Konu: Javeion_Trewlay | Non-RP, Bunny Hop  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.08.2022 04:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Javeion_Trewlay | @sp00nface

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.08.2022 / 02:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pizza Stack tarafındaki Pay N Spray'da 200$ para istediler. " Eğer kadın bir öpücük verirse veririm. " diyip dalgaya vurdum. -Ki kendileri de farkındaydı. Bir anda Javeion_Trewlay karakteri bana saldırdı. Canım az olduğu için kaçtım, kovalamaca boyunca kendisi bunny hop yaparak kovaladı. Bana sebepsizce saldırmasını NON-RP olarak adlandırabiliriz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Garip.

#1 - 23.08.2022 18:59
Merhabalar, açıklamalarınızı okudum fakat yalan söylediğinizi gördüm. Terimleri bildiğinize emin misiniz?

Olayı anlatayım;

IC de kız arkadaşımla beraber takılıyorduk ve arkadaşım bu adamdan para istedi ve bu adam da vermek için kız arkadaşımı öpmek istediğini söyledi. Buna karşılık olarak adamı indirip dövdüm, kendiside açıklamış. Fakat kişinin canı az olduğu için kaçmadı, benimle kavgaya girdi ve canı azaldığı yerde videoyu başlatmış. Akıllıca, 02.14 hasar kayıtlarına 02.13 hasar kayıtlarına bakabilirsiniz. Canı azalınca kaçmış, fakat en başından beri canının az olduğunu şikayette dile getirmiş. Kişiye sebepsiz yere saldırmadım, bunnyhop için de pişmanlığımı belirtmek istiyorum kişi space spam attığı için böyle yaptım. Özür diliyorum bunnyhop adına. Tekrarı olmayacaktır.

#2 - 23.08.2022 19:43
Merhabalar, açıklamalarınızı okudum fakat yalan söylediğinizi gördüm. Terimleri bildiğinize emin misiniz?

Olayı anlatayım;

IC de kız arkadaşımla beraber takılıyorduk ve arkadaşım bu adamdan para istedi ve bu adam da vermek için kız arkadaşımı öpmek istediğini söyledi. Buna karşılık olarak adamı indirip dövdüm, kendiside açıklamış. Fakat kişinin canı az olduğu için kaçmadı, benimle kavgaya girdi ve canı azaldığı yerde videoyu başlatmış. Akıllıca, 02.14 hasar kayıtlarına 02.13 hasar kayıtlarına bakabilirsiniz. Canı azalınca kaçmış, fakat en başından beri canının az olduğunu şikayette dile getirmiş. Kişiye sebepsiz yere saldırmadım, bunnyhop için de pişmanlığımı belirtmek istiyorum kişi space spam attığı için böyle yaptım. Özür diliyorum bunnyhop adına. Tekrarı olmayacaktır.
Canım en baştan azdı, saldırdım. Sen daha çok indirince kaçtım. Onunda videosu vardı fakat gereksiz gördüğüm için sildim. Terim bilgimi sorguluyorsunu, sizin uydurduğunuz gibi " Space Spam " diye bir terim yok. Space tuşuna spamlamak yasak değil, üstünlük sağlamıyor. (Sprinthook olsa üçüncü parti yazılım olurdu, evet.) Bun dışında söylemlerimi fiilen yalanlıyorsunuz fakat herhangi bir kanıtınız yok. Bunny Hop ihlali için burada özür diliyorsunuz fakat Discord&Oyun içi platformda tutumunuz hiç bu yönde değildi. Bu yönde olsaydı insiyatif gösterebilirdim belki.

#3 - 24.08.2022 11:51
Karakter Bunny sebebiyle cezalandırılacak. Karakter size sebepsiz saldırmamış, kız arkadaşına "kız öpücük verirse para veririm" demişsiniz o da saldırmış.