Ben burda camhunt açmadım ki, v ile en genişe aldım, mouse da yukarıdaydı. Anlamadım bu şikayeti.
Yaralı haldeyken kameranızı oynatamazsınız. Camhunt açtığınız bariz.
Bir de vurulma animasyonuma da bakabilirsiniz, farklı- vurulunca modumdan dolayı da böyle oluyor. Camhunt niye açayım böyle bir durumda?, bana kin mi besliyorsun bro anlamadım ama, bu ssi bulup şikayet açacak kadar- her neyse.
Bir de vurulma animasyonuma da bakabilirsiniz, farklı- vurulunca modumdan dolayı da böyle oluyor. Camhunt niye açayım böyle bir durumda?, bana kin mi besliyorsun bro anlamadım ama, bu ssi bulup şikayet açacak kadar- her neyse.
Vurulma animasyonunuz olsa bile kameranız yere bakar, döne döne ölmeye devam edersiniz. Size kin tutmam için bir neden yok. Sizinle savaşta plan bir birlik mensubu değilim, geçmiş bir olayımız yok. Ortada ihlal olduğunu düşündüğüm bir olay var, şikayet ettim.
Screenshot'ı kendim paylaştım savunma yaparken, ayrıca- camhunt açsam bunu bile bile savunmama da atmazdım. Sanırım bu şikayet tamamen bana sinir olduğundan açılmış bir şikayet.
Ortada bir ekran görüntüsü var, ihlal olduğunu düşünüyorum. Savunma yapmak için ihlal yapabilirsiniz demek değil.
Bu rolü hatırlamıyorum bile ama, kullandıysam da bir üstünlük sağlamıyorum yatmışım orda. Ama kullanmadığıma adım gibi eminim, geniş ekran oynamam modum, v' ile kamera açısının en genişte olması gibi bir sürü detay var. Kullanım amacına göre değişim sağlıyormuş, kullandıysam- eğer ben yanlış hatırlıyorsam ki sanmıyorum, empati kurarak savunma yapıyorum- bir üstünlük sağlamamışım- sadece yatmışım orda duruyorum.
Üstünlük sağlıyorsun, bölgede kimler, kaç kişiler, arabalılar mı, silahlılar mı diye bakıp OOC kanallar ile bilgi taşıyabilirsiniz. Muhtemel bir şey.
Başka bir şey yoksa sonuçlanabilir.