Konu: Frank Forester - RK, Metagaming  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.08.2022 22:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @meriawam

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaş düştükten 15 dakika bile dolmadan yüzümde maske varken beni allah yoluyla (?) tanıyıp, rk yapıp bana ateş açıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): eski hood onaylı sureno birliğinin üst yöneticilerindensin bi de meriawam, yazık

#1 - 20.08.2022 22:18
Spoiler: GösterGizle

Şunun tam halini at, beklemedeyim.
Alıntı
eski hood onaylı sureno birliğinin üst yöneticilerindensin bi de meriawam, yazık
Bunu nasihatlarını gidip ALT yönetici olduğun birliğe falan da anlat. Birliğin yüzde 40'ı God kullanımından ban yedi. (Sen de ucuz yırttın?)Yani bu toplara giriceksen girmee.

#2 - 20.08.2022 22:46

Şunun tam halini at, beklemedeyim.
Alıntı
eski hood onaylı sureno birliğinin üst yöneticilerindensin bi de meriawam, yazık
Bunu nasihatlarını gidip ALT yönetici olduğun birliğe falan da anlat. Birliğin yüzde 40'ı God kullanımından ban yedi. (Sen de ucuz yırttın?)Yani bu toplara giriceksen girmee.
dustugunu genel yetkili bile gordu knk neyi inkar edicen

al

#3 - 20.08.2022 23:26
Evet, her 3 saniyede bir /q attığınız için oyunda olup olmayan kimseyi göremedik.

Her neyse, Gelelim savunmaya.

>Jervonte karakterinin yanında geziniyorum. Gabar karakterini karşısında görüyor, Gabar /q atıyor. Sonra sağa doğru koşuyor, karşısına çıkıyorsun.
saat > 21:33

>Arkada bekliyorum, konuşmalarınızı dinliyorum. Dilerseniz loglarıma dahi bakabilirsiniz, sorun yok. Bir anda gelmiyorum. Karşısında maskeli, şüpheli birisi var. Ten rengini görebiliyorum. Jervonte karakterinin karşısında maskeli biri bekliyor, sıkacağını düşünerek senden önce davranıp seni düşürüyorum.
RK konusunda beni vurduğunu iddia ettiğin arkadaşın oyuna yeni giriyor, emotesi bile yok. Ben onu görmedim bile, emotemi görmediğine göre bana nasıl sıkıyor da vuruyor? (Yetersiz kanıt bence.)
Maskeli biri çete üyesinin karşısında savaş alanının dibinde dikiliyor, onu vuracağını biliyorum ve seni indiriyorum. Metalık bir durum yok.

>Son olarak sivil de değilim, birlikten sistemsel çıkış sağladım. NC atacağım, bilginize.

Biraz dürüst oynasanız cidden size bir lafım olmayacak da beni her gördüğü yerde /q atıp discorddan kanka şu an gir diyip emote vermeden ateş açan arkadaşlarıma selam olsun.
Sana da bir sözüm varsa silahına davranamadan düştüğün için içerlemişsin, Latharian zamanında yaptığın RK'lara sayarsın. :-*

« Son Düzenleme: 21.08.2022 00:09 meriawam »

#4 - 20.08.2022 23:57
Evet, her 3 saniyede bir /q attığınız için oyunda olup olmayan kimseyi göremedik.

Her neyse, Gelelim savunmaya.

>Jervonte karakterinin yanında geziniyorum. Gabar karakterini karşısında görüyor, Gabar /q atıyor. Sonra sağa doğru koşuyor, karşısına çıkıyorsun.
saat > 21:33

>Arkada bekliyorum, konuşmalarınızı dinliyorum. Dilerseniz loglarıma dahi bakabilirsiniz, sorun yok. Bir anda gelmiyorum. Karşısında maskeli, şüpheli birisi var. Ten rengini görebiliyorum. Jervonte karakterinin karşısında maskeli biri bekliyor, sıkacağını düşünerek senden önce davranıp seni düşürüyorum.
Beni vurduğunu iddia ettiğin arkadaşın oyuna yeni giriyor, emotesi bile yok. Ben onu görmedim bile, emotemi görmediğine göre bana nasıl sıkıyor da vuruyor?
Maskeli biri çete üyesinin karşısında savaş alanının dibinde dikiliyor, onu vuracağını biliyorum ve seni indiriyorum. Metalık bir durum yok.

>Son olarak sivil de değilim, birlikten sistemsel çıkış sağladım. NC atacağım, bilginize.

Biraz dürüst oynasanız cidden size bir lafım olmayacak da beni her gördüğü yerde /q atıp discorddan kanka şu an gir diyip emote vermeden ateş açan arkadaşlarıma selam olsun.
Sana da bir sözüm varsa silahına davranamadan düştüğün için içerlemişsin, Latharian zamanında yaptığın RK'lara sayarsın. :-*

bunlarin hicbiri rk yaptigin dogrusunu degistirmez dostum, eski konulari acacaksak ben de acayim? latharian karakterinde "1 defa" rk yaptim bunu inkar eden yok zaten, rkni kabullendiysen sorun yok adamsin gerva'

#5 - 21.08.2022 17:54
Bana şikayet açan kişinin karakteri "hileden" yasaklandı.
Şikayete yön verebilir...

#6 - 23.08.2022 09:36
K&A.