Konu: FleischBerg İşci Fabrikasına Acımasız Suikast Girişimi!  (Okunma sayısı 69 defa)

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#0 - 23.08.2022 19:18

Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

FleischBerg Fabrikası Palyaçolar Tarafından Baskına Uğradı!
Yayımlanma: 23 AĞUSTOS 2022, JULYA YALENCHKA TARAFINDAN

Geçtiğimiz pazartesi gecesi saatler 23:00'ı gösterdiğinde palyaçolu teröristler Blueberry'nin kâbusu oldu!
Blueberry kasabasında yer alan Ravens Company adına kayıtlı faaliyetlerini sürdüren işci fabrikası "FleischBerg" dün gece palyaçolu teröristler tarafından baskına uğradı! Harald Ulfarsson adına kayıtlı olan işci fabrikası, günümüzde 3D yazımına dair bir çok üretimde bulunma kaydıyla beraber, bir çok üretimin de kaynakçısı.

Olay bölgesinde bulunan 2 (iki) adet işcinin darp edildiği ve zorla iş yaptırıldığı olay yerinde bulunan kamera görüntülerine yansıdı. Kırmızı Sultan ve bir adet FCR-900 ile bölgeye intikal eden terörist grup zorla işci grubana bir adet "ONI" maske basmalarını zorladı. Yaklaşık 1 saatin sonunda olay bölgesine intikal eden VCFMD ve VCPD ekibinin müdahalesi sonrası, olay yeri inceleme ekibi araştırmalara tüm hızıyla başladı.

Şahısların kimliklerinin henüz tespit edilememesi ile beraber neyi simgeledikleri ve amaçlarının henüz kestirilememesi bilgiler dahilinde. Her geçen gün şehir de ayrı bir dehşet yaratan isimsiz terörist grubun henüz nereden geldikleri kestirilemiyor. Para mı? Ün, şan, şöhret mi? Neyin peşinde oldukları yakın zamanda açıklık kazanacağına inanıyoruz. VCPD ekiplerinin olay yeri inceleme ile ilgili herhangi bir bilgi paylamışı yapmamasının yanı sıra olay yerinde bulunan işci grubun bir süre sonra VCFMD ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldıkları kameralarımıza yansıdı.

Olay Bölgesinde Darp Edilen İşcilerden Gelen Açıklamar Yüz Kızarttı!

Ben Jose. Arkadaşım Franco ile gece vardiyasında tam çalışma süremi bitirmiş torna tezgahında son işlerimi hallediyordum. Franco ile laflarken birden içeriye altı tane palyaço geldi. Palyaçolar sopalarla içeri girip bana vurmaya başladılar, karşı koydu Franco ingiliz anahtarını kafalarına geçirdi ama çok kalabalıklardı. Bizi zorla üretim bandına oturttular, kafama naylon poşet bastılar. Sonra bize bir USB bellek verdiler o baskıdan 500 adet çıkarmamızı istediler. Şekilsiz böyle iblis, şeytan maskesi gibi bir şeydi Yüce İsa korusun bizi dokuz cehennemiz habis yaratıklarından. Ben her Pazar kiliseye giderim. En son kafama contayla vurdular ve bayıldım gözlerimi hastanede açtım. Her şey çok kötüydü, lanet gelsin fazla maaş gelsin diye gece vakti bir daha vardiyaya kalmam!

Bizi ViceSocial%27dan takip et!

EDITOR
J.Yalenchka
HABER
J.Yalenchka
KAMERA
J.Yalenchka
Tüm Hakları Saklıdır ©? Vice News, 2022

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#1 - 23.08.2022 19:19

Vice News'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[img width=500 height=128]https://i.hizliresim.com/jo4u7k5.png[/img]

[b]Rumuz:[/b] N/A
[b]Yorum:[/b] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 23.08.2022 19:25

Rumuz: leroyfr
Yorum: işçinin hakkının yiyen s****mi yesin!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok