| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fowy the most hated Olaya dahil olan şahit karakter adı: @lencarst Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: mevcut |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Mixing, Retarted RP, Hood baskını ihlali, NON-RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, özet geçiyorum basitçe.
Ryan Leggio karakterini hoodda gezerken görüp vuruyorum. Kaçırmak için başında beklerken, hiç bir şekilde haberi olmayan arkadaşımız Micheal Navarra bir anda gelip karakterime soluksuzca ateş ediyor.
(Her şeyden haberdarmış gibi)
Micheal Navarra'yı da vuruyorum. İki kişiyi de esir almak adına Micheal Navarra'nın gelmiş olduğu Huntley aracına yerleştirme rolü yaparken. Micheal Navarra aracı spawn ediyor, kendisine neden ettiğini sorduğumda "araç Rodeoda almak istiyorsan oraya git"
Tarzında bir cevap alıyorum, sonra hiç bozmadan role devam edip kendisini motoruma bindirip Fierro'da ellerini bağlayıp diğer arkadaşını almaya gidiyorum.
Döndüğümde 3 kurşun yiyen Navarra (elleri bağlı olmasına rağmen) çatıya çıkıp "Caine Blackhand'in açık unuttuğu helikoptere binip, helikopteri çalıp kaçıyor."
Nasıl kaçabildiğini sorduğumda ise sürünerek kaçtım diyor, "yaralı, elleri bağlı birisi çatıya kadar sürünüyor, çatıda bulunan helikoptere binip elleri bağlıyken helikopteri sürerek kaçıyor?"
Üstelik vurmaya gelirken bile ilk emoteyi kendisi atıyor, hood içerisindeyim o sırada (Hood baskın ihlali)
•Mixing, Retarted RP, Hood baskını ihlali ve NON-RP sergiliyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kanıtlar:
-Leggio saat 10:36'da vuruluyor.
-Tam kaçırma saati geldiği an Navarra bir anda beliriyor, Huntley ile üzerime doğru ateş ediyor. (Mİx+Hood baskın ihlali)
-Micheal tarafımca vuruluyor, arkadaşların ikisini de gelmiş olduğu "Huntley'e atıp kaçıracakken" Huntley'i spawn ediyor. (Retarted RP)
-Gelelim son düzlüğe, aracı spawn etmesine aldırış etmeyip kendisini hooda kaçırıp bağlıyorum ve Ryan'ı almaya gidiyorum. Elleri bağlı ve 3 mermi yiyen arkadaşımız Caine'nin helikopterine binip helikopter ile kaçıyor.
Son olaya da Caine şahit, onun helikopterini satın alacağım için onu çağırmıştım. Helikopterini yukarıda açık unutmuş, afk iken onun helikopterini elleri kolları bağlı, yaralı bir şekilde kaçıyor. Sistemleri kullanarak role sıfır uygunluk gösterdiği için bu şikayeti açıyorum.
Ek açıklamalar(varsa): Bir sürü ihlal yapıyorsun, bari sürekli role uy.