Konu: [21.08.2022] Baskın Kural İhlali [Maske_16733]  (Okunma sayısı 146 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.08.2022 18:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 16733

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.08.2022 - 18:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
BASKIN KURAL İHLALİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ofiste AFK bir şekilde duruyorum. İşimi hallettikten sonra oyuna geri dönüyorum ve masanın bulunduğu tarafta bir maske ID si görüyorum. Yaklaştığımda, masanın altından çıkıp kalkıyor ve maskeli şahıs silahını çekip ateşliyor. Vurduktan sonra söylediği söz üzerine aramız iyi olmayan bir birliğe dahil olduğunu belirtiyor fakat bu arkadaş tek başına Hood onaylı bölgenin işletmesinde bunu yapıyor. Hood onaylı bir bölgeye tek başına silahlı ve maskeli bir şekilde girilmez. Bu bir ihlal olarak sayılmaktadır. Her ne olursa olsun, o bulunduğum işletmenin kapı numarası 477 ki oraya tek bir başına baskın düzenleyemez. Hood onaylı bir birliğe dahil değil ve tek bir başına, yaptığı doğru bir şey değil. Bir açıklamasının olacağını da sanmıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 21.08.2022 19:09
Merhabalar;

Hoodunuza rol yapmaya geldiğimizde bir kişi olduğunu gördük, içeriye bakındığımızda sizi görüyoruz ve sıkıyoruz. Orada tek başıma değildim üç kişiydik. Üç kişi olduğumuza dair videolar buraya eklenicektir.

#2 - 21.08.2022 20:20
Merhabalar;

Hoodunuza rol yapmaya geldiğimizde bir kişi olduğunu gördük, içeriye bakındığımızda sizi görüyoruz ve sıkıyoruz. Orada tek başıma değildim üç kişiydik. Üç kişi olduğumuza dair videolar buraya eklenicektir.

Tekrardan merhaba!

Kasabamıza edilen küfür ve aynı zamanda motorlarımıza(namuslarımza) edilen küfür üstüne kulüp evimize saldırı düzenleyip yamalı bir kardeşimizi vurup-düşürüp kaçtıktan sonra olaylar alevlenmeye başladı. Şehirde motorumuzla turlar atıp burnout üyesi arıyorduk. Bugün çaylaklarımızdan bir tanesini kişilerin garajına gönderip bize bilgi geçmesini söyledik, kişi gitti baktı bize bilgi verdi. Kişinin verdiği bilgiler üzerine garajda beklediğimizden az kişi olduğunu öğreniyoruz. Sonrasında az kişi olduklarını öğrendiğimiz için silahlarımızı tehlikeye atmamak adına sayımızı üçe düşürüyoruz. Sonrasında iki arkadaşım dışarıyı kollarken ben içeriye giriyorum, ardından arkadaşlarım içeriye giriyor. Sonrasında ise kişiye ilk sıktığımda hasar almıyor ve çıkacakken kişinin hareket ettiğini görüyorum sıkıp oradan ayrılıyorum. İlgili video kayıtlarını huzurunuza sunuyorum.

Hood'da ise 1 kişi olduğu videolarda gözüküyor.

#3 - 23.08.2022 09:49
Cezalık bir durum yok.