP, Hood baskını ihlali,  NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Merhabalar, özet geçiyorum basitçe.
Ryan Leggio karakterini hoodda gezerken görüp vuruyorum. Kaçırmak için başında beklerken, hiç bir şekilde haberi olmayan arkadaşımız Micheal Navarra bir anda gelip karakterime soluksuzca ateş ediyor.
(Her şeyden haberdarmış gibi)
Micheal Navarra'yı da vuruyorum. İki kişiyi de esir almak adına Micheal Navarra'nın gelmiş olduğu Huntley aracına yerleştirme rolü yaparken. Micheal Navarra aracı spawn ediyor, kendisine neden ettiğini sorduğumda "araç Rodeoda almak istiyorsan oraya git"
Tarzında bir cevap alıyorum, sonra hiç bozmadan role devam edip kendisini motoruma bindirip Fierro'da ellerini bağlayıp diğer arkadaşını almaya gidiyorum.
Döndüğümde 3 kurşun yiyen Navarra (elleri bağlı olmasına rağmen) çatıya çıkıp "Caine Blackhand'in açık unuttuğu helikoptere binip, helikopteri çalıp kaçıyor."
Nasıl kaçabildiğini sorduğumda ise sürünerek kaçtım diyor, "yaralı, elleri bağlı birisi çatıya kadar sürünüyor, çatıda bulunan helikoptere binip elleri bağlıyken helikopteri sürerek kaçıyor?"
Üstelik vurmaya gelirken bile ilk emoteyi kendisi atıyor, hood içerisindeyim o sırada (Hood baskın ihlali)
•Mixing, Retarted RP, Hood baskını ihlali ve NON-RP sergiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar:
-Leggio saat 10:36'da vuruluyor.
Spoiler: GösterGizle

-Tam kaçırma saati geldiği an Navarra bir anda beliriyor, Huntley ile üzerime doğru ateş ediyor. (Mİx+Hood baskın ihlali)

-Micheal tarafımca vuruluyor, arkadaşların ikisini de gelmiş olduğu "Huntley'e atıp kaçıracakken" Huntley'i spawn ediyor. (Retarted RP)

-Gelelim son düzlüğe, aracı spawn etmesine aldırış etmeyip kendisini hooda kaçırıp bağlıyorum ve Ryan'ı almaya gidiyorum. Elleri bağlı ve 3 mermi yiyen arkadaşımız Caine'nin helikopterine binip helikopter ile kaçıyor.

Son olaya da Caine şahit, onun helikopterini satın alacağım için onu çağırmıştım. Helikopterini yukarıda açık unutmuş, afk iken onun helikopterini elleri kolları bağlı, yaralı bir şekilde kaçıyor. Sistemleri kullanarak role sıfır uygunluk gösterdiği için bu şikayeti açıyorum.

Ek açıklamalar(varsa): Bir sürü ihlal yapıyorsun, bari sürekli role uy.

#1 - 24.08.2022 14:08
Öncelikle senin Mixing konuna değinelim, Ryan karakteri düşmedne önce gezelim diyor ve kabul ediyorum. Oyundan düşüyorum tekrar oyuna girdiğimde Ryan karakteri yanımda bulunmuyor. Savaştığımız tek birlik siz olduğunuz içinde hoodunuzu kontrole geliyorum. Bir anda yerde yaralı bir şekilde görüyorum ve ban ateş ediyorsun. Bende aşağı inmeye çalışırken yaralıya düşüyorum. Sana karşı bir ateş açılmıyor anlayacağın. İkinci ihlal dediğin olaya gelirsek Huntley bir anda son park yerine gidiyor ve sana PM üzerinden Rodeo'da gidip alabilirsin diyorum. Son olarak NON-RP kavramına gelirsek. Sadece bir kere mermi yedim ve ekstra olarka bir emote atıp bana sıkmadın. Ellerimi bağladın ve ayaklarımı bağlamadın sürünerek kaçar diye emote verdim. Caine karakterinden IC'de yardım istedim ve binip kaçtım. Tek mermi yemiş biri canını kurtarmak için bunu yapardı. Boş ileti atarak şikayeti kirletmeyeceğim. Ekstra bir savunma gelmeyecek.

#2 - 24.08.2022 14:28
Alıntı
Sana karşı bir ateş açılmıyor anlayacağın. İkinci ihlal dediğin olaya gelirsek Huntley bir anda son park yerine gidiyor ve sana PM üzerinden Rodeo'da gidip alabilirsin diyorum.
Ben sana emote falan vermedim, zaten hooddayım. Atmak istesem atarım, sen huntley ile gelip anında emote verdin. Benim emotem var mı chatte? Emoteyi veren sensin, yerde Ryan'ı gördüm diyorsun, huntleyle üzerime gelip 2 kez kopyaladığın emoteyi yapıştırıyorsun. O:-)

Emoteyi veriyorsun, karşılığını veriyorum ve seni vuruyorum. Geçerken gördüm yalanlarını bıraksak mı artık? Kimse sana inanmıyor çünkü, gezelim falan dedi diyorsun buna dair herhangi bir kanıtın yok. Ayrıca bunu demiş olsa bile savaş bölgesinde elini kolunu sallaya sallaya gelmenden çok bariz mix yaptığını görüyoruz. Ryan'ın vurulduğu içine mi doğdu? Nedense direkt olarak vurulduğu bölgeye arabanı kırdın.
Bu arada araca bindirir emotesi attıktan sonra aracı spawn ettiğin aşikar ortada, durup dururken hiç bir araba spawn olduğu yere ışınlanmaz.

Alıntı
Caine karakterinden IC'de yardım istedim ve binip kaçtım. Tek mermi yemiş biri canını kurtarmak için bunu yapardı.
İkinci konuya tekrar gelecek olursak tek mermi değil, tam 3 mermi yedin. 
Ellerin bağlı ve 3 mermi yemişsin. Tedavin falan da yapılmadı, sıcak çatışmada vuruldun.
3 mermi yiyen birisi elleri bağlıyken nasıl helikopter kullanabilecek? Bunun mantıklı bir açıklaması yok.
Başka ekleyecek bir şey yoksa şikayetin sonuçlanmasını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 24.08.2022 14:35 meriawam »

#3 - 27.08.2022 12:17
Arabayı spawn etmeniz yanlış bir tutum olmuş, karakter ceza alacak.