Konu: Caine_Blackhand - Güvenli bölge ihlali  (Okunma sayısı 165 defa)

#0 - 20.08.2022 20:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Caine_Blackhand - @lencarst

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19:47 - 20/08/2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11. Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Bu kural yetkililer tarafından istisnai durumlar için esnetilebilir.

Sistemsel oyunda işaretli alanlar dışındaki güvenli bölgeler aşağıda verilmiştir:
- Tüm polis departmanları ve çevresindeki sokaklar (Kasabalardaki şerif departmanları, LVPD ve SFPD çevresi de dahil)
- Tüm hastaneler
- Tüm meslek noktaları (Idlewood Well Stacked Pizza kurye mesleği hariç)
- Tüm havalimanları
- Tüm haber ajansları
- Tüm bankalar
- Hapishaneler: Anlaşmalı dahi kavga başlatılamaz, gardiyanların rolsel varlığı göz önünde bulundurularak rol yapılmalıdır.
- Rodeo Park
- Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
- ViceMall
- Vice Üniversitesi ve çevresi
- Malibu Club
- Market Caddesi (tüm cadde güvenli bölge olarak belirlenmiştir)
- Vice Forum (Stadyum ve otopark bölgesi)
- Verdant Bluffs Gözlemevi ve buraya bağlı tüm yeşil alanlar
- Malibu Corporation
- Sunshine Autos
- Gentleman's Social Club
- Commerce Plaza

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Caine_Blackhand Karakteri 19:45-19:48 gibi gelip ben orada aracın içinde oturuyorken güvenli böglede beni vuruyor öldürüyor, öldürdügü yer departmanın yan sokagı ve vice ünversitesinin direkt altı iki yerde güvenli bölgeye giriyor fakat arkadaş bunu umursamadan devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):11. Güvenli Bölgeler - Tüm polis departmanları ve çevresindeki sokaklar (Kasabalardaki şerif departmanları, LVPD ve SFPD çevresi de dahil) , - Vice Üniversitesi ve çevresi, Gerekli cezanın verilmesini istiyorum umarım gerekli cezayı alır cidden oyun zevki bırakmıyorlar.

« Son Düzenleme: 20.08.2022 20:35 ZaytiA »

#1 - 20.08.2022 20:42
Şikayete heyecandan kanıt eklememişsin, olur öyle dert etme ben rolümü kesip bölgenin güvenli bölge olmadığına dair gidip ekran görüntüsü aldım.

Senin "çevre" kavramın çok geniş herhalde ki böyle bir kuralın arkasına sığınıyorsun, bulunduğun yer karakoldan iki sokak uzakta, eski sisteme göre Hood Bölgesi ve daha önce birçok çatışmanın geçtiği bir bölge. Kendine şikayet açıldığında üç beş tane tanıdığı, gerek Discord gerek özel PM yoluyla benim başımı ağrıtacak derecede: "Bu oyunu bilmiyor, lütfen şikayeti geri çekin." veya "Çalışıyor günde bir iki saat giriyor şikayeti geri çeksene kanka."  diye yolluyorsun, seni vurduktan sonra gelip PM'den darlamana rağmen, güzel bir dille İllegal kuralların değiştiğini üç ay ara verdiysen bilgilerini tazelemen gerektiğini söylüyorum ve ek not bu mu oluyor: "Gerekli cezanın verilmesini istiyorum umarım gerekli cezayı alır cidden oyun zevki bırakmıyorlar." Güzel hikayeymiş.

Spoiler: GösterGizle

Ek olarak kişi yerdeyken telefon kullanmamasına rağmen anında Burnout birliğinden arkadaşı geliyor ekran görüntüsünde de blur mevcut, attığı SS'deki PM'in admin onayından geçtikten sonra kanıt sayılmasını rica ederim.
« Son Düzenleme: 20.08.2022 20:51 lencarst »

#2 - 20.08.2022 20:52
Bu konuya savunmayı yapmayı saçma buluyorum bulursuz ss ata bilirim önemli olan mapin görükmesi afkken gelip vurmuş bende şikayetimi açtım detaylar yukarda.

#3 - 20.08.2022 20:54
Söylemeyi unuttum kız zaten benim firmamda çalışıyor oradaymış firma bölgesi oldugu için.

#4 - 20.08.2022 20:56
Öyleyse ekran görüntüsünün saf halini atmanızda sakınca yoktur diye düşünüyorum hem çok fazla şikayet birikmiş bakın yetkililerin işini kolaylaştıralım.

#5 - 20.08.2022 20:59
Bulursuz hali afkken beni adam vurmuş bende arkadaş yaptı sanıp pmden kimyaptı diye sordum yumrukla o bayılttı sanıp, ardından /hasarlar atmışım gerisi malum şikayet açmışım.

#6 - 20.08.2022 21:01
İki tarafta açıklamasını yaptığına göre admin cevabını beklemek kaldı gerekli açıklamlarım ve kantılarım yukarı kısımda bulunuyor.  :palmiye:

#7 - 20.08.2022 21:11
Teşekkürler, evet sonuçlanabilir.

#8 - 22.08.2022 01:54
Bahsettiğiniz yer Güvenli Bölge değil, savunma geçerli.