Konu: Saul Reyes - RK kural ihlali  (Okunma sayısı 213 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.08.2022 00:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Saul_Reyes - @Cross

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı bir kişiyi tekrar sebepsiz yere yaralıya düşürmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaralı olduğum halde arkadaş bir anda afkdan uyanıp gelip silahla ateş ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ceza almasını istiyorum, iki kere üst üste yaralıya düşürdü.

#1 - 24.08.2022 00:59
baygın rolü yaparak bizimle rol yapmak yerine afk atıyosun. bunu da ben seninle rol yaparken bu şikayeti açmandan anlayabiliriz. fear rp ve yaralı rolü içeren hiç bir şey yapmadın. baygınım dedin sonra da ayılıp kafa tutmaya başladın. saul karakteri de seni doğal olarak vurdu. rol esnasında bize ıcde yanıt vermeyip şikayet açtığın için seni kınıyorum musabbeyx

#2 - 24.08.2022 01:24
komik değilsin ismail şikayete savunmanı yapıp geri çekil farklı bir şey yazma burası erkeklik yapabileceğin tek yer, savunmanı yap ve şikayet sonuçlansın.

#3 - 24.08.2022 10:45
komik değilsin ismail şikayete savunmanı yapıp geri çekil farklı bir şey yazma burası erkeklik yapabileceğin tek yer, savunmanı yap ve şikayet sonuçlansın.
şımarma

#4 - 24.08.2022 11:39
sen kimsin dostum? forumda mafyacılık mı oynayacaksın?

#5 - 24.08.2022 13:40
Merhaba, RK ihlali sistemsel olarak silah ya da yumruk ile düşürülen birisinin 4 ya da 8 saat içerisinde farklı birine saldırması/ateş açmasıdır. Ekran görüntülerine ve şikayete bakıldığında bu ihlal ile ilgili bir şey görünmüyor. Bir kişiyi belirli süre aralıkları ile birkaç defa düşürebilirsiniz, eğer arka arkaya onlarca kez düşürülürse Troll kapsamında ceza verilebilir. Şikayette bir sorun bulunmuyor herhangi bir ceza verilmeyecek.