Şikayete heyecandan kanıt eklememişsin, olur öyle dert etme ben rolümü kesip bölgenin güvenli bölge olmadığına dair gidip ekran görüntüsü aldım.
Senin "çevre" kavramın çok geniş herhalde ki böyle bir kuralın arkasına sığınıyorsun, bulunduğun yer karakoldan iki sokak uzakta, eski sisteme göre Hood Bölgesi ve daha önce birçok çatışmanın geçtiği bir bölge. Kendine şikayet açıldığında üç beş tane tanıdığı, gerek Discord gerek özel PM yoluyla benim başımı ağrıtacak derecede: "Bu oyunu bilmiyor, lütfen şikayeti geri çekin." veya "Çalışıyor günde bir iki saat giriyor şikayeti geri çeksene kanka." diye yolluyorsun, seni vurduktan sonra gelip PM'den darlamana rağmen, güzel bir dille İllegal kuralların değiştiğini üç ay ara verdiysen bilgilerini tazelemen gerektiğini söylüyorum ve ek not bu mu oluyor: "Gerekli cezanın verilmesini istiyorum umarım gerekli cezayı alır cidden oyun zevki bırakmıyorlar." Güzel hikayeymiş.
Ek olarak kişi yerdeyken telefon kullanmamasına rağmen anında Burnout birliğinden arkadaşı geliyor ekran görüntüsünde de blur mevcut, attığı SS'deki PM'in admin onayından geçtikten sonra kanıt sayılmasını rica ederim.