Konu: [22.08.2022 - Maske_22798 - Maske_41833] Deathmatch  (Okunma sayısı 249 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.08.2022 03:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 22798 - Maske _41833

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.08.2022 - 02.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatch

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: BMXli karakter(maske_41833) ile bir kaza yaşıyorum, karakter maskeli ve bmxden düşünce üzerindeki shotgun gözüküyor, yavaş bir şekilde arkasından gidip onu kovalıyorum ama karakteri Jeffersonda kaybediyorum, bu sırada Las Colinasa çıkarken hem bmxli hemde sanchezli(maske_22798) karakterler yanıma gelip önümde durarak bana ateş açmaya başlıyorlar, kaçıyorum. Burada bir sorun yok, polisten kurtulmak için yapılmış bir hamle.
Spoiler: GösterGizle

Kaçtıktan sonra arabam hasar aldığı için tamirciye gidiyorum, gittiğim sırada sanchezli karakter önüme gelip durduktan sonra aracı tamir ettirirken bana ateş etmeye başlıyor, inip karşılık verince kaçıyor, arkadaşlar benden kaçmasına rağmen gelip beni vurmaya çalışıyor, asıl olayda burada başlıyor.

Son olarak ise arkadaşlar VCPD binasının çok yakın bir noktasında tekrar yanıma gelip önümü keserek beni vurmaya çalışıyorlar, 3.denemeleride başarısızlıkla sonuçlanıyor. Yazdığım gibi ilkinde bir problem olmasada arkadaşların tekrar tekrar gelip vurmaya çalışmasının deathmatch haricinde bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kanıtlar açıklamaların altında spoilerlarda sırasıyla yer alıyor.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 22.08.2022 03:03 Rousseau »

#1 - 22.08.2022 11:34
Savunma için 24 saatiniz bulunuyor. @Forza_g @Lhansent

#2 - 22.08.2022 11:53
Bak şimdi dostum. Düşmanlarımız var onları arıyoruz sen çıkıyorsun kaza yapıyoruz ben devam ediyorum sende bizi peşlemeye başlıyorsun? Bu durumda ne yapmamızı bekliyorsun bırakalım silahımızımı alacaksın, peşlemye başlamasaydın ateş açmazdık. Arkadaşım gelince oda savunmasını atacak.

#3 - 22.08.2022 11:54
Bu arada dostum VCP ye kaçtığında arkadaşıma pm den yazdım guvenli bölge sıkamayız burada diye VCP'nin orda sana herhangi bir ateş açılmadı.

#4 - 22.08.2022 12:14
Savunmamı yapacağım. PD discordunda kod 0 olduğunu belirtip polis oyuncuları oyuna çağırman garipti ama. Akşama savunma yaparım.

#5 - 22.08.2022 23:17
İyi forumlar, savunmama daha önce bir kere bile PD üyesi ile çatışmaya girmediğimi belirterek başlamak istiyorum.

@Forza_g ile beraber maskeli bir şekilde karşılıklı olayımızın olduğu birilerini arıyorduk etrafta. Ryan karakteri bisikletli arkadaşıma çarpıyor ve kendi ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi telsizden silah olduğu hakkında bildiri geçiyor. Bu arada tam o zamanda oyundaki PD sayısı iki, bunun dikkate alınmasını istiyorum.

O olay saaatinde oyunda 2 PD üyesinin bulunduğuna dair kanıt:

Sahada yeterli ekip yoksa bildiğim kadarıyla tekli devriyeye çıkılmıyor. Fakat arkadaşımızın bunu dikkate aldığını pek sanmıyorum, herneyse. Ryan karakteri silahlı olduğumuzu öğrenip telsiz geçtiği için doğal olarak ona ateş açıyoruz ve uzaklaşmasını sağlıyoruz. Onu 2-3 dakika içerisinde Pay n Spray'da aracını tamir ederken görüyorum. Bizi görüp/bildiği için çağırdığı (discord aracılığıyla oyuna çağırdığı) PD üyelerine info vermemesi için. Zaten inip sıkınca tekrar kaçıyorum. Yani biri köprüde, ilk gördüğümüzde ateş açıyoruz. İkincisinde ise Pay n Spray'da tek başına gördüğüm için ateş açmaya çalışıyorum. Daha sonra kendisi VCPD binasına doğru ilerliyor. Gördüğünüz gibi VCPD binasının arkasına kadar takip ediyorum, oranın yakınına girdiği gibi tekrar uzaklaşıyoruz ve gözden kayboluyoruz. Zaten yine de arkadaşım @Forza_g PM'den güvenli bölge olduğunu belirtmişti. (VCPD yolunda hiçbir şekilde ateş açılmadı, takip edildi fakat kendisi VCPD binasına yaklaştığı için doğal olarak uzaklaştık.) Daha sonra gidip ayrı-ayrı yerlere saklanıyoruz, oyunda 2 olan PD üyesi sayısı bir anda ne hikmetse 10'a yükseliyor. Bunun Ryan karakterinin PD discordu üzerinden MIX yaparak PD oyuncularını oyuna çağırmasıyla olduğunun bilincindeyiz. Yani 3. kere deneme falan değil, bir kere ilk gördüğümüzde sıkıyoruz, bir kere de ondan hemen sonra o bölgede olan Pay n Spray'da tek başına gördüğüm için sıkıyorum. 3. kere sıkmıyorum, takip ediyoruz fakat VCPD arkasındaki yola kadar, sonrasında oradan uzaklaşıyoruz. Ateş etmiyorum/etmiyoruz.

Aşağıya elimde olan bir kaç adet ekran görüntüsü bırakacağım savunmayı destekleyecek nitelikte.

PD üyesi sayısı 2'den bir anda 10'a yükseliyor(?):

VCPD binasının arkasındaki yoldan uzaklaşarak bir interiora girip saklanıyoruz:

VCPD arkasındaki yolun dibinde olduğum görülebilir, ateş etmiyorum hiçbir şekilde. Oradaki yoldanda uzaklaşıyorum:

İlk görüş:

Savunmam bu kadar, iyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 22.08.2022 23:19 Lhansent »

#6 - 23.08.2022 10:14
Savunma yeterli görüldü, ceza verilmeyecek.