Konu: Kevin Pride-Oyuncu Şikayeti  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.08.2022 13:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kevin Pride @yedos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Şahit bir kişi yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20/08/2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kevin Pride ile dün kendi birliğimden başka biri ile brawl atmıştı. Yanlarında ben vardım fakat ben olaya dahil olmadım, ardından bügün beni gördü ve hayliyle sataştı. Ardından brawl çıktı ve kavgaya tutuştuk. Birbirimizi dövmeye başladık, ardından /do ESC? Sordu bende - verdim. Ardından pm den bana ESC bastığımı söyledi fakat ben bunu yalanladım çünkü ESC basmadım zaten ESC bassam dövüşmeye devam edemem. Her neyse sonra IC'de dövüşmeye devam ederken, bir anda kaçtı ve yukarı çıkarak pizza yedi. Ardından ben gerekli kanıtları aldım. Sonra tekrardan Ganton Gym'de ring üzerinde bir dövüş gerçekleştirdik. Ben yaralıya düştüm, hemen sonra tekrardan pizza yedi ve canını doldurdu. Arkadaş bu yüzden rol bilmediğini düşünmeye başladım. Bu arkadaşın gereken cezayı almasını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resimyukle.io/r/edF59muLUg  https://resimyukle.io/r/sbKtMnC6sh

Ek açıklamalar(varsa): Kendi kanıtları ne var ise sunmasını istiyorum, ESC'yi çok yanlış anlamış arkadaş.

#1 - 20.08.2022 14:18
Ringte esc attı vurmamaya başladı ardından escden çıkınca düştü ve bende gymde güç arttırmaya devam etmeden önce pizza tükettim videoya aldığım halde esc atmadığını söylüyor şikayet açacağım.

#2 - 20.08.2022 14:37
Ringte esc attı vurmamaya başladı ardından escden çıkınca düştü ve bende gymde güç arttırmaya devam etmeden önce pizza tükettim videoya aldığım halde esc atmadığını söylüyor şikayet açacağım.
Kanıt? İsbatlar mısın?

#3 - 20.08.2022 16:25
Kişiyi ilk öncelikle dünkü rolünden sonra ilk defa görüşüm OceanDocks'ta ona orada rol paslayıp ringe davet edecektim fakat GBI bölgede bana saldırdı bende karşılık verdim attığı ss lerde kendini ele verdiği görülmekte. İki tarafında gereken cezayı çekmesini arzu ediyorum.

#4 - 20.08.2022 17:10
Karşılıklı bir rol var ortada dostum, kimse sana durduk yere saldırmadı. Agresif bir rol döndü ve kavga çıktı olay bu.

#5 - 20.08.2022 17:12
Kişiyi ilk öncelikle dünkü rolünden sonra ilk defa görüşüm OceanDocks'ta ona orada rol paslayıp ringe davet edecektim fakat GBI bölgede bana saldırdı bende karşılık verdim attığı ss lerde kendini ele verdiği görülmekte. İki tarafında gereken cezayı çekmesini arzu ediyorum.
Ringe davet edeceğini nereden bile bilirim? Bana orada kışkırtıcı sözler kullanıyorsun dostum.

#6 - 20.08.2022 18:48
Karşılıklı tartışma yapıp cezayı uzatmaya gerek yok iki tarafda haksız. Olacak neyse buna yetkililer karar verir.

#7 - 23.08.2022 09:33
Kavga ortasında yukarıya kaçıp can dolduramazsınız. Karakter ceza alacak.