Konu: [21.08.2022 - Hannah McKay] Rolden kaçmak için (/q) / bağlantı koparmak.  (Okunma sayısı 366 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.08.2022 15:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hannah McKay @licarfardx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bölgedeki polis karakterler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.08.2022 - 02.33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolden kaçmak için bağlantı koparmak. (/q)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hannah McKay karakteri shotgun ile ateş açtıktan sonra CCTV'e düşüyor, onu ararken Market caddesinde buluyoruz ve yanındaki karakterler ile kovalamaya başlıyoruz. Red Countyde bir helikoptere binip kaçmaya çalışırken helikopter açılan ateş sonucunda düşürülüyor, Hannah McKay karakteri suya atlayıp yüzerken vurarak yaralıya düşürüyoruz; Hannah McKay ise yaralıya düştükten sonra silahına el koyulmaması adına oyundan çıkış yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/a52947
https://streamable.com/84bcec

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.08.2022 16:10

Oyuna girdim rol bile yaptım. Daha öncesinde de de girdim yine yoktunuz. Helikoptere ateş açtınız, fps 1 oldu ve oyun 1-2 fpsi gördü suya atlayınca zaten. @Bolderann Aynı şey Bolderan'a oldu. O oyuna girebildi ama benim bilgisayarım ile onunki aynı değil.  Ayrıca ateş açmadım size. Bir diğeri karakolun önünde bile bekledim, oyunda pd yoktu. Ben rol yapıp hapise girmeyi kabullendim ama siz şikayet açmak için role dahil olmadınız. Son attığım screenshot da 20-25 dakika rol yaptım, yine kimse gelmedi ne yapabilirim?- Silah ben de değildi ayrıca, onu da belirteyim. Satma rolü bile yapılmıştı, @vickie :vice: Savunmam bu kadar teşekkürler iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 21.08.2022 16:23 licarfardx »

#2 - 21.08.2022 16:27

Oyuna girdim rol bile yaptım. Daha öncesinde de de girdim yine yoktunuz. Helikoptere ateş açtınız, fps 1 oldu ve oyun 1-2 fpsi gördü suya atlayınca zaten. @Bolderann Aynı şey Bolderan'a oldu. O oyuna girebildi ama benim bilgisayarım ile onunki aynı değil.  Ayrıca ateş açmadım size. Bir diğeri karakolun önünde bile bekledim, oyunda pd yoktu. Ben rol yapıp hapise girmeyi kabullendim ama siz şikayet açmak için role dahil olmadınız. Son attığım screenshot da 20-25 dakika rol yaptım, yine kimse gelmedi ne yapabilirim?- Silah ben de değildi ayrıca, onu da belirteyim. Satma rolü bile yapılmıştı, @vickie :vice: Savunmam bu kadar teşekkürler iyi forumlar.

Sizi 5 dakika boyunca -belki daha fazla- bekledik ve oyuna dönmediğinizde ayrıldık, saatler boyunca beklememiz gerekmiyor. İhmal bizde gibi bir imaj yaratmışsınız, savunmanızı inceledim ama neden oyundan çıkış yaptığınıza dair bir açıklama yapmamışsınız. 1 FPS ile değil koşmak, yürümek bile mümkün değil. Videoda rahat bir şekilde koşup suya atladıktan sonra yüzmeye başladığınız görülüyor.

#3 - 21.08.2022 16:34
Saatlerce mi? beş dakika fazla bekleseniz rol yapmıştık sadece şikayet açmak için ordan gitmişsiniz. Diğer arkadaşlarıma da aynı şey oldu ve oyuna girdiler, ben giremedim. Helikopter bugunu bilmiyorsunuz sanırım, sıkınca düşen fps'i ve takılan oyunu. Ayrıca ben de o helikopter alev aldı- bu da bir bug ve videonuzda almamış. @Bolderann buna şahit, discord üzerinden konuşuyorduk. Rolden kaçmak isteyen birisi oyuna girmek için çabalamaz, oyuna girip rol yapmaz ve gidip pd önünde beklemez.  Savunmam yeterli, kişilerin şikayet açmak için role dahil olmadıklarını düşünüyorum.

#4 - 21.08.2022 16:38
Saatlerce mi? beş dakika fazla bekleseniz rol yapmıştık sadece şikayet açmak için ordan gitmişsiniz. Diğer arkadaşlarıma da aynı şey oldu ve oyuna girdiler, ben giremedim. Helikopter bugunu bilmiyorsunuz sanırım, sıkınca düşen fps'i ve takılan oyunu. Ayrıca ben de o helikopter alev aldı- bu da bir bug ve videonuzda almamış. @Bolderann buna şahit, discord üzerinden konuşuyorduk. Rolden kaçmak isteyen birisi oyuna girmek için çabalamaz, oyuna girip rol yapmaz ve gidip pd önünde beklemez.  Savunmam yeterli, kişilerin şikayet açmak için role dahil olmadıklarını düşünüyorum.

5 dakikadan daha fazla beklemek gibi bir zorunluluk yok, ek olarak savunmanızda araçtaki kişilerden birisi ile (Bolderann kullanıcısı-Torvi Skarsgard) üzerinden konuştuğunuzu belirtmişsiniz, bu bir kural ihlali. Daha fazla ileti göndermeyeceğim, şikayeti sonuçlandıracak olan yetkili karar verecektir.
« Son Düzenleme: 21.08.2022 16:51 Rousseau »

#5 - 21.08.2022 16:48

5 dakikadan daha fazla beklemek gibi bir zorunluluk yok, ek olarak savunmanızda araçtaki kişilerden birisi ile (Bolderann kullanıcısı-Torvi Skarsgard) sesli kanal üzerinden konuştuğunuzu belirtmişsiniz, bu bir kural ihlali. Daha fazla ileti göndermeyeceğim, şikayeti sonuçlandıracak olan yetkili karar verecektir.
Discord üzerinden benim oyunumun direkt kapanması nedeniyle kendisine hemen giricem yaz adamlara pmden tarzında text olarak mesajlaştık, bunun öncesinde herhangi bir sesli chatte bulunmadık bunu da seslideyiz diye belirtmedik o taraflara itelemeyin lütfen. Sesli konuşmada olsam oyuna girip çavuşunuzdan, kıdemli memuruna kadar PM atıp oyunumun kapandığını söyleyerek role devam etmezdim. Şahitliğimi onaylıyorum. Dc'den bana gönderdiği kanıtlarda bile kendisi telefondaydı. Ev elektriği sıkıntısı yaşamış.
adıma açılan bir şikayet olmasa da eklemek istediğim pm konuşmalarım; https://prnt.sc/QRkACWysT94_ https://prnt.sc/HTu6l8Jjl--_ https://pnnt.sc/HT8hj3dD--
« Son Düzenleme: 21.08.2022 16:57 Bolderann »

#6 - 21.08.2022 16:50
Merhaba, şahitliğimi onaylıyorum. Bölgede 10 dakikayı aşkın süre bekledik. Gelen ve ulaşan olmadı. Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#7 - 21.08.2022 16:53

PD önüne gidip beklemeniz bir şey değiştirmez, memur çağır atmalıydınız içeride. Teslim olabilirdiniz.

#8 - 21.08.2022 18:34

5 dakikadan daha fazla beklemek gibi bir zorunluluk yok, ek olarak savunmanızda araçtaki kişilerden birisi ile (Bolderann kullanıcısı-Torvi Skarsgard) üzerinden konuştuğunuzu belirtmişsiniz, bu bir kural ihlali. Daha fazla ileti göndermeyeceğim, şikayeti sonuçlandıracak olan yetkili karar verecektir.

Seslideyim demedim ki konuştum dedim oyuna girdin mi diye birliğin discorduna yazdım, nerden ne çıkartıyorsunuz* garip. Savunmam da da gördüğünüz gibi oyuna girdim arkadaşlar gelmedi rol yapmaya, ben oyunuma girdim. Son yazdığım şey buydu sonuçlanabilir.

#9 - 22.08.2022 11:50
Merhaba, savunma için eklenen ekran görüntülerinin hiçbiri tam değil. Tam olmayan ekran görüntüleri kanıt olarak değerlendirilmiyor maalesef. Silahı belki de tüm olanlardan sonra sattınız. Ekran görüntüleri kanıt olarak alınsa bile oyuna yaklaşık 30 dakika sonra giriş yapılmış ve 30 dakika sonra girdiğinizde çevredeki polislerin gitmiş olması normal değil mi? Karakter ceza alacak ve silah silinecek.