Konu: Jesse_Moore | Oyuncu şikayeti.  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.08.2022 14:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jesse Moore @Dutchavelli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bob Side.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.08.2022 13:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: PowerGaming

Alıntı
3. Powergaming
3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi günün ilerleyen saatlerine ringe çağırmaktaydım, kişi aniden ''şimdi olsun?''(şimdi yapalım) dedi ve aniden sopa çekip saldırmaya başladı. Fakat resimlerde gördüğünüz üzere kişiye PM attığımda bana sopanın yanında durduğunu ve önceden /sdo attığını söyledi. Fakat hiçbir şekilde /sdo görmedim. Ayrıca kendisinden /sdo'nun SS'ini almasını ve foruma göndermesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/a1qr0f3 | https://www.hizliresim.com/3m15hpn

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 22.08.2022 14:59 yedos »

#1 - 22.08.2022 15:09
Merbahalar, öncelikle kendi bölgeleri olduğu için birşey yapmadım, fakat arkadaşlar agresif yapmaya başladıkları için sopanın elimde olduğunu göstermek adına elime alıp geri bıraktım sonra araca bindik giderken arkadaş 3 kişi olmamıza rağmen korkusuz bir şekilde beni çağırdı kavga için gittim sopayı elime al bırak yaptım yine sonrasında emote ile saldırdım, sopanın daha onceden rolünü yaptık bende tekrar emote atmanın gerekli olmayacağını düşünerek saldırdım eğer hatalıysam cezayı kabul ediyorum.

#2 - 22.08.2022 17:31
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 22.08.2022 20:21
Öncelikle kişinin sopayı eline alıp bıraktığını görmedim, belki yapmış olabilir ama görmedim. Ama bu rolde kişinin arabadan inince eline alıp arabaya tekrar binene kadar elinde durması gerekmez mi? Ayrıca agresif role girmedim kişiyi ringe çağırdım ardından saldırmaya başladı.

#4 - 22.08.2022 22:10
Öncelikle 2 kişi olmanıza rağmen bize agresif yaptınız sonra beni geriye çektin arkadaşın gitti biz giderken bize baya baya agresif yaptın yalan söylemeyelim, sonra ben yine elime al bırak yaptım sonra sen korkusuz bir şekilde 3 kişiye tek kişi agresif yaptın bende sopayı aldım vurdum dediğim gibi sopayı elime aldım bıraktım bundan ve öncesinde rolünü yapmamızdan dolayı emoteye gerek duymadım, eğer haksızsam ceza uygulanmasını kabul ediyorum fakat elime aldım bıraktım bunu görmeme ihtimalin neredeyse yok ve 3 kişi varken beni kavgaya çağırman? Yani karar yetkililerin

#5 - 22.08.2022 23:11
Sopa çocuk.

#6 - 23.08.2022 10:10
Merhabalar, şikayeti şablona uygun açın lütfen.