Bölgenize kurallar dahilinde baskın yapıyoruz. Orada duruyorsun ve aktifsin, her ne kadar oyun içerisinde mix yapıyor olsanız da, bunu biz engelleyemiyor olsak bile rolde senin o bölge dahilindeki arkadaşlarına haber vermemen için vurmamız gerekiyordu. Biz doğru olanı yaptık. Senin gibi R8 karaktere toksiklik yapmak için o bölgeye baskın düzenlemedik. Girdik, sen dahil tüm ekibinize saldırıda bulunduk. Bu bir ihlal değil.
Ekibine yaptığımız baskından ufak bir kare:
Esir alındın, seni vurup esir aldık ve garaja getirdik. O kadar kişi senin ile konuşup rol dahilinde muhatap oluyorken ''Ben sakso çekmedim, senin kadınların gibi değilim'' cümlesini söylüyorsun. Orada R20 ve R18 başta olmak üzere bir ekip var ve sen esir alınmış bir şekilde agresife yakın, kıvılcım çıkaracak bir söz söylüyorsun. Parmağının kırılması şu derece bir söz üzerine normal. Orada karakterim ile ''Becerin bu kadını'' gibisinden bir söz söyledim. Eğer genç arkadaşlarımın, karakterleri senin üzerinde en ufak bir elleşme, yakınlaşma rolü olduysa bunu buraya görüntü olarak paylaş. ''Becerin bu kadını'' sözünden kasıt ''Bu kadını ezin, dağıtın, dövün'' anlamında söylüyorum.
Hood onaylı bir birlik değilsiniz ve sen de senin birliğin için bile pek önem arz eden bir karakter canlandırmıyorsun. R18 ve üstü değilsin, sana karşı gösterilmesi gereken muamele gösterildi. Savaş başında Liona Dark karakterine en ağır şekilde hakaretler savurup rolünüzü gerçekleştirdiniz. İyi, buna şikayet açmadık çünkü bu bir roldü ve ihlal yoktu. Siz tercihinizi yaptınız ve biz de size rolsel olarak bir karşılık verdik.
Bu şikayette tek yanıtım bu olacak ve sana son bir önerim şu ki denk olmayan oluşumları birbiri ile kıyaslama. Biz denk değiliz ve olmayacağız. Sonuçlanabilir.