Konu: Simon Myler  (Okunma sayısı 129 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.08.2022 11:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Simon Myler @YUCA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Alıntı
Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaş hood baskını atacağımız sırada böyle bir pm atıyor, logların incelenmesini talep ediyorum. Kanıtlarım var

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezasını almasını istiyorum

#1 - 24.08.2022 12:24
Selam dostum, öncelikle konuyla alakam nedir anlamadım? Tormentors birliğindeyim eğer durumu açıklarsan sana bir savunma yapabilirim? Attığın ss'te ben neredeyim anlamadım sanırım en son kendi hood'umda bisiklet sürüyordum böyle bir şikayete nasıl bir savunma yapayım anlamadım durumu açıklarsan yapayım.

#2 - 24.08.2022 12:33
Selam dostum, öncelikle konuyla alakam nedir anlamadım? Tormentors birliğindeyim eğer durumu açıklarsan sana bir savunma yapabilirim? Attığın ss'te ben neredeyim anlamadım sanırım en son kendi hood'umda bisiklet sürüyordum böyle bir şikayete nasıl bir savunma yapayım anlamadım durumu açıklarsan yapayım.

Tony Ardicelli karakteri ile Castucci birliğinde olduğunu biliyoruz, kimseyi kandırmaya gerek yok. Yetkili kararı.
« Son Düzenleme: 24.08.2022 12:41 R4VEN »

#3 - 24.08.2022 12:48

Tony Ardicelli karakteri ile Castucci birliğinde olduğunu biliyoruz, kimseyi kandırmaya gerek yok. Yetkili kararı.
Eeee sonuç ne? Ben onlarla kavga ettim Tony Ardicelli karakterini kendim ck ettim hatta? Kişilerle alakam bile yok çoğunuda sevmem orası ayrı ayrıca Castucci birliğindeki kişilerden birisine niye böyle bir pm atayım banane sizin savaşınızdan? Savaşta alakamız bile yok.

Spoiler: GösterGizle
Hood basıp 4v1 düşünce sanırım bana saldırma kararı aldınız üzücü.

@lencarst Caine karakteride rica etmesi sonucu tamirhanesine bırakmıştım senin attığın ss dakikasında daha fazla uzatmaya gerek yok.
« Son Düzenleme: 24.08.2022 12:53 YUCA »

#4 - 27.08.2022 12:09
Yetersiz kanıt.